Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Bukit Merah Attack...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 9:55 pm

huhu nak gi tp kerja lak on that date.
tank pon xde yg kosng.. huhuh
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 10:08 pm

Hazri wrote:
zerol86 wrote:
keta kosong tu nnt kita usha camne... sebab aku bawak wife aku.. finance controller nak buat audit .. so nanti bising2 memanjang dalam keta..

Saya teringin nak gi jugak..tapi tengok masing2 bertolak dari area KL..sy kena dtg dri Johor..cm tak sempat jer..lagipun Isnin dh kena ader kat Johor balik..aduh...pusing2 PK tengok korang bersemangat..takut tak sempat..nak amik leave dh bajet tuk raya Haji ni..

Apa plak x sempat....sempat je...ko dtg sabtu mlm...ahad ptg gerak dr bm terus ke johor la...one day trip...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 10:28 pm

kodok wrote:
ikan_akeem wrote:
pergh..giler aahhh..bai kalo ada kosong lagi ke kete?aku nak tumpang weh..hehe

Ko nak g tk akeem...kete boleh set lain nanti...aku letak nama ko ek...

layan..zass..letak je dulu nama ku.. Smile
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 10:56 pm

kodok wrote:
Hazri wrote:
zerol86 wrote:
keta kosong tu nnt kita usha camne... sebab aku bawak wife aku.. finance controller nak buat audit .. so nanti bising2 memanjang dalam keta..

Saya teringin nak gi jugak..tapi tengok masing2 bertolak dari area KL..sy kena dtg dri Johor..cm tak sempat jer..lagipun Isnin dh kena ader kat Johor balik..aduh...pusing2 PK tengok korang bersemangat..takut tak sempat..nak amik leave dh bajet tuk raya Haji ni..

Apa plak x sempat....sempat je...ko dtg sabtu mlm...ahad ptg gerak dr bm terus ke johor la...one day trip...hehehe

Mc je..1 hari ..bro...dah hujung tahun ni...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 11:24 pm

hahaha racun baiknyer.. ko datang je ari sabtu tu nanti malam insyallah kalau aku free kita lepak kalau tak free ajak dak2 nie lepak sekali.. ala pergi pagi tgh hari tu shoot balik la.. yang penting semua balik dgn ikan.. kekeke baru puas ati.. buh je nama ko dulu erk.. nie jejalan bm je sambil tu beli2 la ikan.. tak paksa beli pun saje nk tunjuk korang farm2 tu ini.. aku pun nak tgk gak farm2 lain..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Tue Sep 25, 2012 11:54 pm

Orait nama dah update....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 12:31 am

bro tadi ada msg2 dgn rhu dua maybe dia free dia akan join sekali leh tgk kolam dia kat MU ke MAU lupa lak
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 12:41 am

zerol86 wrote:
bro tadi ada msg2 dgn rhu dua maybe dia free dia akan join sekali leh tgk kolam dia kat MU ke MAU lupa lak

Ok aku letak nama dia....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 4:19 am

sape lagi eh kita boleh bertemu .. otai2 bm semua diam je..
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 5:15 am

best nya kalo dpt join korang gi BM harap2 ade lg lepas ni
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 4:14 pm

Kodok,nama aku xde pun kat list..mentang2 la aku xde kat tanah air..hehehe..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 6:33 pm

rohurockstar wrote:
Kodok,nama aku xde pun kat list..mentang2 la aku xde kat tanah air..hehehe..

Ok...nama ko dah dlm list.. brg aku jgn lupa....hehehheeh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 7:09 pm

eh nie la first and the last hahaha.. datang je ..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 7:24 pm

aku ada racangan gila .. hurm apa kata post kat mudah ajak reramai haha.. mau terbeliak mata farm nanti tgk ramai gila mcm rombongan meminang.. lagi ramai lagi murah la kita dapat..


tapi tuk elak kan deal sorang2.. sape nak jadi tukang nego nie.. nanti kita bincang kat farm nie sape nak beli.. so pakai ramai2 yang nak beli tu salah sorang bukak cerita nego2 sampai abis.. jgn sorang tanya lagi sorang tanya nanti farm jual harga sorang2 susah..
Back to top Go down
View user profile
Opmin



Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 8:29 pm

Aku yg duk JB nie hanya mampu membaca je topik ni...uhuk uhuk Embarassed
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Wed Sep 26, 2012 8:48 pm

alah join la hazri dia pun dari JB.. car pool je.. hari sabtu mlm mai la..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Thu Sep 27, 2012 12:07 am

kodok wrote:
rohurockstar wrote:
Kodok,nama aku xde pun kat list..mentang2 la aku xde kat tanah air..hehehe..

Ok...nama ko dah dlm list.. brg aku jgn lupa....hehehheeh

Hahahhaha..siap kena raasuah tu.ok2 insyaAllah nnt aku carikkan.tade kalu aku kikiskan besi aifel tower tu bwk blk kat ko..hihihi..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Thu Sep 27, 2012 8:25 pm

Hehehhe...rasuah kn ada....aku masuk hutan dulu pg ni...nanti ahad kuar aku update blk....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Fri Sep 28, 2012 2:09 am

salam bro2 semua...aku teringin nk pergi...ingat nak cari HB dalam 7"-10"
agak2 brapa ya nk kena spare.?nk kena budjet2 sbb baru setup aqua utk aro baru...
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Fri Sep 28, 2012 8:29 am

Nak ikut tapi kena keje No
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Fri Sep 28, 2012 8:40 am

Nak Kirim boleh? Nak tanya harga average MGBB yang dalam 8 inch up and good quality?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Sun Sep 30, 2012 6:37 am

thread sudah senyap ...

kodok.. hazri dgn akeem tak jadi pergi..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Sun Sep 30, 2012 6:38 am

nk kirim tu hurmm susah skit kena tanya orang willing tuk ambik sebab aku pun risau nak ambik risiko orang lain.. bab MG nie payah skit kalau HB tu aku angkut kat kyo dah settle cita..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Sun Sep 30, 2012 6:39 am

ayen wrote:
salam bro2 semua...aku teringin nk pergi...ingat nak cari HB dalam 7"-10"
agak2 brapa ya nk kena spare.?nk kena budjet2 sbb baru setup aqua utk aro baru...

bro sediakan dalam rm400 ckup la.. harga tak lari banyak kalau kecik siap dapat 2,3 ekor hb hehe..besarnyer tgk la ada yg jual 250-400..kecik biasa 250 kebawah tgk owner la..
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Sun Sep 30, 2012 10:53 am

zerol86 wrote:
nk kirim tu hurmm susah skit kena tanya orang willing tuk ambik sebab aku pun risau nak ambik risiko orang lain.. bab MG nie payah skit kalau HB tu aku angkut kat kyo dah settle cita..

sedih nye No ....trip lain la ikut....thanks bro
tak de hint ke harga MG kat farm?
boleh simpan money awal Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bukit Merah Attack...   Today at 7:22 am

Back to top Go down
 
Bukit Merah Attack...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: