Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 malaysia gold - latest harvest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: malaysia gold - latest harvest   Wed Mar 28, 2012 8:02 pm

Salam ...

Latest harvest dapat dalam 20++ ekor. Jenis Malaysia Gold.
Kalau berminat boleh contact saya. Anak2 ikan di farm dekat Kulim.
Sorry gambar takdak. Tapi boleh pi farm terus untuk tengok induk2.
Harga boleh bincang ...
Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Mar 28, 2012 9:24 pm

wow tahniah.. bro lionfish77, ank ikan jual borong or jual sekor2x? PM price. Razz

lionfish77 wrote:
Salam ...

Latest harvest dapat dalam 20++ ekor. Jenis Malaysia Gold.
Kalau berminat boleh contact saya. Anak2 ikan di farm dekat Kulim.
Sorry gambar takdak. Tapi boleh pi farm terus untuk tengok induk2.
Harga boleh bincang ...
Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Mar 28, 2012 10:04 pm

ok bro ... sudah PM.
borong boleh, sekor2 pun boleh.

wanotz wrote:
wow tahniah.. bro lionfish77, ank ikan jual borong or jual sekor2x? PM price. Razz

lionfish77 wrote:
Salam ...

Latest harvest dapat dalam 20++ ekor. Jenis Malaysia Gold.
Kalau berminat boleh contact saya. Anak2 ikan di farm dekat Kulim.
Sorry gambar takdak. Tapi boleh pi farm terus untuk tengok induk2.
Harga boleh bincang ...
Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
Nutkz



Posts : 263
Join date : 30/01/2012
Location : ampunk

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Mar 28, 2012 10:11 pm

bro pm price...
hajat ade tp sen xde lg... Razz
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 12:38 am

ok sudah pm.

Nutkz wrote:
bro pm price...
hajat ade tp sen xde lg... Razz
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 1:34 am

lionfish77 wrote:
ok sudah pm.

Nutkz wrote:
bro pm price...
hajat ade tp sen xde lg... Razz

pm sy jgk bro..ikan dah abis yolk ke ni?size brapa inci skang?
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 1:58 am

ikan belum habis yolk lagi. Saya rasa hujung bulan 4 boleh ambik ikan kalau nak.
Sekarang ni tak sesuai lagi. Bagi dia besar sikit lagi. Biar farm jaga dulu hehehe.
Ok dah pm price.

ikan_akeem wrote:
lionfish77 wrote:
ok sudah pm.

Nutkz wrote:
bro pm price...
hajat ade tp sen xde lg... Razz

pm sy jgk bro..ikan dah abis yolk ke ni?size brapa inci skang?
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 3:35 am

ok tq bro..
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 8:45 pm

gambar salah satu induk di kolam saya.





Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Mar 29, 2012 8:46 pm

next time saya akan ambil lebih banyak gambar.

lionfish77 wrote:
gambar salah satu induk di kolam saya.





Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Fri Mar 30, 2012 8:17 pm

abg...cuba try PM harga seekor kat saya..
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Mon Apr 02, 2012 1:50 am

Abg lion, saya pun nak tau harga gak. Tq.
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Tue Apr 03, 2012 7:35 pm

Bro..boleh Pm harga..kalau boleh nak beli anak dalam sekor dua..nak buat ikan hiasan dalam umah.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Mon Apr 09, 2012 7:10 pm

Hazri wrote:
Bro..boleh Pm harga..kalau boleh nak beli anak dalam sekor dua..nak buat ikan hiasan dalam umah.. Very Happy

sorry lambat reply. saya dah PM harga.
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Tue Apr 10, 2012 7:07 am

lionfish77 wrote:
Hazri wrote:
Bro..boleh Pm harga..kalau boleh nak beli anak dalam sekor dua..nak buat ikan hiasan dalam umah.. Very Happy

sorry lambat reply. saya dah PM harga.

pm sy harga n ur location jugak..tq.. Smile

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Tue Apr 10, 2012 10:21 pm

ok dah PM bro gaban.

Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Apr 11, 2012 4:02 am

Salam..saya saudara baru..boleh PM harganya? kalau berada di batu pahat johor boleh dihantar?
Back to top Go down
View user profile
lionfish77



Posts : 58
Join date : 14/06/2011

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Apr 11, 2012 8:23 pm

fazrulnizam82 wrote:
Salam..saya saudara baru..boleh PM harganya? kalau berada di batu pahat johor boleh dihantar?

salam bro ...

Batu Pahat jauh tu. Kalau nak beli banyak boleh discuss including delivery.
Tapi kalau sekor susah sikit bro.
Back to top Go down
View user profile
JoeyGoblin



Posts : 32
Join date : 03/04/2012

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Wed Apr 11, 2012 11:46 pm

Salam bro.. ada lg ke stok ni? Da bape inci size ikan ni.. last2 best price bape? thx u..
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Apr 12, 2012 2:41 am

xpelah tuan lionfish7 saya sekadar bertanya..keinginan tu ada cuma kenalan yang minat arowana dekat sini takda..tq 4 ur information..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Apr 12, 2012 5:33 am

fazrulnizam82 wrote:
xpelah tuan lionfish7 saya sekadar bertanya..keinginan tu ada cuma kenalan yang minat arowana dekat sini takda..tq 4 ur information..

Batu Pahat ramai gak peminat aro...Xian Leng pun ada...kalo nak tgk ikan cantik pi ke kuarter klinik kesihatan Bagan jumpa dgn Wak Jul (MA yg bertugas kt situ)...dia ada koleksi menarik utk cuci2 mata...
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Thu Apr 12, 2012 9:52 am

Salam saudara kyo82..terima kasih atas info tu..Xian Leng tu memang tempat yang selalu saya pergi cuci mata..cuma yang cantik betul tak banyak..MGBB pun xda..kadang2 balik kampung kota tinggi saya singgah Nanyang kat kulai..banyak juga aro kat sana..cuma kat situ MG pulak takda..MGBB 3K lebih..xpelah belum sampai seru kot nak bela spesis MG :-)
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Fri Apr 13, 2012 12:50 am

kyo82 wrote:
fazrulnizam82 wrote:
xpelah tuan lionfish7 saya sekadar bertanya..keinginan tu ada cuma kenalan yang minat arowana dekat sini takda..tq 4 ur information..

Batu Pahat ramai gak peminat aro...Xian Leng pun ada...kalo nak tgk ikan cantik pi ke kuarter klinik kesihatan Bagan jumpa dgn Wak Jul (MA yg bertugas kt situ)...dia ada koleksi menarik utk cuci2 mata...



ayarkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......ada lagi ini worang...ingat tak main aro lagi dah ha3...sudah main merbok bunyi kasar keh3....ada lagi ka?
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Fri Apr 13, 2012 12:51 am

fazrulnizam82 wrote:
Salam saudara kyo82..terima kasih atas info tu..Xian Leng tu memang tempat yang selalu saya pergi cuci mata..cuma yang cantik betul tak banyak..MGBB pun xda..kadang2 balik kampung kota tinggi saya singgah Nanyang kat kulai..banyak juga aro kat sana..cuma kat situ MG pulak takda..MGBB 3K lebih..xpelah belum sampai seru kot nak bela spesis MG :-)

nanyang kulai belah mana?aku mau buat siasatan nih ha3
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Fri Apr 13, 2012 5:41 am

InsyAllah tuan saya masih bela aro lagi cuma yang murah2 je..kalau dari highway utara selatan ke arah selatan masuk tol sedenak menuju ke kulai kedainya sebelum sampai kelapa sawit..saya tak pandai sangatlah tuan nak beri pandu arah..hehe jangan marah..kedainya besar juga..aro yang 600 ke atas ada certificate..kalau tuan ada kesempatan cuba siasat ok ke aro kat situ? kalau susah nak jumpa boleh bagitau saya ye..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: malaysia gold - latest harvest   Today at 10:39 am

Back to top Go down
 
malaysia gold - latest harvest
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: