Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chun



Posts : 20
Join date : 19/09/2011
Location : Segamat, Johor.

PostSubject: Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?   Tue Mar 03, 2015 12:36 am

Salam para sifu2 semua. Di sini saya ingin bertanya kalau ada sesiapa yang tahu buyer yg sanggup membeli MGA khasnya bagi induk2 yang telah tamat tempoh kontrak pawah di bukit merah? Ini kerana, company buat derk je dan x sanggup nak beli balik MGA yang telah tamat kontrak. Mrk suh cari buyer sendiri.
Back to top Go down
View user profile
Vols



Posts : 298
Join date : 09/06/2014

PostSubject: Re: Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?   Tue Mar 03, 2015 1:11 am

Bro letak harga, kuantiti , gamba Dan contact number senang org cari...
Back to top Go down
View user profile
chun



Posts : 20
Join date : 19/09/2011
Location : Segamat, Johor.

PostSubject: Re: Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?   Tue Mar 03, 2015 7:46 pm

Sekarang baru survey kot2 ada yang sanggup beli. Tolong survey untuk kawan yg dah tamat kontrak, saya punya tamah hujung tahun ini (2015). Tapi gayanya dah nampak, mesti company suh cari buyer sendiri jugak ni. Saya punya ada 4 ekor. Entah brapa sen yang laku sekarang ni. Menyedihkan....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?   Thu Mar 05, 2015 10:46 pm

chun wrote:
Sekarang baru survey kot2 ada yang sanggup beli. Tolong survey untuk kawan yg dah tamat kontrak, saya punya tamah hujung tahun ini (2015). Tapi gayanya dah nampak, mesti company suh cari buyer sendiri jugak ni. Saya punya ada 4 ekor. Entah brapa sen yang laku sekarang ni. Menyedihkan....

kalau ada gambar, kontek number... sng sikit bro.. mana tau ada yg nak... scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?   Today at 4:54 am

Back to top Go down
 
Ada tak buyer khas untuk MGA bagi arowana2 yang dah tamat tempoh kontrak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: