Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Nak let go silver aro dapat free gift

Go down 
AuthorMessage
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeSun Oct 26, 2014 1:41 pm

Silver aro utk bigginer murah2 dah besar senang jaga, makan ape yg bergerak.
-silver aro
Free gift
-3ekor silver dollar
-1ekor oscar
-1ekor ikan db
-rm150 jee
Dekat area setapak
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:46 pm

Vols wrote:
Silver aro utk bigginer murah2 dah besar senang jaga, makan ape yg bergerak.
-silver aro
Free gift
-3ekor silver dollar
-1ekor oscar
-1ekor ikan db
-rm150 jee
Dekat area setapak

uiiiii~ bro pun bisnes jugak, hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 1:31 am

Xde la bro.... Yg ni my firts aro.. Nak letgo bagi kurang ikan. sebab ikan yang dulu nya kecik Sekarang dah besar gedabak... Ikut kan memang xnak jual langsung... Tapi kalau xlet go takut tergugat kesemuanya...

Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 9:25 am

Vols wrote:
Xde la bro.... Yg ni my firts aro.. Nak letgo bagi kurang ikan. sebab ikan yang dulu nya kecik Sekarang dah besar gedabak... Ikut kan memang xnak jual langsung... Tapi kalau xlet go takut tergugat kesemuanya...


try tepek gambo bro, mane tau ada yg berkenan nanti, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeWed Oct 29, 2014 10:42 am

Silver aro
Nak let go silver aro dapat free gift 2cerjar

Nak let go silver aro dapat free gift 23vccqb

Silver dollar
Nak let go silver aro dapat free gift 2nlcu1f

Oscar
Nak let go silver aro dapat free gift 15nr6f7
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeWed Oct 29, 2014 4:57 pm

Shocked cantik betul silver tu... hehe, tp penyepit kat bawah tu lain mcm je, haha lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeWed Oct 29, 2014 7:18 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Shocked cantik betul silver tu... hehe, tp penyepit kat bawah tu lain mcm je, haha lol!
Haha.. Penyepit tu untuk suap ikan keli atau katak.. Kalau x oscar sambar dulu huh..
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeThu Oct 30, 2014 2:27 am

Vols wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Shocked cantik betul silver tu... hehe, tp penyepit kat bawah tu lain mcm je, haha lol!
Haha.. Penyepit tu untuk suap ikan keli atau katak.. Kalau x oscar sambar dulu huh..

Laughing oooo, aku ingat bro guna penyepit tu bawak keluar aro dari akua, hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 7:36 am

Dun... Xde yg berkenan ke??
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 7:57 am

Vols wrote:
Dun... Xde yg berkenan ke??

sabar bro, nanti ada la tu, hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeThu Nov 06, 2014 6:47 am

Treat Tutup dah ade orang booking Very Happy
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeThu Nov 06, 2014 8:16 pm

Vols wrote:
Treat Tutup dah ade orang booking Very Happy

Alhamdulillah, tahniah bro... cheers
Back to top Go down
View user profile
Vols

Vols

Posts : 298
Join date : 09/06/2014

Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitimeThu Nov 06, 2014 10:06 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Vols wrote:
Treat Tutup dah ade orang booking Very Happy

Alhamdulillah, tahniah bro... cheers

Tqtq... Sebenarnye dah ade buyer...tapi xjadi jual, sebab abang Sedara nak... Tu pun hujung tahun ni dia baru nak amik... Tapi xpe la boleh tengok2 nanti hehe...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Nak let go silver aro dapat free gift Empty
PostSubject: Re: Nak let go silver aro dapat free gift   Nak let go silver aro dapat free gift Icon_minitime

Back to top Go down
 
Nak let go silver aro dapat free gift
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: