Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain

Go down 
AuthorMessage
ftnfdzl



Posts : 6
Join date : 31/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 1:52 am

aquarium 5ft kabinet kayu untuk dijual
termasuk pam, filter dan sebagainya
working condition. sangat cantik.
dijual sekali dengan ikan ikan di dalam termasuk seekor ikan arowana adult size

transportation adalah SENDIRI

boleh datang view kalau serious, rumah di taman equine. boleh whatsap saya untuk details dan gambar. tak reti nak upload pic kat sini.

0183619354
[img]5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain 2i74j1d[/img]
harga rm3500 OPEN FOR NEGOTIATION. RUNDING SAMPAI JADI


Last edited by ftnfdzl on Fri Oct 31, 2014 3:39 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 3:26 am

ftnfdzl wrote:
aquarium 5ft kabinet kayu untuk dijual
termasuk pam, filter dan sebagainya
working condition. sangat cantik.
dijual sekali dengan ikan ikan di dalam termasuk seekor ikan arowana adult size

transportation adalah SENDIRI

boleh datang view kalau serious, rumah di taman equine. boleh whatsap saya untuk details dan gambar. tak reti nak upload pic kat sini.

0183619354

harga rm3500 OPEN FOR NEGOTIATION. RUNDING SAMPAI JADI

Very Happy boleh jer belajar upload pic kat sini bro..

https://arowana.forumotion.com/t1464-cara-cara-upload-gambar-ke-forum-sz
Back to top Go down
View user profile
ftnfdzl



Posts : 6
Join date : 31/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 3:40 am

THANK YOU !!! DAH UPLOAD PIC Very Happy
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:05 am

ftnfdzl wrote:
THANK YOU !!! DAH UPLOAD PIC Very Happy

sama2, aro jenis apa bro? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ftnfdzl



Posts : 6
Join date : 31/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:07 am

[img]5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain 2a9pjqp[/img]
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:10 am

Very Happy wau, gold tu, cantik dah tu bro... gold pun cantik, hehe... saiz dah berapa tu?
Back to top Go down
View user profile
ftnfdzl



Posts : 6
Join date : 31/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:12 am

tak tau dah besar mana dah ni. tapi memang besar dah. colour pun cantik. kalau nak tengok boleh la datang umah. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:17 am

ftnfdzl wrote:
tak tau dah besar mana dah ni. tapi memang besar dah. colour pun cantik. kalau nak tengok boleh la datang umah. Very Happy

taman equine ni kat mana bro.... scratch
Back to top Go down
View user profile
ftnfdzl



Posts : 6
Join date : 31/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 4:22 am

taman equine kat sri kembangan. dekat je pasar borong selangor. tu number sy kat atas tu.
nk gmbar lagi ke ape ke boleh watsp. sy ni kat area puchong.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeFri Oct 31, 2014 7:29 am

Very Happy ok bro, nanti ada la yg berminat tu, hehe, aku minat tengok aro tu je, hehe, lagipun aku ni duduk jauhhhhhhhh lol!
Back to top Go down
View user profile
arip

arip

Posts : 79
Join date : 11/06/2013
Location : puchong

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeSun Nov 02, 2014 10:17 pm

aro nak jual berape rm ni bro??boleh bisik2 harga aro je....hehehe...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeMon Nov 03, 2014 8:29 am

arip wrote:
aro nak jual berape rm ni bro??boleh bisik2 harga aro je....hehehe...

boleh call no tu bro, siap bukak sendiri harga pak tu, tunggu apa lagi, hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
farried



Posts : 63
Join date : 30/10/2014

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeTue Nov 04, 2014 6:10 pm

Kalau bro tu nak aro, aku nak aquarium nie berapa harga....hehehehe...
Masih mencari macam org giler nie aquarium...ikan dah makin besaw....adeh....
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

^MoloT0V*Lan^

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 76
Location : BINTULU, SARAWAK

5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitimeWed Nov 05, 2014 2:41 am

farried wrote:
Kalau bro tu nak aro, aku nak aquarium nie berapa harga....hehehehe...
Masih mencari macam org giler nie aquarium...ikan dah makin besaw....adeh....

call la nombor tu bro... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Empty
PostSubject: Re: 5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain   5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain Icon_minitime

Back to top Go down
 
5ft cabinet kayu aquarium termasuk arowana dan ikan lain
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: