Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS>Arowana

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 2:27 am

TT kat BM jauh tu... scratch
aku tunggu yg KL area je lah..

Zerol..tapau sikit keropok sisik emas MG ke heheh
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 5:30 am

TT kat KL lepas raya...Zerol hg jadi penganjur pulak...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 6:38 am

hoho insyallah.. kalau aku ada masa kita buat.. takpun nanti kumpul ramai2 lepak kat kedai mamak je.. =P bagi la tarikh satu minggu masa raya aku takde lepas tu ada la kot..
Back to top Go down
View user profile
JoeyGoblin



Posts : 32
Join date : 03/04/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 8:33 am

Lepak kedai mamak menarik tu.. bole aku join ke?
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 8:35 am

zerol86 wrote:
TT kat BM la bukak puasa kat sana hahaha.. sape nak join.. kita makan ikan arowana masak stim or goreng masam manis

tak pun kita buat pertandingan memancing arowana kat kolam BM
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 01, 2012 10:33 am

boleh je bro.. nanti set la date dgn time.. bagus idea tu.. pancing dan release.. pemenang akan dapat satu batch anak2 ikan mg..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 02, 2012 11:32 pm

HAHAH LAW ADE TT KAT KL LEPAS RAYA OK GAK 2 BRO KYO82....APE2 TLG INFO DKT HP AKU LEH X HUHUHU...COZ SEKARANG NI AKU X DER MASA SANGAT LAH NAK NGADAP PC NI....NI FONE AKU 016-2168297.....
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Fri Aug 03, 2012 12:14 am

Insya Allah...setakat tt kt kl aku dh buat 2x..nt papehal aku inform semula
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Fri Aug 03, 2012 3:34 am

kyo82 wrote:
Insya Allah...setakat tt kt kl aku dh buat 2x..nt papehal aku inform semula

nak ikutt.. bounce
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Sat Aug 04, 2012 9:25 am

alhamdulillah selamat sampai.. thx bro kyo for great hospitality dgn qc dia yang terbaik huhu.. bro kyo terbaik.. insyallah hang mai datang umah aku.. ikan semua selamat sampai tadi buat pit stop kat ulu bernam dgn taiping ambik ikan silver dgn hantar 2 ekor hb kat orang.. penat.. 8jam perjalanan..
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Sat Aug 04, 2012 9:59 am

zerol86 wrote:
alhamdulillah selamat sampai.. thx bro kyo for great hospitality dgn qc dia yang terbaik huhu.. bro kyo terbaik.. insyallah hang mai datang umah aku.. ikan semua selamat sampai tadi buat pit stop kat ulu bernam dgn taiping ambik ikan silver dgn hantar 2 ekor hb kat orang.. penat.. 8jam perjalanan..

Bab QC Insya Allah xda mslh...utk makluman ikan2 tu semua normal je then Insya Allah yg mana janggut dah potong tu akan tumbuh jugak lambat @ cepat je...stok ada lagi tu dalam 20-30 ekor lagi so kalo nk lagi inform cepat...kalo amik byk aku blh anta ke area KL...
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Sun Aug 05, 2012 12:29 am

wow..huhu..zerol nyer roket trip menjadi lagi semalam..nasib baik ada tinggalkan stok lagi..hehe..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Sun Aug 05, 2012 11:26 pm

ZEROL TQ FOR HB....TERBAIK LAH....N X LUPA AT BRO KYO...& KAWAN2 SEMAU HEHEHHE
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Mon Aug 06, 2012 12:00 am

ikut kan hati nak tapau semua ikut kan kocek termenung jela.. aku ada book satu HB terbaik nanti aku update pix dh besar.. lg satu ada satu ekor hb baru 3' dah ada gold dust kat lvl 6 tak caya tanya lee hahaha..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Mon Aug 06, 2012 12:03 am

untuk orang2 johor sape nak HB gtau aku cepat.. sabtu nie aku gerak sana..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Tue Aug 07, 2012 8:22 pm

zerol86 wrote:
ikut kan hati nak tapau semua ikut kan kocek termenung jela.. aku ada book satu HB terbaik nanti aku update pix dh besar.. lg satu ada satu ekor hb baru 3' dah ada gold dust kat lvl 6 tak caya tanya lee hahaha..

hehehe....btl2 ade gold dust oo...ingat nak amik yang 2 heheheheh...nanti hb aku ni aku letak goldust n gam kat kepala dia bagi jadi cross wakakakakka lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Wed Aug 08, 2012 1:14 am

Lee_silver wrote:
zerol86 wrote:
ikut kan hati nak tapau semua ikut kan kocek termenung jela.. aku ada book satu HB terbaik nanti aku update pix dh besar.. lg satu ada satu ekor hb baru 3' dah ada gold dust kat lvl 6 tak caya tanya lee hahaha..

hehehe....btl2 ade gold dust oo...ingat nak amik yang 2 heheheheh...nanti hb aku ni aku letak goldust n gam kat kepala dia bagi jadi cross wakakakakka lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Kasi upload gambar sikit mcm mana rupa gold dust tu?
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 12:11 am

Jai wrote:
Lee_silver wrote:
zerol86 wrote:
ikut kan hati nak tapau semua ikut kan kocek termenung jela.. aku ada book satu HB terbaik nanti aku update pix dh besar.. lg satu ada satu ekor hb baru 3' dah ada gold dust kat lvl 6 tak caya tanya lee hahaha..

hehehe....btl2 ade gold dust oo...ingat nak amik yang 2 heheheheh...nanti hb aku ni aku letak goldust n gam kat kepala dia bagi jadi cross wakakakakka lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Kasi upload gambar sikit mcm mana rupa gold dust tu?


2 KENE SUH BRO ZEROL UPLODE LORR...IKAN 2 DKT DIA ADE 2 EKOR WAKAKAKAK....AKU ORG SUSAH X DER CARD READER NAK CAMPAK GAMBO DEKAT FORUM NI WAKAKAKKAKA
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 12:28 am

dah kena angkut aku pun tak sedar member aku g ambik ikan yg ada gold dust tu perh nasib la badan
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 2:13 am

zerol86 wrote:
dah kena angkut aku pun tak sedar member aku g ambik ikan yg ada gold dust tu perh nasib la badan

LAW TAU BAIK AKU YANG ANGKOT HUHUU RUGIIIIII.....HEHEHHE X PE LAH BRO NANTI ADE LAGI 2....SABAR JEW LAH WAKAKAKAK
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 5:54 am

tu la pasal tapi dia potong janggut tu sendiri.. aku tak sedar dia main angkut je .. deal pun nak dekat kul 1 pg ngantuk gila..takpe bro selagi ada stock bro nak tukar datang rumah je..
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 6:16 am

xper zerol ader rezeki lain tuu bro kyo pun tgh tunggu awak dtg lagi mai x3
Back to top Go down
View user profile
Opmin



Posts : 182
Join date : 11/06/2012
Age : 33
Location : johor bahru

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 8:04 am

MG dlm RM600 kebwh x de sapa ke yg nak tolak?.. Hehe
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 3:40 pm

ada tu ada ... tapi kualiti tu tak di jamin nak ke?
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: WTS>Arowana   Thu Aug 09, 2012 10:29 pm

zerol86 wrote:
tu la pasal tapi dia potong janggut tu sendiri.. aku tak sedar dia main angkut je .. deal pun nak dekat kul 1 pg ngantuk gila..takpe bro selagi ada stock bro nak tukar datang rumah je..

hehehe x nak tukar dah wakakakak....ikan aku dah manja gila dah heheheh....x elok lah main tukar2....x best lah kalau cina aku tukar....bak kata pepatah cina....frend is frend...bisnes is bisnes.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS>Arowana   Today at 4:52 am

Back to top Go down
 
WTS>Arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: