Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 9:50 am

Salam..nak bagi free jer..ikan aku tu seekor rupa mcm kerapu size dalam 12inci (jenis relax dan pemalu)..aku tak tahu pun jenis aper ikan nii..sekor lagi rupa mcm tiger size 11inci (jenis ganaz abis StingRay kena belasah)... he..he..apa2 pun PM je...Mohon maaf pic tak cantikk....






Last edited by ebumugo on Wed Jan 02, 2013 12:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:03 am

ikan ape ni? ganas2 btol rupe ikan ko bela ebu... menakotkan aku..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:07 am

mr_azhar86 wrote:
ikan ape ni? ganas2 btol rupe ikan ko bela ebu... menakotkan aku..

Yup...setakat Aro 4' sekali ngap jer..he..he..gurau jer ler..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:40 am

nak swap pun xmampu.kita ada ikan guppy je kat umah.. pale

yg no.2 tu jaguar chiclid.yg 1st tu xtau..hehehe
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:57 am

rohurockstar wrote:
nak swap pun xmampu.kita ada ikan guppy je kat umah.. pale

yg no.2 tu jaguar chiclid.yg 1st tu xtau..hehehe

puihh...he..he..maklum ler org tu F1 Comm 8ft..ChiliRed 5Ft..SHB 4ft..tak pandang nyer....yang guppy nyer dlm 2Ft kat luar umah lak letak..he..he..

hebat kau rohu tahu gak namenyer..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 5:28 pm

yessss...kawan aku kembali ke dunia arowana.... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 9:15 pm

tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 9:21 pm

rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 9:35 pm

ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....

Hahahaj warning tu x de la...apa susah...aku wat nursery je....heheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 9:36 pm

kodok wrote:
ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....

Hahahaj warning tu x de la...apa susah...aku wat nursery je....heheheh

he..he..he...sebenarnyer bagus gak idea kau tu..bro....
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:10 pm

ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....

xnak lah.kang kena kencing dgn ko lg.tau2 bsknya tgk report kat shopzone je..hehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:41 pm

rohurockstar wrote:
ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....

xnak lah.kang kena kencing dgn ko lg.tau2 bsknya tgk report kat shopzone je..hehehe lol!

Elok gak tuu....buat2 ajak jer sebenarnyer tu...he..he...nnti kesian kat kau lak....dtg dr jauh tuu....
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 10:54 pm

ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
ebumugo wrote:
rohurockstar wrote:
tp member aku yg sorang tu f1 letak sepah2 je..dh beli letak umah org.lg otai dari segala otai..kekeke Razz

he..he..Dah kena gi ambik tu....Kodok dah warning..lame dah makan hati tuu..ka.ka.ka..jom ler klu free sabtu nii....

xnak lah.kang kena kencing dgn ko lg.tau2 bsknya tgk report kat shopzone je..hehehe lol!

Elok gak tuu....buat2 ajak jer sebenarnyer tu...he..he...nnti kesian kat kau lak....dtg dr jauh tuu....

Nak jumpa kawan jauh2 pun tade hal la bro..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Tue Jan 01, 2013 11:54 pm

wah.....bergurau senda adik beradik ni....heheheheheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 12:10 am

kodok wrote:
wah.....bergurau senda adik beradik ni....heheheheheheh

sadap u!!puiiiii... tongue
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 12:14 am

rohurockstar wrote:
kodok wrote:
wah.....bergurau senda adik beradik ni....heheheheheheh

sadap u!!puiiiii... tongue

ha..ha..ha..kan dah kena...Ok..sebab kemesraan terjalin sesama warga shopzone...aku dah tukar dari nak swap aku bg free jer kepada sesapa yang berminat..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 12:30 am

Fuyooo....free terus....mesti cpt jln ni...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 12:36 am

heheh...kita tgu sape yg menyahut...ikan org dh tolak free tuuu....apa lg org di kejiranan....sahutlah seruan....heheheh
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:00 am

aku nak!!! kalau ada orang ada 2 ekor tu kita share 2 aje.. wakakka.. ebu apa mcm leh ke =P
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:07 am

[quote="zerol86"]aku nak!!! kalau ada orang ada 2 ekor tu kita share 2 aje.. wakakka.. ebu apa mcm leh ke =P[/quote

Terpulang kpd belas ihsan pemilik baru..Dengan secara rasmi ikan2 tersebut jadi hak milik Zerol86...kalau siapa nak minta ngn dia...ikan akan aku hantar umah Kodok nnti ari sabtu ni...ada free ka ..broo...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:10 am

roger and out.. sabtu kul bape.. aku trus gerak.. kita yamcha .. bini aku takde hehe dia g kelas.. sape nak lagi sekor gtau la.. kita jumpa rumah kodok..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:10 am

[quote="ebumugo"]
zerol86 wrote:
aku nak!!! kalau ada orang ada 2 ekor tu kita share 2 aje.. wakakka.. ebu apa mcm leh ke =P[/quote

Terpulang kpd belas ihsan pemilik baru..Dengan secara rasmi ikan2 tersebut jadi hak milik Zerol86...kalau siapa nak minta ngn dia...ikan akan aku hantar umah Kodok nnti ari sabtu ni...ada free ka ..broo...

Dtg je....nanti aku masak mcm biasa ok?
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:11 am

ko masak ikan kerapu tu bro hehehe.. tak pun arowana kepala kari .. sedap tu..hb ko yang dah matang tu kita bedah makan telo dia mentah2.. balik cari bini masing2 hahaa
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:12 am

zerol86 wrote:
roger and out.. sabtu kul bape.. aku trus gerak.. kita yamcha .. bini aku takde hehe dia g kelas.. sape nak lagi sekor gtau la.. kita jumpa rumah kodok..

Petang cket ..broo..dalam kul 5.....Kodok kul 12 baru bangun..he...he...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:13 am

zerol86 wrote:
ko masak ikan kerapu tu bro hehehe.. tak pun arowana kepala kari .. sedap tu..hb ko yang dah matang tu kita bedah makan telo dia mentah2.. balik cari bini masing2 hahaa

Ko sejak kuar ni lain mcm plak happy nya...doc ko hari tu aroG ke? Hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Today at 3:18 pm

Back to top Go down
 
Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: