Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> kelah and sebarau and the geng

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 7:19 pm

3 ekor kelah, 1 sebarau and 1 rohu.. size dlm 4-8'... semua sekali RM60.. nego till let go.. sebab nak jual aku plan nak buat tiger tank community..

SP ray female 5'.. RM150 dapat la sebarau dgn rohu free..

nie no aku 0163352109


Last edited by zerol86 on Wed Oct 24, 2012 7:38 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 7:38 pm

nak clear tank cepat.. aku ada 2 project 1 tiger community lagi satu 1 Hb comm.. dh clear aku nk cari HB 3-4' harga mesti la kena murah2
Back to top Go down
View user profile
scouser



Posts : 57
Join date : 19/09/2012
Age : 34
Location : Shah Alam, KLCC, Salak Tinggi

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 7:43 pm

bro..off topik sket..aku nak carik ikan rimau nie gak.. tp tak sure yg mane satu..leh recommend yg terbaek tak? klu comm ngan aro ok ka? ke leh kena smack down jgk? thx
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 7:52 pm

ohoho ikan aro nie tak berani nak kacau ikan rimau.. tapi ikan rimau nie pemalu mcm pompuan gedix2.. hahaha.. kalau malu perh tanak tunjuk kecantikan dia.. rimau nie mcm2 jenis rimau indo ke thailand ke siam ke new guine ke amerika ke.. tgk mana bro berkenan..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 7:54 pm

nak trade SP ray, kelah, sebarau, rohu dgn ikan HB biasa pun boleh no hal..
Back to top Go down
View user profile
huNtEr



Posts : 61
Join date : 27/09/2012
Location : bandar tenggara, johor

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 10:09 pm

SP ray bape ekor ada bro?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 10:20 pm

ada sekor tp kalau nak byk leh uruskan..
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 10:24 pm

zerol86 wrote:
ada sekor tp kalau nak byk leh uruskan..
sp ray kalo kecik bape size dia jual??
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Wed Oct 24, 2012 11:24 pm

tu la harga dia rm150 .. yang baru lepas born mana ada orang jual sensitive wooh ahak .. nie ikan aku la.. tapi leh je tolong member2 kalau sape nak lebih
Back to top Go down
View user profile
mr.gabanz



Posts : 141
Join date : 22/03/2012
Location : KL & Seri Kembangan

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Fri Oct 26, 2012 3:06 am

nak beli ikan pari tue boleh?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Mon Oct 29, 2012 10:54 am

sorry bro ikan pari tak jadi jual la.. dah abis pusing ada tempat tuk dia.. anyway ikan sebarau nak bagi FOC.. ikan kelah 3 ekor rm50 jalan la..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Mon Oct 29, 2012 10:54 am

ikan ROHU dah MIA..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Mon Oct 29, 2012 6:37 pm

zerol86 wrote:
sorry bro ikan pari tak jadi jual la.. dah abis pusing ada tempat tuk dia.. anyway ikan sebarau nak bagi FOC.. ikan kelah 3 ekor rm50 jalan la..

dah start syg kat ray ke? hehehehhe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Mon Oct 29, 2012 7:50 pm

hehe kesian lak aku tgk ray tino nie.. comel pun ada gak.. ari tu panic button sebab si jantan goal trus.,.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> kelah and sebarau and the geng   Today at 3:18 pm

Back to top Go down
 
WTS> kelah and sebarau and the geng
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: