Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Sat Jul 27, 2013 7:46 pm

asheed wrote:
top filter...
jaga air bg bersih jek

tips berguna ni..
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Sep 17, 2013 10:31 pm





saje nak tepek gambar nak komen pon bole...
Back to top Go down
View user profile
jsd



Posts : 34
Join date : 29/04/2013
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Sep 17, 2013 10:58 pm

Waaa.... semakin smart ..body shape pun cun
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 12:09 am

jsd wrote:
Waaa.... semakin smart ..body shape pun cun
tq bro...
da maleh nak tanning...bior je camni...hahah
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 4:45 am

cun lah broooo... Cool 
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 5:57 am

tq bro..x lama lg masuk tank gelap larrr
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 5:13 pm

asheed wrote:
tq bro..x lama lg masuk tank gelap larrr
ni ikan same kat page 1 ker bro? kuat gold bro... Shocked
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 7:06 pm

yup..ikan yg sama..masuk je tank gelap...
kita tgk kaler dia jd cmna
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Sep 18, 2013 9:40 pm

asheed wrote:
yup..ikan yg sama..masuk je tank gelap...
kita tgk kaler dia jd cmna
bro beli dulu saiz brapa bro?
kna tggu lagi 1 taun baru nak letak aro aku dlm tank glap bro, hehe
skg dh brape inci bro?
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Sep 19, 2013 6:23 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
asheed wrote:
yup..ikan yg sama..masuk je tank gelap...
kita tgk kaler dia jd cmna
bro beli dulu saiz brapa bro?
kna tggu lagi 1 taun baru nak letak aro aku dlm tank glap bro, hehe
skg dh brape inci bro?
beli dulu 5-6inci...
skang da 11inci...
asal nk kene tggu lg 1 thn??
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Nov 12, 2013 6:05 pm

Update sket...sebarang komen dialu alukan





Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Nov 12, 2013 6:39 pm

cunnnnnn~ bro... Shocked , 24k? saiz bape bro?
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Nov 12, 2013 6:40 pm

nak biar dier dlm tank bg putih dulu... taun dpan nak balut glap habis... hehe
bukan setaun bro, tggu taun dpn, hehe slh info... lol! 
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Tue Nov 12, 2013 7:56 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
cunnnnnn~ bro... Shocked , 24k? saiz bape bro?
yg ni da saiz 11 ke 12 inci da...
ready nak masuk BT...
nk setup je mls....
ikan ni aku rasa lvl xb jek...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Wed Nov 13, 2013 6:35 am

Evil or Very Mad  hermmmmm, cun ya amat... tak sbar nak tggu aro aku msuk BT, hehe
Back to top Go down
View user profile
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Mon Nov 18, 2013 2:08 am

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
cunnnnnn~ bro... Shocked , 24k? saiz bape bro?
yg ni da saiz 11 ke 12 inci da...
ready nak masuk BT...
nk setup je mls....
ikan ni aku rasa lvl xb jek...
kalau malas lama2 bro tak elok utk ikan...kasi aku.terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Mon Nov 18, 2013 2:54 am

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Evil or Very Mad  hermmmmm, cun ya amat... tak sbar nak tggu aro aku msuk BT, hehe
sabor arrr...
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Mon Nov 18, 2013 2:55 am

aro2011 wrote:
asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
cunnnnnn~ bro... Shocked , 24k? saiz bape bro?
yg ni da saiz 11 ke 12 inci da...
ready nak masuk BT...
nk setup je mls....
ikan ni aku rasa lvl xb jek...
kalau malas lama2 bro tak elok utk ikan...kasi aku.terima kasih.
xpele cmtu..mggu ni siap setup akua
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 8:42 am

Razz tgh sabo lah ni bro, hehehe

Twisted Evil kalu dah setup tu, nanti boleh lah tepek satu 2 gambar kan bro? hehe Laughing 
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 9:39 am

cantikkk ashheeed haha bounce 
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 4:39 pm

^MoloT0V*Lan^ wrote:
Razz tgh sabo lah ni bro, hehehe

Twisted Evil kalu dah setup tu, nanti boleh lah tepek satu 2 gambar kan bro? hehe Laughing 
tggu develope base kaler cun baru aku upload...
kalo hampeh xdele jwpnyer...
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 4:40 pm

aliffaiman wrote:
cantikkk ashheeed haha bounce 
uishhh...lama menghilang dlm sz...
Back to top Go down
View user profile
zul_xback



Posts : 21
Join date : 07/11/2013
Age : 33
Location : Bandar Puteri Klang

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 5:56 pm

Peerrgghhh...1 lgi cun puya aro bro asheed puye...mmg terbaikkss affraid affraid affraid 

cer kongsi skit pkai arovital ape erk?
makan bagi ape?

saya nie nubis... Very Happy Very Happy Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Thu Nov 21, 2013 6:04 pm

zul_xback wrote:
Peerrgghhh...1 lgi cun puya aro bro asheed puye...mmg terbaikkss affraid affraid affraid 

cer kongsi skit pkai arovital ape erk?
makan bagi ape?

saya nie nubis... Very Happy Very Happy Very Happy 
ermm...sy pon newbie gak bro zul_xback...
ikan biasa jek nih...
penjagaan dia senang jek bro....
arovital sy letak pon...
seminggu skali tuko air...
filter cuci....
mkn plak skang nih totally cengkerik jek...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   Fri Nov 22, 2013 1:26 am

asheed wrote:
^MoloT0V*Lan^ wrote:
Razz tgh sabo lah ni bro, hehehe

Twisted Evil kalu dah setup tu, nanti boleh lah tepek satu 2 gambar kan bro? hehe Laughing 
tggu develope base kaler cun baru aku upload...
kalo hampeh xdele jwpnyer...
hehe, hampeh ke, cun ker, upload jer bro... hehe, leh gak cuci mate.... Shocked Very Happy 
kalu bro asheed dan otai2 yg lain punye aro, mmg cun, hehe Rolling Eyes 

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen   

Back to top Go down
 
nak share koleksi lagi..mintak kwn2 komen
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: