Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Sun Mar 10, 2013 3:46 am

assalam geng..

satu lg offer baik khas utk geng shopzone.seekor cilired bersaiz 15inci (sekaki lebih) utk diletgo pada harga menarik.
warna merah dgn base kebiruan,ekor diamond shape,dan dah start cross kat level 6.jarang nak jumpa arowana red yg cross level 6 yg masih muda.ikan ni insyaAllah ada potensi jd yg terbaik klu ada rezeki.







ikan ni dibeli dari farm oriental aquatic yg terkenal dgn aro2 keluarannya yg cantik2.ada cert dan juga cip.

nak letgo harga rm2200 dan siap bg free 2ekor kelah merah kelantan saiz 4inci harga rm60 seekor.kat mudah sy letak harga rm2888. urgent sale sbb ada nak pakai duit.

klu berminat blh call 012-3507982

terima kasih[b]
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Wed Mar 13, 2013 11:25 pm

takde yg minat ke...ishhhh.. Neutral
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Fri Mar 15, 2013 7:30 pm

Pect fins yang panjang , barbel panjang , ekor diamond , warna cheek dah kuning......... perrhh.. mmg mantap!

Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Sat Mar 16, 2013 10:55 am

icecube wrote:
Pect fins yang panjang , barbel panjang , ekor diamond , warna cheek dah kuning......... perrhh.. mmg mantap!


tq taiko icecube cheers
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Mon Mar 18, 2013 12:09 am

adeh..xmampu la..ambe hibek selamanya je..btw ikan cung superb
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Mon Mar 18, 2013 8:33 am

ko mana main aro murah2.goldenhead ko buat comm kan kan..hahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan   Today at 11:23 am

Back to top Go down
 
best offer arowana cilired 15inci foc kelah merah kelantan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: