Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nak cari fei feng

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Nak cari fei feng   Sat Aug 03, 2013 9:40 pm

Ada sape yang nak jual?
Size kecik je
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 1:20 am

bro stay area mana? klo kl bleh ctg ampang kat pandan indah, ada jual feifeng dlm rm80, cntik2 gak. landmark area pandan capital.
Back to top Go down
View user profile
aro kelisa



Posts : 87
Join date : 12/04/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 3:22 am

Saiz bsar mne tu rm80?
Back to top Go down
View user profile
aro kelisa



Posts : 87
Join date : 12/04/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 3:22 am

Saiz bsar mne tu rm80?
Back to top Go down
View user profile
Flysasuke



Posts : 17
Join date : 11/08/2013
Age : 29
Location : Ampang

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 6:10 am

Lfs kt pndan indah tu ade 3 and berderet. Yg mane satu? Tauke die yg cine gemok ke or tauke yg ade tatu or yg jual marine skali tu? Huhuhu

kurt2812 wrote:
bro stay area mana? klo kl bleh ctg ampang kat pandan indah, ada jual feifeng dlm rm80, cntik2 gak. landmark area pandan capital.
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 10:30 pm

Flysasuke wrote:
Lfs kt pndan indah tu ade 3 and berderet. Yg mane satu? Tauke die yg cine gemok ke or tauke yg ade tatu or yg jual marine skali tu? Huhuhu

kurt2812 wrote:
bro stay area mana? klo kl bleh ctg ampang kat pandan indah, ada jual feifeng dlm rm80, cntik2 gak. landmark area pandan capital.
gaya bro cakap mcm dah biasa area sini, senang skit sy nak explain.
setentang dgn kedai 88petsmart (kedai yg jual marine) tu ada 2 lg LFS, kedai die sebelah dengan kedai servis aircond kereta. kalau masuk kedai die, caunter sebelah kanan. kedai tu la yg saya maksudkan.
klo kedi yang lg satu tu, kecik skit, masuk kedai die kaunter terletak sebelah kiri, tokey die sombong.
kedai yg baik ni tokey die bagus, tp anak2 tokey je yg jaga.mmg baik, aku siap tersilap beli water pump 4000L/hour, sampai umah je aku pasang la, da mcm tsunami dah sump tank aku. aku minta tukar balik die bg je. siap pulangkan duit lg, klo kedai lain kena ganti dgn barang lain yg sama nilai.
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 10:34 pm

aro kelisa wrote:
Saiz bsar mne tu rm80?
2/3 dari saiz tapak tangan orang dewasa. nak kata kecik sgt tu mcm 1/2 tapak tgn, ni lebih skit dari separuh tapak tgn.
Back to top Go down
View user profile
Flysasuke



Posts : 17
Join date : 11/08/2013
Age : 29
Location : Ampang

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Fri Aug 23, 2013 11:50 pm

Owh. Tau tau. Fei feng tu die slalu taruk ngan arowana die. Blakang kaunter die taruk red arowana. Tu mmg port beli sw ngan anak udang tu bro. Umah kt lrt cempaka je. Hee

kurt2812 wrote:
Flysasuke wrote:
Lfs kt pndan indah tu ade 3 and berderet. Yg mane satu? Tauke die yg cine gemok ke or tauke yg ade tatu or yg jual marine skali tu? Huhuhu

kurt2812 wrote:
bro stay area mana? klo kl bleh ctg ampang kat pandan indah, ada jual feifeng dlm rm80, cntik2 gak. landmark area pandan capital.
gaya bro cakap mcm dah biasa area sini, senang skit sy nak explain.
setentang dgn kedai 88petsmart (kedai yg jual marine) tu ada 2 lg LFS, kedai die sebelah dengan kedai servis aircond kereta. kalau masuk kedai die, caunter sebelah kanan. kedai tu la yg saya maksudkan.
klo kedi yang lg satu tu, kecik skit, masuk kedai die kaunter terletak sebelah kiri, tokey die sombong.
kedai yg baik ni tokey die bagus, tp anak2 tokey je yg jaga.mmg baik, aku siap tersilap beli water pump 4000L/hour, sampai umah je aku pasang la, da mcm tsunami dah sump tank aku. aku minta tukar balik die bg je. siap pulangkan duit lg, klo kedai lain kena ganti dgn barang lain yg sama nilai.
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Sat Aug 24, 2013 2:55 am

aku keja je kat ampang, umah kat putrajaya. sblom balik keja aku akan singgah kedai tu nak beli anak ikan. aku igt nak beli gak fei feng ni, bajet dah habis kat filter media je bulan ni hehe!
Back to top Go down
View user profile
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Tue Aug 27, 2013 7:07 pm

aku tau kedai tu.. nama kdai dia 168 tak slh aku. aku beli ff kat situ la.. rm80... ni dia ikannye



Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Tue Aug 27, 2013 11:38 pm

nak beli sekor ar, kat mana tu jett..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Wed Aug 28, 2013 12:06 am

kt xian long s.alam pon byk...
Back to top Go down
View user profile
jett lizdaf



Posts : 223
Join date : 21/06/2012
Age : 31
Location : Ampang

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Wed Aug 28, 2013 2:43 am

ni kat lfs pandan indah.
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Wed Aug 28, 2013 9:07 am

pergh:shock: 
yg mcm ni dia jual rm80, cantik gler!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak cari fei feng   Today at 10:37 am

Back to top Go down
 
Nak cari fei feng
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: