Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Harga baik

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Harga baik   Sat May 05, 2012 8:09 am

Salam...Kt sini aku nak share harga arowana yang ditawarkan oleh seorang kwn...Tawaran ni khas utk yg baru nak berjinak nak bela aro pada harga berpatutan dan jugak yg minat nak buat comm...Kt bawah antara gambar2 arowana jenis HB yg ditawarkan....


[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

Harga yg ditawarkan ialah rm180 seekor...ambik byk mgkin blh nego lagi....Untuk pengetahuan semua ikan ni xda cacat cela cuma xlepas nak eksport keluar sebab ikan ada base kebiruan....saiz ikan dah 3-4 inci...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 8:49 am

per menarik ni. location kat mana? Razz
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 10:10 am

wanotz wrote:
per menarik ni. location kat mana? Razz

Bukit Merah bro...aku just bantu kwn2...xda nak amik utg pape ....
Back to top Go down
View user profile
ally9970



Posts : 92
Join date : 03/08/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 12:03 pm

kyo82 wrote:
wanotz wrote:
per menarik ni. location kat mana? Razz

Bukit Merah bro...aku just bantu kwn2...xda nak amik utg pape ....

rega cantik sgt tuh...tapi nak kena travel ke bkt merah ke bro?
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Nak booking...   Sat May 05, 2012 5:27 pm

Nak amik seekor..Modal hanya untuk itu jer.. Very Happy bagi no fon bleh tak?bleh buat appointment nak turun BM
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 5:45 pm

ally9970 wrote:


rega cantik sgt tuh...tapi nak kena travel ke bkt merah ke bro?

Nak travel dtg Bukit Merah ke @ nak pesan pada kawan2 yg nak dtg ke Bukit Merah pun blh....
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 5:49 pm

Hazri wrote:
Nak amik seekor..Modal hanya untuk itu jer.. Very Happy bagi no fon bleh tak?bleh buat appointment nak turun BM

PM sended....ikan ni xlepas eksport sebab janggut dia xlurus @ xsama panjang pada mulanya...skrg majoriti dah dipotong then dah tumbuh semula...
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 7:20 pm

Murahnye...ada sape2 dari KL nk pegi BM ke?..
Boleh kirim...hihi
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 7:26 pm

bro kyo pm aku...kat mana...tempatnya..mau tengok2 usha2
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 8:18 pm

salam bro kyo82..16hb ni saya ada nak ke bukit merah.boleh pm no fon awk?
boleh sy pi tgk highback harga baik ni Smile
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 9:58 pm

ikan_akeem wrote:
salam bro kyo82..16hb ni saya ada nak ke bukit merah.boleh pm no fon awk?
boleh sy pi tgk highback harga baik ni Smile

PM sended bro
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sat May 05, 2012 10:02 pm

miang wrote:
bro kyo pm aku...kat mana...tempatnya..mau tengok2 usha2

Pm sended bro....
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 1:23 am

Baru lepas PM bro Miang dia akan turun BM hujung bulan ni...sapa2 yg nak kirim dari dia pun blh je...bagi duit minyak skit kt dia...dari segi QC Insya Allah kalo aku ada hari dia datang aku akan tolong cek keadaan ikan to make sure x ada yg cacat....
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 1:54 am

ikan_akeem wrote:
salam bro kyo82..16hb ni saya ada nak ke bukit merah.boleh pm no fon awk?
boleh sy pi tgk highback harga baik ni Smile

he3 Very Happy bro akeem...klu cun jgn lupa tapau lebih tuk sy Laughing
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 4:13 am

Nutkz wrote:
ikan_akeem wrote:
salam bro kyo82..16hb ni saya ada nak ke bukit merah.boleh pm no fon awk?
boleh sy pi tgk highback harga baik ni Smile

he3 Very Happy bro akeem...klu cun jgn lupa tapau lebih tuk sy Laughing

Bro miang duk mane?..duk KL ke?..
Boleh x nk kirim?..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 5:14 am

mr.gabanz wrote:

Boleh x nk kirim?..

Bro Miang dok Klang keje kt KL...27hb ni geng2 aro KL nak lepak sembang2...sapa minat maila join...masa n tempat akan diberitahu kemudian...
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 8:25 am

pm aku harga kilo..hehe..kolam hg ka bro..
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 8:43 am

Wah..menariknya..
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 7:02 pm

gabanzshah wrote:
pm aku harga kilo..hehe..kolam hg ka bro..


cettt...kolam dia kata kolam org pehhh btl2 low profile ini worang...kan ko gak yg nak tolak murah sempena pembukaan 2 kolam MGBB yg terbaru....sapa nak oreder kat kyo...aku tapau kan bawak balik ja...pm dia...
Back to top Go down
View user profile
ally9970



Posts : 92
Join date : 03/08/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 10:05 pm

saya pown nak kirim nie..sesape leh tolong Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Sun May 06, 2012 11:50 pm

Nutkz wrote:
ikan_akeem wrote:
salam bro kyo82..16hb ni saya ada nak ke bukit merah.boleh pm no fon awk?
boleh sy pi tgk highback harga baik ni Smile

he3 Very Happy bro akeem...klu cun jgn lupa tapau lebih tuk sy Laughing

insyaallah kalo betul2 mau sy boleh belikan..tapi kirimkan wangnya sekali ya..hehe
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Harga baik   Mon May 07, 2012 2:27 am

menarik tertarik kebabom.. haih aku dah beli 6 ekor sebulan lepas kalau la aku tau .. leh dpt 10 ekor lebih.. tapi maybe nak tambah hb bro leh?.. aku ada pm ko bro.. kalau weekend nie nk usha2 leh?
Back to top Go down
View user profile
madi_kuale



Posts : 191
Join date : 24/03/2012
Age : 35
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Harga baik   Mon May 07, 2012 2:56 am

ada gambar induk dia tak bro? kalau ada gambar lg cantik. sy dok kuala kangsar dekat je ngan bukit merah ni
Back to top Go down
View user profile
quest_86



Posts : 20
Join date : 09/12/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Mon May 07, 2012 4:37 am

menarik nie de x sape2 nk nk g n duk area kl n shah alam Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Harga baik   Mon May 07, 2012 5:23 am

Wah byk soalan aku nak kena jawab ni...senang camni la...sapa yg nak beli blh...xnak beli just nak tgk kualiti pun blh...bukan ikan aku pun...aku just nak share kt sini kot2 ada yg nak buat bisnes skit kat tempat masing2...cth...market kt KL utk HB sekitar rm400-rm500 jugak...bab kirim2 blh kirim kat sapa saja dlm group ni...Bro Miang n bro Ikan Akeem pun dah offer diri...yg kompom ikan2 ni akan jadi HB...sapa2 yg bernasib baik jadi HBQ @ SHB ke even MG ke nasib la sebab ada di antara induk yg naik chu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Harga baik   Today at 3:15 pm

Back to top Go down
 
Harga baik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: