Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Jualan Stock Clearence

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
radzi



Posts : 40
Join date : 11/06/2013

PostSubject: Jualan Stock Clearence   Sun Jul 27, 2014 8:29 am

Semenjak dua menjak ni nampak bisnes aro macam ramai pulak org shut down. terbaru yang aku perasan
as-sakinah arowana sdh buat stock clearance sale. aro 10 inch dia cuma mau tolak RM400.00 sj. Sblm ni ble tahan jugak harga ikan Hj Suhaimi ni. Ni link dia kt mudah:

http://www.mudah.my/Arowana+MG+Bluebase+10+inci-16126874.htm

Ada sapa nak cari ikan murah2 ok kot. Aku penah bli sekor ikan kt aji ni. Tapi sdh jual la.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Jualan Stock Clearence   Thu Jul 31, 2014 8:56 am

Shocked tutp bisnes? perghhh~ kalau aku dekat, nak jugak aku borong.... murah giler tu, saiz dah besar plak tu...  Evil or Very Mad 
Back to top Go down
View user profile
 
Jualan Stock Clearence
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: