Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...

Go down 
AuthorMessage
joeyss



Posts : 29
Join date : 10/02/2013

Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Empty
PostSubject: Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...   Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Icon_minitimeTue Feb 23, 2016 1:53 am

Salam..
saya baru nak start semula bela aro setelah hampir 6 bulan merehatkan diri. ada tak geng2 di area kedah yang nak jual anak aro HB atau MGBB murah-murah. tengok dekat kedai pun dah kurang orang jual aro. adakah aro dah tak ada value sekarang ni?
Back to top Go down
View user profile
aro2011

aro2011

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Empty
PostSubject: Re: Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...   Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Icon_minitimeSun Apr 03, 2016 11:04 pm

joeyss wrote:
Salam..
saya baru nak start semula bela aro setelah hampir 6 bulan merehatkan diri. ada tak geng2 di area kedah yang nak jual anak aro HB atau MGBB murah-murah. tengok dekat kedai pun dah kurang orang jual aro. adakah aro dah tak ada value sekarang ni?

dlm fb ramai skang bro org jual..try jengah2 disana
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Empty
PostSubject: Re: Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...   Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Icon_minitimeWed Jun 29, 2016 10:26 am

aro2011 wrote:
joeyss wrote:
Salam..
saya baru nak start semula bela aro setelah hampir 6 bulan merehatkan diri. ada tak geng2 di area kedah yang nak jual anak aro HB atau MGBB murah-murah. tengok dekat kedai pun dah kurang orang jual aro. adakah aro dah tak ada value sekarang ni?

dlm fb ramai skang bro org jual..try jengah2 disana

betul, FB ramai org jual skang ni, cuma pandai2 la pilih ye.. jocolor
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Empty
PostSubject: Re: Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...   Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah... Icon_minitime

Back to top Go down
 
Mencari Aro HB atau MGBB murah area Kedah...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: