Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 2:55 pm

Back to top Go down
View user profile
jett lizdaf

avatar

Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 7:08 pm

aku bkn otai.. tp aro ni mmg cun.. beli dkt mana?
Back to top Go down
View user profile
SyafiqM

avatar

Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 9:12 pm

Dia punyer shinning memang terbaik Smile .. Dari segi shining memang MG ... kalau ekod chu tak tahu lagi .. Tapi kalau aku dapat yang macam ni pun dah puas hati .. Suruh cousin jage leklok ikan tuhh ...
Back to top Go down
View user profile
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 9:59 pm

jett lizdaf wrote:
aku bkn otai.. tp aro ni mmg cun.. beli dkt mana?

Hehe..aro ni beli dari org forum ni jgk la..
Back to top Go down
View user profile
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 10:01 pm

pidd wrote:
Dia punyer shinning memang terbaik Smile .. Dari segi shining memang MG ... kalau ekod chu tak tahu lagi .. Tapi kalau aku dapat yang macam ni pun dah puas hati .. Suruh cousin jage leklok ikan tuhh ...
Yup..shining die mmg kaw2..ikut hati nk culik je ikan sepupu ak ni..hehe..
Back to top Go down
View user profile
ayen

avatar

Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 10:04 pm

Farisyu PM aku siapakah gerangan penjualnya & brapa harga MG ni..hehe
Back to top Go down
View user profile
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 10:11 pm

ayen wrote:
Farisyu PM aku siapakah gerangan penjualnya & brapa harga MG ni..hehe
Dr bro zerol...harga biarlah..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Tue Oct 02, 2012 11:14 pm

uhuk.. tumpang lalu kekeke.. ikan nie aku beli kat sakinah dulu.. not bad.. ari tu cousin dia datang tgk 2 ekor mg dalam rumah aku.. sekor tu mentang2 tak kuat shine dari nie trus angkut kakaka.. yang sekor kat rumah nie dah total blackout.. perh blue base dia meleleh hehehe.. chu ikan nie ada cuma tak berapa nampak dlm video tu sgt.. ada 2-3 sec nmpk tadi. terpaksa lepaskan ikan nie sebab nak angkut ikan lain huhu tetau jela aku nie.. karang esk busan g jual ikan lama beli baru =P
Back to top Go down
View user profile
SyafiqM

avatar

Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Wed Oct 03, 2012 12:52 am

bro zerol tak ase bosan keh ikan lame Laughing ? Lau ase bosan mai tolak seekor.. Embarassed
Back to top Go down
View user profile
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Wed Oct 03, 2012 4:51 am

zerol86 wrote:
uhuk.. tumpang lalu kekeke.. ikan nie aku beli kat sakinah dulu.. not bad.. ari tu cousin dia datang tgk 2 ekor mg dalam rumah aku.. sekor tu mentang2 tak kuat shine dari nie trus angkut kakaka.. yang sekor kat rumah nie dah total blackout.. perh blue base dia meleleh hehehe.. chu ikan nie ada cuma tak berapa nampak dlm video tu sgt.. ada 2-3 sec nmpk tadi. terpaksa lepaskan ikan nie sebab nak angkut ikan lain huhu tetau jela aku nie.. karang esk busan g jual ikan lama beli baru =P
Hehhe..owner lame sudah mai...skang ni mmg lagi cantik la bang..sepupu sy skang tgh develop blue base die..
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Wed Oct 03, 2012 4:58 am

Tu klu dpt background itam, wc kasi kerap sket mmg superberb....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Wed Oct 03, 2012 7:11 am

Ikn ni cun dh cuma ekor ja defect sket...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   Wed Oct 03, 2012 7:49 am

ekor dia tu sebab gado dulu.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..   

Back to top Go down
 
salam,minta jasa baik otai2 komen sepupu sy punya mg..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: