Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 10.4.2013 stock..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Thu Apr 11, 2013 8:54 am

xpuas ati ada gak yg potong line...huhuhuh
harap boleh hormat tempahan org lain...kita sama2 ahli forum xsyok pulak rasa bila ada kes mcm ni...
melepas den....
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Thu Apr 11, 2013 5:30 pm

tomkk wrote:
xpuas ati ada gak yg potong line...huhuhuh
harap boleh hormat tempahan org lain...kita sama2 ahli forum xsyok pulak rasa bila ada kes mcm ni...
melepas den....
tempahan org lain tu ada letak booking ker??
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Thu Apr 11, 2013 9:22 pm

hhehehe...
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 1:31 am

ada booking bro asheed...tgh bincang delivery n payment...
yg potong line tu pn tau ikan dh di booking (utk confirm sila rujuk bro kodok)...
syg...hebat namanya...tp masih potong q...
tp siapa "DIA" biar aku..kodok n dia je tau...
malas aku nk sebut2 nama...nnt kemudian hari org dok ingt benda yg buruk je...
kalo dl dh ada rujukan kes kescing...skrg dh ada rujukan kes potong line plak....hahahha
dunia aro mmg mcm ni kot....
Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 1:33 am

sabo jerlah,...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 1:53 am

tomkk wrote:
ada booking bro asheed...tgh bincang delivery n payment...
yg potong line tu pn tau ikan dh di booking (utk confirm sila rujuk bro kodok)...
syg...hebat namanya...tp masih potong q...
tp siapa "DIA" biar aku..kodok n dia je tau...
malas aku nk sebut2 nama...nnt kemudian hari org dok ingt benda yg buruk je...
kalo dl dh ada rujukan kes kescing...skrg dh ada rujukan kes potong line plak....hahahha
dunia aro mmg mcm ni kot....

Dah la...abaikan lah...pasni sure benda ni c kan jadi...aku pun sebenarnya x suka benda ni jadi...ikutkan aku la yg paling ralat...sorry k bro...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 4:27 am

Sabar..sabar..relax2..take it easy..

p/s: sape dpt itu king ?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 5:06 am

Sabar Bro Tom..mungkin rezeki tuan lebih baik lagi di masa hadapan..insyallah


Back to top Go down
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 7:23 am

Dah di booking pun melepas gak..nak bayar depositr kata tak payah dulu...bukan aper..orang lain pun nak merasa gak ikan Kodok..tambah2 lagi katanya yang jenis andak talib yg cun tu..
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 9:02 am

syed5225 wrote:
Sabar Bro Tom..mungkin rezeki tuan lebih baik lagi di masa hadapan..insyallah



betul betul bounce
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 9:08 am

selamat malam semua...
maaf isu jd hangat plak...
pada bro kodok...u r the best seller ever...
selesa berurusan dgn bro..(terbaek bro)

kpd rakan forum...aku tarik semua kenyataan aku...
dalam hal kali ni, kodok pn xmampu nk buat apa2...bukan salah kodok...
harap xde yg salah anggap kat bro kodok...
aku sendiri...kalo bleh d masa depan kalo nk cr ikan terbaik tentu aku akan cari kodok lg...

yg terlepas ikan cun kali ni sama2 la kita tunggu stok akan datang...
mcm kata tuan syed...mayb yg akan dtg nnt lg cun dr yg ni...

yg buat taikk tu biarkan je la dia...semua org buang taik...sesetengah je buat taik...
kepakaran masing2...kihkihkih
ok lah...akhir kata dr hamba...

jangan makan cili kalo xtahan pedas...opppssss......peace.....

Back to top Go down
View user profile
hunterx



Posts : 113
Join date : 25/12/2011
Age : 26
Location : Bandar Tenggara, Johor

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 9:16 am

jom kumpul duit lagi ramai2..
serbu rumah bro kodok lain masa..
cool je mane yg xdapat tu...
xkan pupusnya ikan nie..hehe
latih kesabaran... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 11:23 am

tomkk wrote:
selamat malam semua...
maaf isu jd hangat plak...
pada bro kodok...u r the best seller ever...
selesa berurusan dgn bro..(terbaek bro)

kpd rakan forum...aku tarik semua kenyataan aku...
dalam hal kali ni, kodok pn xmampu nk buat apa2...bukan salah kodok...
harap xde yg salah anggap kat bro kodok...
aku sendiri...kalo bleh d masa depan kalo nk cr ikan terbaik tentu aku akan cari kodok lg...

yg terlepas ikan cun kali ni sama2 la kita tunggu stok akan datang...
mcm kata tuan syed...mayb yg akan dtg nnt lg cun dr yg ni...

yg buat taikk tu biarkan je la dia...semua org buang taik...sesetengah je buat taik...
kepakaran masing2...kihkihkih
ok lah...akhir kata dr hamba...

jangan makan cili kalo xtahan pedas...opppssss......peace.....


assalam semua..

baru terbaca pasal isu ni ptg td dan baru skrg ada masa terluang sikit nak reply. rasanya aku patut cakap sesuatu utk elakkan jd fitnah memfitnah lak sbb tomkk taknak bagitau siapakah yg beliau maksudkan telah potong q tu. so ada baiknya aku ngaku aje yg akulah yg dia maksudkan tu. aku harap bro2 semua clear yg kodok mmg tak bersalah dlm hal ni.mmg semuanya berlaku tak dirancang dan secara tak sengaja aku jadi pesalahnya.

utk makluman bro tomkk,aku xtau pun ko yg book ikan "king" tu sampai la aku baca topik ni ptg td dan slps aku refer kat kodok. rasanya tak perlu la aku cerita pjg2 sbb blm tentu ko nk percaya pun.maklumla hati tgh panas.cuma aku terkilan sbb ko sanggup menyindir2 kat sini drpd tanya direct kat aku perkara sebenar.padahal ko tau camner nk contact aku.no phone aku pun mmg sentiasa ada kat sini.segala rasa hormat aku sbg kwn hlg camtu aje bro.berbaloi ke?

well,nasi dh jd bubur.dan aku mmg terkilan sgt benda ni jd camni.tak kisah la klu nama aku buruk asalkan aku tau aku tak pernah berniat nk aniaya sesiapa.aku pun taknak cari musuh so aku tak take personal pun hal ni.at least aku dpt pengajaran aku sendiri and i learn how to manage it.

akhir kata aku minta maaf atas segala kesulitan yg kau hadapi. terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
hunterx



Posts : 113
Join date : 25/12/2011
Age : 26
Location : Bandar Tenggara, Johor

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 12:12 pm

dah2 la tu...
masing2 dah jelas..
xpe, tu mungkin rezeki bro rohu..
mane tahu lain hari rezkie bro tomk pula...
kan? yg jauh lebih penting ukhuwah..
benda dah jadi kan...so, peace.. Smile
xsedap ar gaduh2.. Smile
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 2:51 pm

sabo yup blum ada rezeki lg tuu
esok2 ada lg tuuu tunggu jer lh ada hikmah tuu
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 6:07 pm

Apapun yg jadi semua ada hikmahnya....aku pun mintak maaf atas segala kesulitan yg dah jadi....so utk kembalikan friendship kita semua bi...ujing bln ni aku plan wat bbq kt umah aku..semua dijemput hadir..dengar cerita org dari sarawak pun nak turun...so mari kita ramai2 turun sambil yam cha boleh kita kenal satu sama lain...dlm ni maybe setiap kata yang kita keluarkan walaupun hanya utk bergurau akan dianggap kasar sbb org x kenal personaliti kita...so bila kita jumpa baru kita tau personaliti org tu...so thread utk bbq akan aku bukak nanti...chear guys...we all are family...arowana family...shopzone family...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
**abot**



Posts : 67
Join date : 04/12/2012
Age : 29
Location : negeri sembilan

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 6:46 pm

kodok wrote:
Apapun yg jadi semua ada hikmahnya....aku pun mintak maaf atas segala kesulitan yg dah jadi....so utk kembalikan friendship kita semua bi...ujing bln ni aku plan wat bbq kt umah aku..semua dijemput hadir..dengar cerita org dari sarawak pun nak turun...so mari kita ramai2 turun sambil yam cha boleh kita kenal satu sama lain...dlm ni maybe setiap kata yang kita keluarkan walaupun hanya utk bergurau akan dianggap kasar sbb org x kenal personaliti kita...so bila kita jumpa baru kita tau personaliti org tu...so thread utk bbq akan aku bukak nanti...chear guys...we all are family...arowana family...shopzone family...

nk bg cadangan skit bro kodok...klu bleh amik stock bru skali..smbil bbq bleh pilih aro bwk blk..huhu
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 7:15 pm

**abot** wrote:
kodok wrote:
Apapun yg jadi semua ada hikmahnya....aku pun mintak maaf atas segala kesulitan yg dah jadi....so utk kembalikan friendship kita semua bi...ujing bln ni aku plan wat bbq kt umah aku..semua dijemput hadir..dengar cerita org dari sarawak pun nak turun...so mari kita ramai2 turun sambil yam cha boleh kita kenal satu sama lain...dlm ni maybe setiap kata yang kita keluarkan walaupun hanya utk bergurau akan dianggap kasar sbb org x kenal personaliti kita...so bila kita jumpa baru kita tau personaliti org tu...so thread utk bbq akan aku bukak nanti...chear guys...we all are family...arowana family...shopzone family...

nk bg cadangan skit bro kodok...klu bleh amik stock bru skali..smbil bbq bleh pilih aro bwk blk..huhu

Oraitzz...cadangan diterima...nanti aku cari yg terbaik kat korang...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
**abot**



Posts : 67
Join date : 04/12/2012
Age : 29
Location : negeri sembilan

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 7:19 pm

cheers cheers cheers
Tq bro kodok..u r the best....
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 7:23 pm

apa ygg blaku mmg byk hikmahnya....

kpd rohu : aku xde niat nk sindir2 ko...aku cuma nk ingatkan kita sama2 ahli forum dh tau protokol jualbeli...
kdng2 kita terlupa or tlalai sbb tlalu ghairah...maaf kalo ko terasa...mmg aku bleh contact ko tp di pihak aku rasanya kurang sesuai gak tindakan begitu sbb nnt seolah aku serang ko plak...lgpn bila dh bertukar tangan, hakmilik dh berubah n urusniaga aku ngan kodok jd x relevent kot...

kpd kodok : maaf kalo kenyataan aku menyusahkan ko...mayb lain yg aku maksudkan lain pula pemahaman org yg baca...
insyaallah kita akan berurusan lg di masa hadapan...

kpd semua ahli forum...aku minta maaf atas kesulitan ini...harap kita sama2 dpt ambil sesuatu pengajaran dr apa yg berlaku...
pengalaman akan mematangkan kita n menjadikan kita lebih sedar...dan lebih pnting menguatkan ukhuwah n hubungan kita...bukan
merenggangkan hubungan yg sedia ada...aku anggap kita semua peminat aro dh sebagai satu family yg besar...

sekali lagi aku mohon maaf pada semua atas semua kenyataan yg telah aku keluarkan....
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 9:52 pm

nasib baik ikan aku dlu x jadi rebutan..haaahhaah
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Fri Apr 12, 2013 10:49 pm

pppieee wrote:
nasib baik ikan aku dlu x jadi rebutan..haaahhaah

malam nanti aku 'singgah' rumah kau nak 'tengok' SHBMGGHXB kau Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
AnakSarawak



Posts : 70
Join date : 24/02/2013

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Sat Apr 13, 2013 9:53 pm

Bro Pppieee upload shbmgghxb tu. Ada gak kai "tgk" hehe. Mane tau ada yg dapat menilai kat forum jenis tu.
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Sun Apr 14, 2013 6:15 am

AnakSarawak wrote:
Bro Pppieee upload shbmgghxb tu. Ada gak kai "tgk" hehe. Mane tau ada yg dapat menilai kat forum jenis tu.

bro.. dah upload la.. usha sini...

http://arowana.forumotion.com/t800-superhighback-arowana-dari-sy-dipersembahkan
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Sun Apr 14, 2013 11:50 am

pppieee wrote:
nasib baik ikan aku dlu x jadi rebutan..haaahhaah

ko pasti ke x jdi rebutan? wakakakakakkaa....

by da way, just joking bro~!!

terharu aku bace komen2 kat sini.. terbukti smuer gentle and hubungan antara ahli forum aku rase profesional and amat rapat...

proud to be a part of shopzone family ~!!!

to bro kodok... dlm bbq tu kasi panggang mgbb 4-5 ekor.. aku pasti x ramai pnah rase daging aro ni... wakakaka..

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 10.4.2013 stock..   Today at 11:23 am

Back to top Go down
 
10.4.2013 stock..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: