Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)

Go down 
AuthorMessage
flutterstick9

flutterstick9

Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitimeSun Jan 11, 2015 10:56 am

Salam warga arowana forumotion.

Baru sy tau pasal ikan ni. Dulu igt org bela suka2 je. Hehe. Rupa2nya tlong clear tank kita dgn makan algae. Huhu

So saya nak tanya dekat area2 utara ni dkt lfs mana atau seller mana yg ada jual fei feng ni? Ingt nk merisik sekor. Huhu.

Tq
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Re: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitimeMon Jan 12, 2015 4:17 pm

flutterstick9 wrote:
Salam warga arowana forumotion.

Baru sy tau pasal ikan ni. Dulu igt org bela suka2 je. Hehe. Rupa2nya tlong clear tank kita dgn makan algae. Huhu

So saya nak tanya dekat area2 utara ni dkt lfs mana atau seller mana yg ada jual fei feng ni? Ingt nk merisik sekor. Huhu.

Tq

bro try cari kat fb, aku tengok ramai org jual fei feng ni, psl lokasi tu aku tak tau la, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
flutterstick9

flutterstick9

Posts : 55
Join date : 13/02/2014
Location : Bagan Serai > Tronoh > Seri Iskandar

Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Re: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitimeMon Jan 12, 2015 8:49 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
Salam warga arowana forumotion.

Baru sy tau pasal ikan ni. Dulu igt org bela suka2 je. Hehe. Rupa2nya tlong clear tank kita dgn makan algae. Huhu

So saya nak tanya dekat area2 utara ni dkt lfs mana atau seller mana yg ada jual fei feng ni? Ingt nk merisik sekor. Huhu.

Tq

bro try cari kat fb, aku tengok ramai org jual fei feng ni, psl lokasi tu aku tak tau la, hehe Very Happy


Oohhh.. Dekat group mana eh bro? Ada cari tp xjmpa pun yg btol aktif. Asyik jmpa yg bkn malaysian je. Haha
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Re: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitimeMon Jan 12, 2015 10:17 pm

area utara? hurmm try cari kat lfs besar2 skit maybe ada kot.. tak dan g fb cari forum jual ikan air tawar ke arowana club ke etc ramai yang jual situ..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Re: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitimeFri Jan 16, 2015 4:50 am

flutterstick9 wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
flutterstick9 wrote:
Salam warga arowana forumotion.

Baru sy tau pasal ikan ni. Dulu igt org bela suka2 je. Hehe. Rupa2nya tlong clear tank kita dgn makan algae. Huhu

So saya nak tanya dekat area2 utara ni dkt lfs mana atau seller mana yg ada jual fei feng ni? Ingt nk merisik sekor. Huhu.

Tq

bro try cari kat fb, aku tengok ramai org jual fei feng ni, psl lokasi tu aku tak tau la, hehe Very Happy


Oohhh.. Dekat group mana eh bro? Ada cari tp xjmpa pun yg btol aktif. Asyik jmpa yg bkn malaysian je. Haha

byk bro, try cari kat arowanalui KH ke... scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Empty
PostSubject: Re: Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)    Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)  Icon_minitime

Back to top Go down
 
Mencari fei feng area2 utara.... (Perak, penang, kedah)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: