Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Jualan Amal

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Jualan Amal   Wed Jan 15, 2014 7:01 pm

nak bg foc 1 ikan discuss dulu ada pair tp pasangan nyer mati.. tak tau jantan ke betina.. skg hitam legam sakit mata .. bagi sape nak jaga jela.. free makanan dia ..
Back to top Go down
View user profile
taro151213



Posts : 317
Join date : 16/12/2013
Location : Rawang > Sg. Buloh > Damansara > Petaling Jaya > Shah Alam

PostSubject: Re: Jualan Amal   Wed Jan 15, 2014 7:26 pm

zerol86 wrote:
nak bg foc 1 ikan discuss dulu ada pair tp pasangan nyer mati.. tak tau jantan ke betina.. skg hitam legam sakit mata .. bagi sape nak jaga jela.. free makanan dia ..

ade pic x bro zerol? tqvm..  Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Jualan Amal   Wed Jan 15, 2014 7:53 pm

pix xde la.. ikan tgh sakit hehe badan gelap2.. mata ari tu kelbu abis.. kesian lak.. takde tempat elok so nak bagi je..kalau btul nak aku leh bagi puyu, kaloi sabah, dgn indo kelah sekali..
Back to top Go down
View user profile
arip



Posts : 79
Join date : 11/06/2013
Location : puchong

PostSubject: Re: Jualan Amal   Wed Jan 15, 2014 10:22 pm

bagi ke jual ni bro zerol??hehehe...berminat pulak dengan kaloi sabah n kelah tu
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Jualan Amal   Thu Jan 16, 2014 2:44 am

Very Happy nama je jualan amal, bro zerol bg free je tu...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Jualan Amal   Thu Jan 16, 2014 5:21 am

Discuss dh ko td adeh dek di makan kaloi and the geng balik2 tgal tulang
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Jualan Amal   Thu Jan 16, 2014 6:26 am

Shocked wau? memang discus tu cakap, 'korg mkn lah aku sebelum tuan kite beri aku kat org lain'  lol! 
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Jualan Amal   Thu Jan 16, 2014 9:20 pm

Mmg gla aku tgk .. aku tgk pehal ada kulit besar semcm kt tank angkat tgk tgal tulang dgn kulit dia perh .. suspek utama.. puyu rakan subahat kaloi dgn kelah
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Jualan Amal   Fri Jan 17, 2014 12:32 am

lapar sangat gamak nyer diorang tu bro... lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jualan Amal   Today at 5:15 pm

Back to top Go down
 
Jualan Amal
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: