Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kaki pukul

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
walauweh



Posts : 25
Join date : 06/10/2012
Age : 33
Location : kuale kangsor

PostSubject: kaki pukul   Wed Oct 31, 2012 2:52 am

aloha,

first of all terima kasih kpd Bro Retro sb jual Hb nih kat aku...sehat dan aktif...
nak mintak pandangan kwn2 sumer asal Hb aku nih ske bedal ikan yg lg besar dr die...aku dah try letak ikan kecik mcm lampam n kap sebab taknak die pukul ikan tengas aku tapi die tak usik pon ikan kecik2 tuh die lg ske kejar ikan yg besar...dr 3 ekor tengas saiz 7' skang dah tinggal seko...hahah nasib baik ikan tengas murah kalo ikan kelah alamatnyer GG




nih plak gambo MGBB abg aku

[img] [/img]
Back to top Go down
View user profile
huNtEr



Posts : 61
Join date : 27/09/2012
Location : bandar tenggara, johor

PostSubject: Re: kaki pukul   Wed Oct 31, 2012 6:56 am

mak aiiihhh....boleh tahan hb bro..
ganas... pulau je masuk net biar die duk
sekor..haha... cheers
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: kaki pukul   Thu Nov 01, 2012 9:09 pm

biaselah 2....klu ikan hb aku lagi ganas....letak ape2 ikan je dlm 2 -3 hari kompom outnye.... myb nak ketenangan kot dok sekor2 dlm akua..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kaki pukul   

Back to top Go down
 
kaki pukul
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: