Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Harga baik

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Thu May 10, 2012 9:24 am

dengar citer dh sold out...huhu...baru nk tapau... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Thu May 10, 2012 10:57 am

gabanzshah wrote:
dengar citer dh sold out...huhu...baru nk tapau... Very Happy Very Happy

Dah sold out...tgal yg bro Zerol n Hazri booking je aku suruh simpan....yg lain next batch la...
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Thu May 10, 2012 5:54 pm

gabanzshah wrote:
dengar citer dh sold out...huhu...baru nk tapau... Very Happy Very Happy


ya ka????mcm goreng pisang panasssss.....
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Thu May 10, 2012 6:23 pm

ni bukan harga baik lagi ni..kira "harga terbaik"... Very Happy hehe
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Thu May 10, 2012 8:05 pm

mmg terbaik lagi kebabom...mintak mintak la aku tak teracun beli benda lain.. datang beli balik.. fuh kiri fuh kanan..
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 12, 2012 10:59 am

zerol86 wrote:
mmg terbaik lagi kebabom...mintak mintak la aku tak teracun beli benda lain.. datang beli balik.. fuh kiri fuh kanan..

ciss..aku lak yg kena racun..terangkat sekor hb ni..haha..plan nak teman zerol je.. apa2 pun berbanyak terima kasih pd bro zerol, kyo82 and org2 farm ABM atas layanan baik n pengalaman yang menarik..

[imghttp://img715.imageshack.us/img715/5067/sam8871b.jpg][/img]



Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 12, 2012 1:25 pm

Ikan Akeem....apa perasan dapat telan makjun Bukit Merah tu???...hehehehe...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 12, 2012 5:10 pm

Macam best je?
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 12, 2012 10:57 pm

wanotz wrote:
Macam best je?

Nak tau best ke tak tanya sapa yg penah try...tapi sapa2 yg ada darah tgi ka baik jgn...panas benda ni tapi hanya utk yg dah berumah tangga...so admin kita Bob xblh lagila...hehehe...mgkin sapa2 nk try blh jumpa Bob tolong adjust kot dapat telur masa harvest
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 12, 2012 11:09 pm

deleted


Last edited by zerol86 on Mon May 14, 2012 5:48 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 12:07 am

zerol86 wrote:

so far update.. ada sorang tu plan nak ambik sekor.. pening pikir byk sgt kot trus angkut 2.. so far.. 4 orang dah ambik 4 ekor yang dorang book plus 1 ekor yang tak dibook.. tinggal student sorang je ambik next month.. ikan ikan aku semua sihat cuma ikan yang lama ada luka skit.. gado2.... aku semalam dah turun kan 3 kali air.. perh risau tak leh tido..

Bila main comm ni itula risikonya...akan ada samseng jalanan...setakat ni ada sorang kawan aku bela 10 comm dalam satu2 masa ( amik upah bela ) berjaya hadapi benda2 gado2 ni...dia kerap pantau...bila ada samseng je trus kuarantin( buat sekatan ) utk beberapa tempoh...dah nampak cool blh lepas semula...kalo x insaf jugak buat lagi sampai ikan tu btul2 ok...Setakat aku nak rekemen tempat yg best lepak kt Bukit Merah ni ialah ABM n MAU...mana2 kawan aku yg dtg jauh aku akan bawak 2 tempat ni la...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 4:25 am

zerol86 wrote:
kyo82 wrote:
wanotz wrote:
Macam best je?

Nak tau best ke tak tanya sapa yg penah try...tapi sapa2 yg ada darah tgi ka baik jgn...panas benda ni tapi hanya utk yg dah berumah tangga...so admin kita Bob xblh lagila...hehehe...mgkin sapa2 nk try blh jumpa Bob tolong adjust kot dapat telur masa harvest


thanks bro akem sebab teman aku.. thx tuk bro kyo82 dgn bro2 dari farm abm... perh first time tgk orang harvest and first time tgk org dok makan telo aro haha.. untung aku tak makan.. dah la senang dpt darah tinggi nie..korang nyer service tip top.. mmg excellent.. cara jual beli pun aku dah yakin.. aku nnt ada kelapangan or kalau harvest ehem ada reject.. boleh aku datang lagi hohoho..anyway mmg kebabom nyer la.. kolam dgn farm pun cantik.. semua friendly gila.. otai otai sana pun sudi tunjuk ajar..

so far update.. ada sorang tu plan nak ambik sekor.. pening pikir byk sgt kot trus angkut 2.. so far.. 4 orang dah ambik 4 ekor yang dorang book plus 1 ekor yang tak dibook.. tinggal student sorang je ambik next month.. ikan ikan aku semua sihat cuma ikan yang lama ada luka skit.. gado2.... aku semalam dah turun kan 3 kali air.. perh risau tak leh tido..

uitttt...bestnya korang..ABM tu area belah mana..bleh tunjukkan..cadang nak singgah jugak la..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 4:35 am

aku ada sekor tuk di jual..rm185.. msg aku 0163352109 ..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 4:44 am

zerol86 wrote:
aku ada sekor tuk di jual..rm185.. msg aku 0163352109 ..

cuba PM pada Luncaicailun...dia ada nak sekor...stok semua dah habis....
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 4:45 am

gabanzshah wrote:


uitttt...bestnya korang..ABM tu area belah mana..bleh tunjukkan..cadang nak singgah jugak la..

Bro Gabanzshah...ABM ni sebelah dgn farm hg la...kan Miang cakap hg tokey besar...Dgr info kolam hg semua jenis red je btul ke?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 5:02 am

kyo82 wrote:
zerol86 wrote:
aku ada sekor tuk di jual..rm185.. msg aku 0163352109 ..

cuba PM pada Luncaicailun...dia ada nak sekor...stok semua dah habis....

setelah pikir balik aku simpan la hehehe.. =P sorry..tp bro luncai kalau bbtul nak tak pernah ada.. msg je ..
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Cuti-Cuti Malaysia di BM   Sun May 13, 2012 5:55 am

Hai bestnyelah sahabat2 kat sini ber cuti2 Malaysia kat Bukit Merah tu..bilalah saya boleh ke sana..
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 6:36 am

kyo82 wrote:
gabanzshah wrote:


uitttt...bestnya korang..ABM tu area belah mana..bleh tunjukkan..cadang nak singgah jugak la..

Bro Gabanzshah...ABM ni sebelah dgn farm hg la...kan Miang cakap hg tokey besar...Dgr info kolam hg semua jenis red je btul ke?
Gebang je lebih korang ni..realitinye..apa pn tarak.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 7:28 am

fazrulnizam82 wrote:
Hai bestnyelah sahabat2 kat sini ber cuti2 Malaysia kat Bukit Merah tu..bilalah saya boleh ke sana..

ikut kan hati nak duk lama tapi masa tak mengizin kan datang dan pergi sahaja.. insyallah ada masa dtg bwk family g sana huhu kalau farmer bagi =P.. aku bagi cadangan kat farmer2 semua leh daftar dgn menteri pelancongang buat lawatan ke arowana farm..
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 7:38 am

ikut kan hati nak duk lama tapi masa tak mengizin kan datang dan pergi sahaja.. insyallah ada masa dtg bwk family g sana huhu kalau farmer bagi =P.. aku bagi cadangan kat farmer2 semua leh daftar dgn menteri pelancongang buat lawatan ke arowana farm..[/quote]

Em ok gak cadangan tu..wat homestay siap2..adakan restoran spesial ikan arowana masak stim tapi jenis green je la Razz
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 9:15 am

farm ada potensi tuk utk buat pelancongan.. ramai ramai g tgk orang harvest... bukak kedai jual aro dgn kedai makan minum.. masyukk!!.. tp jgn la kira keuntungan je kira service terbaik .. baru orang seronok.. mcm aku g service mmg terbaik rasa nak g lagi je.. kalau ada duit lebih..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 9:45 am

X mustahil satu hari nt kawasan Bukit Merah jugak akan jadi salah satu tarikan pelancong asing...xtaula...kalo ada pihak nak buat dalam bentuk pakej blhla...setakat ni pelancong tempatan je pi mandi manda kt laketown tu...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 9:53 am

klo nak wat cam tu boleh jer. pakej mandi bersama arowana ar.. keh2x.. bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
edlim



Posts : 50
Join date : 16/02/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 10:27 am

memang tip top... baby je, silau flashlight... dah nampak rim (bluish plak tu)...
quality camni memang kelas, seperti yg dijanjikan I love you
tenkiu bnyak2 bro kyo Wink

oh ya, tenkiu "lagi" banyak kpd bro zerol...
tanpa mu, maka tiadalar aro ku hehehe Laughing
btw bro, consider2 ya, pulez tunaikan my special request...
waiting for ur good news cheers
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 13, 2012 5:56 pm

gabanzshah wrote:
zerol86 wrote:
kyo82 wrote:
wanotz wrote:
Macam best je?

Nak tau best ke tak tanya sapa yg penah try...tapi sapa2 yg ada darah tgi ka baik jgn...panas benda ni tapi hanya utk yg dah berumah tangga...so admin kita Bob xblh lagila...hehehe...mgkin sapa2 nk try blh jumpa Bob tolong adjust kot dapat telur masa harvest


thanks bro akem sebab teman aku.. thx tuk bro kyo82 dgn bro2 dari farm abm... perh first time tgk orang harvest and first time tgk org dok makan telo aro haha.. untung aku tak makan.. dah la senang dpt darah tinggi nie..korang nyer service tip top.. mmg excellent.. cara jual beli pun aku dah yakin.. aku nnt ada kelapangan or kalau harvest ehem ada reject.. boleh aku datang lagi hohoho..anyway mmg kebabom nyer la.. kolam dgn farm pun cantik.. semua friendly gila.. otai otai sana pun sudi tunjuk ajar..

so far update.. ada sorang tu plan nak ambik sekor.. pening pikir byk sgt kot trus angkut 2.. so far.. 4 orang dah ambik 4 ekor yang dorang book plus 1 ekor yang tak dibook.. tinggal student sorang je ambik next month.. ikan ikan aku semua sihat cuma ikan yang lama ada luka skit.. gado2.... aku semalam dah turun kan 3 kali air.. perh risau tak leh tido..

uitttt...bestnya korang..ABM tu area belah mana..bleh tunjukkan..cadang nak singgah jugak la..


GPS je....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Harga baik   Today at 3:17 pm

Back to top Go down
 
Harga baik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: