Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam perkenalan dari Kundang Selangor

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 6:46 pm

Asalamualaikum semua.
Saya baru terjebak dalam hobi arowana ni. baru je beli HB 3 mggu lepas dari Made Arowana.
Sebelum ni pernah bela ikan jenis lain..ilmu aro ni mentah lagi..harap dapat tunjuk ajar dari sifu dan otai2 kat sini.
alhamdullilah ikan sihat dan segar.

thx Very Happy

Syed


Last edited by syed5225 on Wed Feb 13, 2013 7:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 6:52 pm

welcome bro...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:08 pm

Thx bro,
sy banyak travel oversea hampir satu ASEAN. maklumlah keja macam sy ni memang kena travel.
Ada juga kenal member yg ada farm kat singapore ni. kat sana diorang dah tak main HB ni.
paling koman pun XB. Segan gak kekadang bila cakap ngan diorang ni.

Saya rasa ni forum yg paling best compare dgn AFT.
Back to top Go down
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:35 pm

xpe bro...pelan2 upgrade larr...
harga tgh murah nih...
pasni bole sambar MG purebreed lg...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:40 pm

Insyallah memang minat sangat tapi kena kaotim financial minister aka menteri dalam negeri dulu...hehehe Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:43 pm

syed5225 wrote:
Insyallah memang minat sangat tapi kena kaotim financial minister aka menteri dalam negeri dulu...hehehe Very Happy Very Happy Very Happy
kalo da minat x bole halang bro....
nanti jd lain...ekeke
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:48 pm

hehehe..nak beli HB ni pun lama gak bodek...
terpaksa guna ayat power.."mana nak gila aro ke gila pom...."
paham2 je la.. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 7:50 pm

syed5225 wrote:
hehehe..nak beli HB ni pun lama gak bodek...
terpaksa guna ayat power.."mana nak gila aro ke gila pom...."
paham2 je la.. Laughing Laughing Laughing
nanti guna ayat tu nak beli koleksi lain lak...
sementara harga murah gak nih...
Back to top Go down
View user profile
din_waklu90



Posts : 151
Join date : 30/11/2012
Age : 26
Location : Bukit Mertajam, Penang

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 8:21 pm

Rajin travel sahabat kita ni. Bukan org biasa ni. Kompom org2 korporat. Apa lagi, sambar la ikan power2. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Wanaro



Posts : 40
Join date : 03/02/2013
Location : Lestari Perdana, Seri Kembangan

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 8:40 pm

Wellcome bro...
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Wed Feb 13, 2013 11:42 pm

hobi yang bagus zaman sekarang....
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Thu Feb 14, 2013 1:12 am

selamat datang ke arowana shopzone bro syed5225 Smile
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Thu Feb 14, 2013 5:06 am

Sori bro's lambat reply. Meeting dari jam 12 baru habis jam 6 tadi.
Kompeni yg korporat..kita keja biasa je..Insyallah kalau ada rezeki in future..
Skrg ni tgh belajar lagi cara penjagaan arowana ni.
Pengalaman jadi panduan
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam perkenalan dari Kundang Selangor   Today at 7:22 am

Back to top Go down
 
Salam perkenalan dari Kundang Selangor
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: