Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 HB AKU - BUKIT MERAH

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Si Ikang



Posts : 115
Join date : 19/02/2010
Location : Marang, Terengganu

PostSubject: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 6:58 am

Ikan nie masa beli kurang cantik. Tp akhir2 nie sisik 5 dah mula menjalar. Ada lagi yang nak keluar aku tgk. Development sisik sangat slow tp ok la aku beli harga RM550 tahun Dis 2009.



Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 9:16 am

okes lah tu bro.. yg penting hati tuan ikan kena puas.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh



Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 9:25 am

wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...
Back to top Go down
View user profile
Si Ikang



Posts : 115
Join date : 19/02/2010
Location : Marang, Terengganu

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 5:22 pm

Arini nk jamu dia makan cengkerik - Berkocak la air aqua tu.
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 5:59 pm

time dia sambar cengkerik tu hati tuan diaa berkocak gak.. hahah

Si Ikang wrote:
Arini nk jamu dia makan cengkerik - Berkocak la air aqua tu.
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh



Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 6:09 pm

Si Ikang wrote:
Arini nk jamu dia makan cengkerik - Berkocak la air aqua tu.
aku pon same lah..ingat hari nie nak beli cengkerik bg aro aku makan...tengok dia suke ke tidak...
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Wed Nov 09, 2011 8:13 pm

berapa inci dah saiz ikan ni?
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Thu Nov 10, 2011 9:16 pm

wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
Back to top Go down
View user profile
Si Ikang



Posts : 115
Join date : 19/02/2010
Location : Marang, Terengganu

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Fri Nov 11, 2011 2:56 am

HB ni dlm 14 inchi ++. Sebenarnya aku ada 2 ekor HB. Yang satu lagi sisik lebih gold. Tp x la sampai level 5.
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh



Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Fri Nov 11, 2011 5:14 am

retro wrote:
wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
hb ko sume dah beso2..aku nak cari yang comei2...hahah..dah balik ipoh ker??
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Fri Nov 11, 2011 9:05 am

wan_dosh wrote:
retro wrote:
wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
hb ko sume dah beso2..aku nak cari yang comei2...hahah..dah balik ipoh ker??

kalo dh beso pn hrga lebih skit dari yg kecik ape salahnya kan..? hehe..dh blk..kn aku ckp jumaat aku dh ada kt ipoh blk..hehe.. Razz
Back to top Go down
View user profile
wan_dosh



Posts : 172
Join date : 28/09/2011
Age : 31
Location : ipoh

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Fri Nov 11, 2011 9:16 am

retro wrote:
wan_dosh wrote:
retro wrote:
wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
hb ko sume dah beso2..aku nak cari yang comei2...hahah..dah balik ipoh ker??

kalo dh beso pn hrga lebih skit dari yg kecik ape salahnya kan..? hehe..dh blk..kn aku ckp jumaat aku dh ada kt ipoh blk..hehe.. Razz
hahah..nant aku tanye kawan aku jd tak nak amik kelah tu..tang HB tu kalu nak bg aku tolong jage sekor ok jugak tu..hehehh.. Cool
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Fri Nov 11, 2011 7:16 pm

wan_dosh wrote:
retro wrote:
wan_dosh wrote:
retro wrote:
wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
hb ko sume dah beso2..aku nak cari yang comei2...hahah..dah balik ipoh ker??

kalo dh beso pn hrga lebih skit dari yg kecik ape salahnya kan..? hehe..dh blk..kn aku ckp jumaat aku dh ada kt ipoh blk..hehe.. Razz
hahah..nant aku tanye kawan aku jd tak nak amik kelah tu..tang HB tu kalu nak bg aku tolong jage sekor ok jugak tu..hehehh.. Cool

jaga aku pn bleh..letak je dlm tank tu bnyk2..hehe.. Razz
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Sat Nov 12, 2011 4:42 am

Per bnyk smpai x tekira..hahahah. Aquarium aku pon bnyk lg kosong..

retro wrote:
wan_dosh wrote:
wah cantik lu punyer HB..teringin nak bele HB sekor...

umah aku ada bnyk hb..meh la pilih..haha.. Razz
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   Sun Nov 13, 2011 10:38 pm

haha..power lah korang nie..akuarium terlebih la..aro terlebih la..nasib la kan umah aku kekurangan ruang..kalo x leh tambah2 gak.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: HB AKU - BUKIT MERAH   

Back to top Go down
 
HB AKU - BUKIT MERAH
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: