Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Arowana Shopzone member :-)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 3:56 am

Salam Tuan admin dan forumers..

Aku dah join since 2009 tapi silent (dulu cari info pasal layan minat ayah)...ni baru terasa nak berforum pasal dah terjebak beli sampai 3 ekor plak baru2 ni.

OK:
Umur : 39 thn
Lokasi : Sg Buloh, selangor
Jenis aro : RTG, MGBB (2)
Hobi : ikut musim..skg layan aro

Nak belajar dan bercontact2 sesama members. Harap semua OK.
Cuma time aku maybe limited sikit pasal byk komitmen lain gaks


Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 4:08 am

welcome Jai to arowana shopzone..share la apa2 info berkenaan aro kat cni.. Smile
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 12:55 pm

tq bro ikan_akeem..
aku try minimize chat kat tajuk ni lah nanti org baca berjela2 nanti.
Cadangan to admin : Topik 'Kenali...' ni just utk tepek register nama2 je ok kot. bila dah chatting nanti jadi rojak plak.
Kalau leh ikut zon pun cantik gak..senang nak trace member2 terdekat kita yg boleh kita contact.
Sekadar cadangan ye... up to admin & kenkawan semua
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 10:00 pm

bro jai x nak upload pic iakn ker.. Razz
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 11:10 pm

wanotz wrote:
bro jai x nak upload pic iakn ker.. Razz

nanti2 le bro wanotz nak wat avatar pun tak pandai lg ni..nanti try godek2. alah ikan aku umur baru keluar yolk lom akil baligh lagi malu nak upload pun. akurium pun ayah aku kasi lama punya calar2 dah siap ada cermin tampal sana sini... hehe
Buat kengkawan yg ada dekat2 sg buloh, shah alam dan sekitar - no aku 019-9910142 mana tau ada yg nak TT ke apa
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Tue Jun 19, 2012 11:38 pm

Jai wrote:
wanotz wrote:
bro jai x nak upload pic iakn ker.. Razz

nanti2 le bro wanotz nak wat avatar pun tak pandai lg ni..nanti try godek2. alah ikan aku umur baru keluar yolk lom akil baligh lagi malu nak upload pun. akurium pun ayah aku kasi lama punya calar2 dah siap ada cermin tampal sana sini... hehe
Buat kengkawan yg ada dekat2 sg buloh, shah alam dan sekitar - no aku 019-9910142 mana tau ada yg nak TT ke apa

TT 2 BENDE APE ?? AKU DOK DEKAT SUBANG JE NANTI LEH LAH KELUAR LEPAK2 SUNGAI BULOH AKU HALO KO YE...HEHEHE LEH PI TGK IKAN KO KOT
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Wed Jun 20, 2012 2:17 am

Lee_silver wrote:
Jai wrote:
wanotz wrote:
bro jai x nak upload pic iakn ker.. Razz

nanti2 le bro wanotz nak wat avatar pun tak pandai lg ni..nanti try godek2. alah ikan aku umur baru keluar yolk lom akil baligh lagi malu nak upload pun. akurium pun ayah aku kasi lama punya calar2 dah siap ada cermin tampal sana sini... hehe
Buat kengkawan yg ada dekat2 sg buloh, shah alam dan sekitar - no aku 019-9910142 mana tau ada yg nak TT ke apa

TT 2 BENDE APE ?? AKU DOK DEKAT SUBANG JE NANTI LEH LAH KELUAR LEPAK2 SUNGAI BULOH AKU HALO KO YE...HEHEHE LEH PI TGK IKAN KO KOT

TT - teh tarik le hehe -ok leh la hello2
kalau tak jwb tu ko sms je kdg2 aku tersibuk ke tertidur ke, subang kat ner tu?
Back to top Go down
View user profile
hu2aimie



Posts : 247
Join date : 18/04/2012
Location : Putrajaya Sungai buloh

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Thu Jun 21, 2012 8:37 am

wah ada tt ke ini sudah menarik kmpung aku kt bb sgbuloh boleh lah tt skali.. kalau dpt kt putrajaya lgla cantik
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Thu Jun 21, 2012 9:15 pm

hu2aimie wrote:
wah ada tt ke ini sudah menarik kmpung aku kt bb sgbuloh boleh lah tt skali.. kalau dpt kt putrajaya lgla cantik
wah putra jaya dah agak jauh bro....cari tengah2 lah leh kita TT sekali nanti just set time n tempat jew.... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nizamnizam



Posts : 1
Join date : 15/07/2012

PostSubject: dimana nk cari ikan aro yang takde janggut rm180 seekor...   Sun Jul 15, 2012 5:34 am

salam semua..kepada otai2 n pro. minta tunjuk ajar. saya budak baru belajar nk bela aro..mekasih pro2 sumer. kalau bolaeh nk bela aro dalam bulan puasa ni.....
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Sun Jul 15, 2012 6:14 am

nizamnizam wrote:
salam semua..kepada otai2 n pro. minta tunjuk ajar. saya budak baru belajar nk bela aro..mekasih pro2 sumer. kalau bolaeh nk bela aro dalam bulan puasa ni.....


welcome...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Wed Nov 20, 2013 9:32 am

Assalamualaikum... mgkin yg baru2 belum jumpe topic ni, hehe Razz ... termasuk aku yg belum post, dah lame tau kewujudan topic ni sbna nyer... geek 
kat sini aku tepek gambo aku, dan lain2 yg aku rase korg ptt tahu, hehe What a Face , bak kate admin, tak kenal maka tak cinta, Razz 



Member Biasa2 Arowana Shopzone Forumotion
Nama : Mohd izlan Bin Mohd Iznan
Lokasi : Kampung Jepak, Bintulu,Sarawak.
Kerja :BOMBA BPSB
Tarikh Lahir : 21.10.1986
No. H/P : 016 8929332

sunny
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Arowana Shopzone member :-)   Today at 7:24 am

Back to top Go down
 
Arowana Shopzone member :-)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: