Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 selamat datang kepada member² baru

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: selamat datang kepada member² baru   Thu Mar 14, 2013 6:29 pm

humang aii dah 489 org register forum ni, kalau ramai camni leh buat kenduri ni haha
minta maaf ler puan admin sibuk sangat, takde masa nk online hehe lol!
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: selamat datang kepada member² baru   Thu Mar 14, 2013 7:36 pm

selamat kembali admin..haha..bob apa khabar??lama betul tak muncul..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: selamat datang kepada member² baru   Thu Mar 14, 2013 7:55 pm

bob.. sementara ko busy tu apa kata lantik sorang jadi co admin.. sejak ko takde mcm2 terjadi.. cadangan je..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: selamat datang kepada member² baru   Fri Mar 15, 2013 11:54 am

aku baik jer, tapi keja skrg banyak cabaran, kena ada kekentalan fizikal dan mental, kebolehan utama yg kena ada adalah "tahan maki" hahaha biasa le skrg bisness dah teruk masing² nak tuding jari salahkan org tu salahkan org ni, last² aku gak kena zzzzzzzz

aku dah lantik kyo82 dan miang sebagai personal assistant aku kat forum ni hehe cheers
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Sponsored content




PostSubject: Re: selamat datang kepada member² baru   Today at 7:21 am

Back to top Go down
 
selamat datang kepada member² baru
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Arowana Shopzone :: Kenali member-member forum arowana shopzone-
Jump to: