Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTB> cheapo arowana

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 9:19 pm

budget aku bawah rm300.. size besar .. hb ke mg aku angkut..
budget bawah rm100 size besar ..green, banjar atau seangkataan dgn nyer

call or whats or sms 0163352109..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 9:31 pm

zerol86 wrote:
budget aku bawah rm300.. size besar .. hb ke mg aku angkut..
budget bawah rm100 size besar ..green, banjar atau seangkataan dgn nyer

call or whats or sms 0163352109..

nak bukak farm abg ni...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 9:38 pm

kodok wrote:
zerol86 wrote:
budget aku bawah rm300.. size besar .. hb ke mg aku angkut..
budget bawah rm100 size besar ..green, banjar atau seangkataan dgn nyer

call or whats or sms 0163352109..

nak bukak farm abg ni...hehehehe
org yg penuh ngn projek nih...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 10:23 pm

lolx.. nak buat showroom la.. tgk semua ada showroom aku pun nak kekeke..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 11:11 pm

zerol86 wrote:
lolx.. nak buat showroom la.. tgk semua ada showroom aku pun nak kekeke..
fuiyoooo....terbaek larrr...
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Wed Nov 21, 2012 11:47 pm

Bnyk fulus bro zerol86 ni Razz

zerol86 wrote:
lolx.. nak buat showroom la.. tgk semua ada showroom aku pun nak kekeke..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Thu Nov 29, 2012 6:16 pm

byk fulus dah lama beli mahal2... huhu sesiapa nak jual ikan mg or hb murah gtau aku.. yang korak rabak pun tak kisah.. yang penting ikan takde genetik defect =P
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Thu Nov 29, 2012 6:50 pm

zerol86 wrote:
byk fulus dah lama beli mahal2... huhu sesiapa nak jual ikan mg or hb murah gtau aku.. yang korak rabak pun tak kisah.. yang penting ikan takde genetik defect =P

kumpul hb skarnng byk untung ooo....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:04 am

Hb mmg untung kalau main banyak huhu.. anyway aku masih tercari2 HB yang ada chu halus penuh masih tak dapat di cari adoih..
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:44 am

zerol86 wrote:
Hb mmg untung kalau main banyak huhu.. anyway aku masih tercari2 HB yang ada chu halus penuh masih tak dapat di cari adoih..

otakku dalam kebinggungan..... Shocked Shocked Shocked

ade ker HB kuar Chu?
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:45 am

abgkembar wrote:
zerol86 wrote:
Hb mmg untung kalau main banyak huhu.. anyway aku masih tercari2 HB yang ada chu halus penuh masih tak dapat di cari adoih..

otakku dalam kebinggungan..... Shocked Shocked Shocked

ade ker HB kuar Chu?

HBQ..
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:47 am

ha...HBQ aku cayer ade...2 pn chu kasar klu ade.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:49 am

abgkembar wrote:
ha...HBQ aku cayer ade...2 pn chu kasar klu ade.... Very Happy

Dengar cite (xtau betul ke tak) harga HB gan RED dah mula naik..betul ke? Ada info?
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 12:55 am

Dengar cite (xtau betul ke tak) harga HB gan RED dah mula naik..betul ke? Ada info?[/quote]

Bro hang boleh buka topic baru pasal bende nie...aku pn dengar mcm 2...hb dah mula naik balik..
mane tahu ade otai2 tahu pasal info nie....
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:00 am

Bro hang boleh buka topic baru pasal bende nie...aku pn dengar mcm 2...hb dah mula naik balik..
mane tahu ade otai2 tahu pasal info nie....[/quote]

Heh..serahkan pada yang pakar.. Smile
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:01 am

dgr cerita je.. persatuan akan naikkan harga actually .. yang nie kena tanya dak2 farm or persatuan.. semua dgr cerita susah je hehe. aku dpt info dari kawan yang dipercayai.. and farm yang aku selalu deal pun ada bg harga sama yang member aku cakap.. so harap trader KL maintain harga jgn bawah dari harga di tetapkan hehe.. sama la tuk aku tak leh la bawah market price lagi adoih..

tapi trader tetap trader ..dapat harga tu P&C aje..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:02 am

abgkembar wrote:
ha...HBQ aku cayer ade...2 pn chu kasar klu ade.... Very Happy

huhu dah tgk depan mata sendiri ahahak..chu halus beb
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:04 am

zerol86 wrote:
abgkembar wrote:
ha...HBQ aku cayer ade...2 pn chu kasar klu ade.... Very Happy

huhu dah tgk depan mata sendiri ahahak..chu halus beb

yeker.....bertuah badan dpt tgk hbq ade chu halus.... mg kot??? Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:28 am

hahaha aik bro tak caya lak apa aku cakap.. ikut la...


anyway info dari farm kawan..persatuan dah tetapkan harga ikan.. and anak ikan hb dah kurang.. so pepandai la korang haha..rugi lak aku dulu dapat offer murah tak nak ambik haish..

MG pun maybe tapi still leh main price war.. wohooo..
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:38 am

bukan xcaye...cume aku nie xbernasib baik lagi nak tgk ikan mcm 2.... Very Happy Very Happy

oh yeker.....kira kt farm dh nak abislah stock ikan HB nie? agak2 dlm pasaran dieorng nak jual berap sekor kalau dlm 5'....
aku ade tgk gak kt mudah still jatuh lagi harga2 yg diorng letgo...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:43 am

dorang leh main price maybe stock lama kot.. stock sekarang semua harga mahal..

unless trader tu closed friend dgn farm tka leh cakap apa la.... ntah la tu rezeki dorang huhu.. bersaing secara sihat ..
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Fri Nov 30, 2012 1:44 am

oh yeke.....myb lah kot...stok lame.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Sat Dec 01, 2012 11:06 am

sape ada nak jual hb size besar murah pm or sms aku 0163352109 budget 300..tk cita byk huhu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTB> cheapo arowana   Today at 5:23 am

Back to top Go down
 
WTB> cheapo arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: