Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 saya nk beli ikan mb plse

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 05, 2012 5:30 am

saya baru lagi nk cari ikan mg atau mg 24k yang ada cacat sila jual murah2 llah kt saya teringin nk bela saya jaga dengan baik terima kaseh... Razz
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 05, 2012 5:45 am

mion wrote:
saya baru lagi nk cari ikan mg atau mg 24k yang ada cacat sila jual murah2 llah kt saya teringin nk bela saya jaga dengan baik terima kaseh... Razz

berapa murah nak..? hehe.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: hii...   Mon Mar 05, 2012 5:52 am

hi askom saya asek baca ilamu pengetahu lagi dalam ini.... bnyk petua lah senang lah nanti nk bela dah tahu basic ... awk ada kah mg wah yg cacat kah ... tak berani nk lkettak harga lah.. awk kaseh lah harga lah hee..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 05, 2012 6:08 pm

kat tempat aku bnyk yg cacat, kalau nk callingĀ² yer hehe Razz
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: tuan admin   Mon Mar 05, 2012 7:26 pm

terbaik tuan admin ... jenis mg atau 24k bagus lah ..isyallah dlm 3 ke 4 minggu saya kesana saya call tuan admin.. saya kt seremban jauh sebab tu kena ekjust timing nk pegi kesana... terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 05, 2012 8:14 pm

mion jgn lupa beli lebih.. nnt hntr kat sy.. sya duk melaka jer...

mion wrote:
terbaik tuan admin ... jenis mg atau 24k bagus lah ..isyallah dlm 3 ke 4 minggu saya kesana saya call tuan admin.. saya kt seremban jauh sebab tu kena ekjust timing nk pegi kesana... terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: hi wanoz   Mon Mar 05, 2012 8:21 pm

wanoz nk ikat cacat juga ke..adu... kita berjiranlah rupanya.. org umah nk g cameron terus g bukit merah rancangan tu nk jumpa tuan admin sekali alang2 dah smpi perak... insyallah kalah tuan admin nk kaseh murah saya beli lebih heee...........
Back to top Go down
View user profile
gabanzshah



Posts : 682
Join date : 07/01/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 07, 2012 2:52 am

mgbb nak ke bro...hahaha
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 07, 2012 6:21 am

aper lgi mion dah ader yg offer tu sambar ar.. kih2x.. :p
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 07, 2012 6:38 am

wanoz ok x ikan itu...adu...
mcm mana ni
scratch x tahan lah mion..
adu...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 07, 2012 6:44 am

wat permulaan ni ok kot. cuba tnya PM tuan nye tnya harga berapa hrga.

mion wrote:
wanoz ok x ikan itu...adu...
mcm mana ni
scratch x tahan lah mion..
adu...
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 07, 2012 6:52 am

pendapat anoz ikna itu mcm mana lah ..
dh taho harga dia ..
adu..
x tahan lah saya anoz..
first time nk bela ini..
takot lah saya sayang kalah mati anoz..ikan lawa ..
ekorium 2 kaki ajalah saya ....
Back to top Go down
View user profile
BloodRedAro



Posts : 56
Join date : 16/12/2011
Location : Telok Panglima Garang,Klang

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 12:55 am

starting bela highback dulu lah bro
nanti dah pandai boleh laa carik ikan len plak
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 1:03 am

saya dh angkat bro... Razz

bro kt telok penglima garang ..dulu selalu turun sana.....
dh pindah n9 skrg..
Back to top Go down
View user profile
BloodRedAro



Posts : 56
Join date : 16/12/2011
Location : Telok Panglima Garang,Klang

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 2:53 am

bro angkat arowana ape?
berapa harga nye?
upload lah gambirun nye nak tgk lah
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 7:00 am

ikan mgbb bro blod,,
harganya amat berpatutan..
ikan puas hati..
nti2 bila ok saya download bro..
bro selalu turun klang ke cri ikan kt sana..
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 7:23 am

Wow dah ader MGBB.. Razz


mion wrote:
ikan mgbb bro blod,,
harganya amat berpatutan..
ikan puas hati..
nti2 bila ok saya download bro..
bro selalu turun klang ke cri ikan kt sana..
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Mon Mar 12, 2012 7:31 am

bro wanoz lg hebat MG Razz ...
Back to top Go down
View user profile
doctorsindrom46



Posts : 138
Join date : 26/12/2011

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Wed Mar 14, 2012 12:05 am

wanotz wrote:
Wow dah ader MGBB.. Razz


mion wrote:
ikan mgbb bro blod,,
harganya amat berpatutan..
ikan puas hati..
nti2 bila ok saya download bro..
bro selalu turun klang ke cri ikan kt sana..

bro bile mau angkat mgbb...kat umahkan masih byk aquarium kosong..
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Thu May 10, 2012 12:41 am

ade MGBB lagi nk jual x?? huhu
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Ader MG...   Thu May 10, 2012 6:53 pm

Kalau Tuan admin or saper2 nak bagi harga murah2 mg tolong lah Pm kat saya yerk.. Smile Yang cacat pun takper..Akuarium 4 kaki 2 tingkat dah setup..airnya masih kosong lagi takder ikan..heheheh..saya dari Johor nak gi BM ahad ni..nak singgah kat tempat tuan admin sekali..
Back to top Go down
View user profile
shahree85



Posts : 51
Join date : 08/05/2012
Age : 31
Location : Bangi

PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Tue May 15, 2012 2:45 am

tuan admin, ade lagi MGBB or 24k yg cacat2 tu.. nk try bela la.. saya nk trun utara awal june.. ble singgah bukit merah otw pergi.. mane tau rege cun.. ble la amek mase otw balik kl.. pephl PM sy k..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: saya nk beli ikan mb plse   Today at 1:05 am

Back to top Go down
 
saya nk beli ikan mb plse
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: