Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Sun Dec 26, 2010 4:34 am

Ikan saiz 3 inci

Banjar Red = RM 200 seekor

Highback = RM 600 seekor

Malaysian Golden = RM 1700 seekor

Nak tempah sila call terus aku, 017 4406359 (Zaini @ Bob) yang ikan MG tu kalau tak puas ati aku leh bawak korang tengok induk dia dalam kolam, kalau ikan taknk timbul takleh nk wat apa ler, kalau air jernih insyaallah leh nmpak induk dia hehe lol!

Aku mungkin kena ambik deposit skit sebb takut nanti korang tempah, aku cari ikan pastu korang cancel last minit lak Sleep
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Sun Dec 26, 2010 8:48 pm

Bob, stok dah ada ke?

Admin wrote:
Ikan saiz 3 inci

Banjar Red = RM 200 seekor

Highback = RM 600 seekor

Malaysian Golden = RM 1700 seekor

Nak tempah sila call terus aku, 017 4406359 (Zaini @ Bob) yang ikan MG tu kalau tak puas ati aku leh bawak korang tengok induk dia dalam kolam, kalau ikan taknk timbul takleh nk wat apa ler, kalau air jernih insyaallah leh nmpak induk dia hehe lol!

Aku mungkin kena ambik deposit skit sebb takut nanti korang tempah, aku cari ikan pastu korang cancel last minit lak Sleep
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Sun Dec 26, 2010 11:40 pm

ada tapi kalau nk kena tempah, senang kami nk simpan stock
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Dec 27, 2010 2:01 am

Admin wrote:
ada tapi kalau nk kena tempah, senang kami nk simpan stock

bob mg dh lepas yolk lom??
Back to top Go down
View user profile
nam3701



Posts : 135
Join date : 15/08/2009

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Dec 27, 2010 3:07 am

Bro admin.. minat nak amek hb.. kalu amek dlm 5 ekor leh dpt diskaun tak???
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Dec 27, 2010 4:54 pm

izzydean wrote:

bob mg dh lepas yolk lom??

hang nk tempah berapa ekor dean
aku takut bos lupa je
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Dec 27, 2010 4:55 pm

nam3701 wrote:
Bro admin.. minat nak amek hb.. kalu amek dlm 5 ekor leh dpt diskaun tak???
akan dipertimbangkan kalau betui2 nak Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Dec 27, 2010 5:27 pm

Admin wrote:
izzydean wrote:

bob mg dh lepas yolk lom??

hang nk tempah berapa ekor dean
aku takut bos lupa je

berapa byk yg ada anak mg tu.???klu ada byk lg bagus bob..x pe nnt aku call boss..tgk brapa anak mg ada..kt tempat aku hb permintaan tgi....aku dh x ada stok lg..nk bg ikan hb yg aku amik dgn ko syg..ikan tu cun giler...dh 5-6 inchi..rupa dh mcm anak golden head..hehehe.mas dia dh kuar dekat bdn..cuma x full helmet je..aku pun pelik tgk anak hb ni..mmg aku respek abis mu punya benih ni..bkn nk tipu ...tp nmisan2k dh dtg umah aku..anak hb tu pun dia dh tgk..heheheh cun giler.. cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Dec 28, 2010 2:04 am

hang kena bgtau bos ler, berapa hang nak, aku rasa cam dia lupa je
cepatnya besar dean ikan hang
hang bagi makan apa Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Nmisan2k



Posts : 37
Join date : 07/12/2010
Age : 46
Location : Johor

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Dec 28, 2010 2:16 am

Admin wrote:
hang kena bgtau bos ler, berapa hang nak, aku rasa cam dia lupa je
cepatnya besar dean ikan hang
hang bagi makan apa Very Happy

Aku geleng pale beb... dia boleh bagi ayam goreng depan mata aku kat anak hb dia... huh!!... wakakakaka

Tapi, aku memang tak nafikan... ikan dari MU memang klass... cantek beb ikan Izzydean
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Dec 28, 2010 3:07 am

lau ikutkan semua ikan HB kat MU dah mcm HB quality
sisik mesti cecah 5 baris setengah
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Ziey



Posts : 5
Join date : 24/10/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Wed Dec 29, 2010 1:26 am

bro admin.. saya berminat utk amik sekor anak MG, minta maaf budget tak byk... bole ke? dah lepas yolk ke?



Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Jan 10, 2011 8:50 am

thank you to admin @ bob sebab bwk tgk anak2 HB & MG baru2 nie masa melawat BM. Thanks bob tolong cari anak2 HB gak...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Jan 10, 2011 11:14 pm

Ziey wrote:
bro admin.. saya berminat utk amik sekor anak MG, minta maaf budget tak byk... bole ke? dah lepas yolk ke?


boleh je, bila nk dtg ambik
ikan dah besar saiz 4 inci lebih
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Jan 10, 2011 11:15 pm

zcool wrote:
thank you to admin @ bob sebab bwk tgk anak2 HB & MG baru2 nie masa melawat BM. Thanks bob tolong cari anak2 HB gak...

ok sama² no hal ler, harap adik hang puas ati ngn ikan tu cheers
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Mon Jan 10, 2011 11:30 pm

bob...ank gold tu induk dia cun x?...
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Jan 11, 2011 2:32 am

xback_aro, kalau kau nak, kau reserve anak MG sekor. Kata kat admin, yg masa aku dtg diorang tgh harvest dapat satu pair. Aku tgk bpk dia cun, MG BB lagi dgn thin frame Smile

xback_aro wrote:
bob...ank gold tu induk dia cun x?...


mmg dia puas hati... Sekor tuh leleh plak aku tgk, cantik cam MG aje... Smile

Admin wrote:
zcool wrote:
thank you to admin @ bob sebab bwk tgk anak2 HB & MG baru2 nie masa melawat BM. Thanks bob tolong cari anak2 HB gak...

ok sama² no hal ler, harap adik hang puas ati ngn ikan tu cheers
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Jan 11, 2011 8:03 am

xback_aro wrote:
bob...ank gold tu induk dia cun x?...
tak tau nk kata sebb ikan dah campur
tapi lau nk boleh pilih yg cantik2
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Tue Jan 11, 2011 5:41 pm

Admin wrote:
xback_aro wrote:
bob...ank gold tu induk dia cun x?...
tak tau nk kata sebb ikan dah campur
tapi lau nk boleh pilih yg cantik2
apa yang dah campur ikan tu?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Wed Jan 12, 2011 1:08 am

ikan jenis MG semua, tapi dah campur anak dari lain2 kolam
huhu bukan campur ngn jenis lain Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG   Today at 5:45 pm

Back to top Go down
 
Anak ikan arowana untuk ditempah BR @ HB @ MG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: