Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Bukit Merah Attack...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:00 am

Wahhhh semua beli ikan ni....bila la aku plakkan...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:01 am

zerol86 wrote:
haha gamble bro hati kena kering.. ajal maut di tangan tuhan.. yang penting kita usaha tuk jaga ikan niat kena betul huhu.. harga MG mmg dh jatuh byk.. banyak farm sekarang nak buang stock je malas simpan lelama sebab kos maintain tinggi.. kena rajin bukak mulut je.. kalau segan pilu mmg tak dapat la.. lagi satu kita ada kuasa .. so kita leh nego abis2an..

zerol86 pm aku harga MG yg ko angkut kat Kelisa Emas tu..ari tu x sempat nk tgk ko angkut MG anak dh meragam..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:02 am

kodok wrote:
Wahhhh semua beli ikan ni....bila la aku plakkan...
moh kite..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:22 am

hohoho.. bukan ke ada orang nak g angkut ikan lagi uhuk2 batuk..
Back to top Go down
View user profile
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:30 am

zerol86 wrote:
hohoho.. bukan ke ada orang nak g angkut ikan lagi uhuk2 batuk..

waaaa....siapakah gerangan org itu..? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:36 am

ada la hehe.. geram tgk kitaorg kat bm tu.. aku maybe nk consider lagi sekor kot HB pak andak ermm.. gatal2 duit ooo duit!!!.. sape nak beli NGT aku cepat cepat jual murah2..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 12:52 am

zerol86 wrote:
ada la hehe.. geram tgk kitaorg kat bm tu.. aku maybe nk consider lagi sekor kot HB pak andak ermm.. gatal2 duit ooo duit!!!.. sape nak beli NGT aku cepat cepat jual murah2..
huhu HB yg nih ker??
http://www.mudah.my/Arowana+highback+pak+andak+talib-18269570.htm
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 1:04 am

asheed wrote:
zerol86 wrote:
ada la hehe.. geram tgk kitaorg kat bm tu.. aku maybe nk consider lagi sekor kot HB pak andak ermm.. gatal2 duit ooo duit!!!.. sape nak beli NGT aku cepat cepat jual murah2..
huhu HB yg nih ker??
http://www.mudah.my/Arowana+highback+pak+andak+talib-18269570.htm
Sapa mau???
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 1:05 am

tu la mcm menarik ..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 1:08 am

Boleh tolong belikan....andak talib tu..... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 1:16 am

tunggu ari sabtu aku gtau ko kodok...aku nk letgo hb aku skg dgn tiger hahaha..

btw aku nak letgo HB aku barbel kena potong dah rm160 jalan free indo tiger size 1-3'
Back to top Go down
View user profile
boojoy



Posts : 91
Join date : 16/03/2011

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 2:01 am

retro wrote:
boojoy wrote:
Nanti kita plan plak pi rumah andak talib... tp nak kena cari kaki yg bleh bg harga murah...kita attack mgbb f0-f3 laks..

f0+f1 la..f3 nk buat mende.. Laughing

hehe...bg budget yg x byk ler bro...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 2:07 am

boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
Nanti kita plan plak pi rumah andak talib... tp nak kena cari kaki yg bleh bg harga murah...kita attack mgbb f0-f3 laks..

f0+f1 la..f3 nk buat mende.. Laughing

hehe...bg budget yg x byk ler bro...

Retro racun kuat ni....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 3:03 am

kodok wrote:
boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
Nanti kita plan plak pi rumah andak talib... tp nak kena cari kaki yg bleh bg harga murah...kita attack mgbb f0-f3 laks..

f0+f1 la..f3 nk buat mende.. Laughing

hehe...bg budget yg x byk ler bro...

Retro racun kuat ni....

tgu racun parakuat nnt..haha.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 7:54 am

jualan murah2.. HB harga jatuh rm150 cepat sebelum orang lain angkut..
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 9:16 am

zerol86 wrote:
ko nak ambik apa.. aku suggest beli MG sementara harga murah nie..

Mentang2 aku tak gi BM..sms tak jawab.. Very Happy murahnya bpe..?takpela..ader masa gi sendiri jer..nak tahu harga MG punya pasal..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 10:25 am

uiks bila ko sms aku.. kalau aku tak jawab call je bro kekadang aku tak perasan sgt.. huhu..murah tu ada la dlm 500-900.. lepas yolk dlm 350 lebih camtu hehe.. ari tu borong dpt discount lagi.. tapi tak nampak pape pun.. kalau jd mg ok la tak jadi pun jadi hb ok je kekeke.. nnt ko sms aku..aku tgk ada no masuk tak..
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Oct 09, 2012 11:13 pm

Wah nampak best je sedih tak dapat ikut tidak boleh le sambar seekor dua Surprised
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Today at 1:07 am

Back to top Go down
 
Bukit Merah Attack...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: