Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Salam Perkenalan   Fri Dec 28, 2012 8:49 am

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

den ni dari kolumpo, cheras .. tapi asal dari jb... so dah lama dok berjinak2 dlm dunia arowana ni... dari silver, pearl, yellow tail, banjar red, highback ke malaysian golden....

insyallah ilmu apo yg den ado.. den kongsi2kan dengan korang...

Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Fri Dec 28, 2012 11:15 am

Salute nice intro.. welkem bro
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Fri Dec 28, 2012 11:26 am

[quote="zerol86"]Salute nice intro.. welkem bro [/qu

Welkom....ni dah kira penuh ngn pengalaman..harap dapat berkongsi2 ilmu ngn pihak tuan...
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sat Dec 29, 2012 6:21 am

auceh... pengalaman tu ada lew.. nak kata expert tak lagi kot... hohoho....
coz ilmu yg den ado ni lom penuh lagi... sampai mati pun tak cukup... keke...
insyallah...ilmu yg den dpt dulu, sekarang dan akan datang akan dikongsi2kan pada rakan2 disini khususnya...

Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sat Dec 29, 2012 6:33 am

ok cun... rmai otai2 kat sini
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sun Dec 30, 2012 5:49 am

welkam bro..lawa ikan yg kat profile tu Wink
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Mon Dec 31, 2012 4:35 am

rohurockstar wrote:
welkam bro..lawa ikan yg kat profile tu Wink

hehe... induk bro... kekek..... time tu kat bukit merah...
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Mon Dec 31, 2012 9:19 am

wahhh..induk bro ke?mesti lawa anak2 yg turun nnt cheers
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Mon Dec 31, 2012 11:06 am

rohurockstar wrote:
wahhh..induk bro ke?mesti lawa anak2 yg turun nnt cheers

insyallah... so far ado beberapa ekor je.... hehe... tu je yg dok menjadi... huhu...
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Mon Dec 31, 2012 11:01 pm

cdjapex wrote:
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

den ni dari kolumpo, cheras .. tapi asal dari jb... so dah lama dok berjinak2 dlm dunia arowana ni... dari silver, pearl, yellow tail, banjar red, highback ke malaysian golden....

insyallah ilmu apo yg den ado.. den kongsi2kan dengan korang...


salam bro cdjapex.
den conpius..ekau ni org jb tapi pakai bahaso nogori9. cubo cito sket mcm mana gitu.
2) Den ado hantar PM kat kau 2 mgu dah ngape sonyap tak bejawab??
3) moh la TT sekali; check tajuk yg Asheed organize tu..
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 5:56 am

Jai wrote:
cdjapex wrote:
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

den ni dari kolumpo, cheras .. tapi asal dari jb... so dah lama dok berjinak2 dlm dunia arowana ni... dari silver, pearl, yellow tail, banjar red, highback ke malaysian golden....

insyallah ilmu apo yg den ado.. den kongsi2kan dengan korang...


salam bro cdjapex.
den conpius..ekau ni org jb tapi pakai bahaso nogori9. cubo cito sket mcm mana gitu.
2) Den ado hantar PM kat kau 2 mgu dah ngape sonyap tak bejawab??
3) moh la TT sekali; check tajuk yg Asheed organize tu..

uik... ado PM meh?? xdo pung... aaaa... 2minggu? den baru jew join kot... huhu....

den ni org merantau... dalam dan luar negara... huhu.. 1 malaysia dah round2.. kekeke...

TT tu insyallah... tapi ahad je lew leh join... coz isnin sampai sabtu den keje... pagi kat astro... mlm kat club... huhu.. well keje DJ kot...
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 12:10 pm

cdjapex wrote:
Jai wrote:
cdjapex wrote:
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

den ni dari kolumpo, cheras .. tapi asal dari jb... so dah lama dok berjinak2 dlm dunia arowana ni... dari silver, pearl, yellow tail, banjar red, highback ke malaysian golden....

insyallah ilmu apo yg den ado.. den kongsi2kan dengan korang...


salam bro cdjapex.
den conpius..ekau ni org jb tapi pakai bahaso nogori9. cubo cito sket mcm mana gitu.
2) Den ado hantar PM kat kau 2 mgu dah ngape sonyap tak bejawab??
3) moh la TT sekali; check tajuk yg Asheed organize tu..

uik... ado PM meh?? xdo pung... aaaa... 2minggu? den baru jew join kot... huhu....

den ni org merantau... dalam dan luar negara... huhu.. 1 malaysia dah round2.. kekeke...

TT tu insyallah... tapi ahad je lew leh join... coz isnin sampai sabtu den keje... pagi kat astro... mlm kat club... huhu.. well keje DJ kot...

OK noted bro. Byk merantau/bergaul memang mcm2 bahasa/dialek buleh belake. Bz schedule kau ni ada gak maso jago ikan yo..
Harap2 dapek lah kito berjumpo bilo2 sonang nanti yo..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 5:32 pm

cdjapex wrote:
Jai wrote:
cdjapex wrote:
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

den ni dari kolumpo, cheras .. tapi asal dari jb... so dah lama dok berjinak2 dlm dunia arowana ni... dari silver, pearl, yellow tail, banjar red, highback ke malaysian golden....

insyallah ilmu apo yg den ado.. den kongsi2kan dengan korang...


salam bro cdjapex.
den conpius..ekau ni org jb tapi pakai bahaso nogori9. cubo cito sket mcm mana gitu.
2) Den ado hantar PM kat kau 2 mgu dah ngape sonyap tak bejawab??
3) moh la TT sekali; check tajuk yg Asheed organize tu..

uik... ado PM meh?? xdo pung... aaaa... 2minggu? den baru jew join kot... huhu....

den ni org merantau... dalam dan luar negara... huhu.. 1 malaysia dah round2.. kekeke...

TT tu insyallah... tapi ahad je lew leh join... coz isnin sampai sabtu den keje... pagi kat astro... mlm kat club... huhu.. well keje DJ kot...


keje club????...hehehehehe cheers
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 8:43 pm

club mano kaukojo.. leh bawak den masuk pree nie..
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 11:23 pm

zerol86 wrote:
club mano kaukojo.. leh bawak den masuk pree nie..
Ikut....Hehehe Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Jan 01, 2013 11:31 pm

AroG wrote:
zerol86 wrote:
club mano kaukojo.. leh bawak den masuk pree nie..
Ikut....Hehehe Twisted Evil

Oi ramai gak bdk2 shopzone kaki ek...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Wed Jan 02, 2013 6:09 am

hamboi.. kalo kata club je.. terus nak berjimba2... hampeh..... kat bukit jalil n area changkat kekadang area doraisamy... kekekek... tgk lew mana ada rezeki.... di situ lew aku...

bab masa tu.. ada.... setiap hari den ada masa 2 jam saje nak rehat... so... time tu tgk ikan n tgk anak skali.. 2 in 1... kekeke...

p/s: kalo nak mai.. dtg lew kat Omega Restaurant and Music Lounge, Bukit Jalil link. nearby hotel 128 and AFC... landmark paling best, depan dominos pizza.... kekekek
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Wed Jan 02, 2013 8:59 am

tgk ikan dgn anak ikan.. lain macam je haha nak join =P
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Wed Jan 02, 2013 9:10 am

zerol86 wrote:
tgk ikan dgn anak ikan.. lain macam je haha nak join =P

erkk.. lain mcm apo??? kompius den.. huhu...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Today at 11:20 am

Back to top Go down
 
Salam Perkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: