Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Cheap WTT Lab Project

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
fizaro

avatar

Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   Sun Jan 27, 2013 5:18 am

k321 wrote:
respect bro la, idea bernas cheers cheers

TQ..sharing is caring.. Smile
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   Thu Feb 14, 2013 6:12 pm

Salam bro nizam, tong putih tu selalunya jual kat kedai apa ye?
Saya cari kedai plastic takde plak warna putih ni.
ingat nak guna top filter je. Lepas habis tanning boleh buat simpan brg.
Back to top Go down
fizaro

avatar

Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   Fri Feb 15, 2013 12:06 am

syed5225 wrote:
Salam bro nizam, tong putih tu selalunya jual kat kedai apa ye?
Saya cari kedai plastic takde plak warna putih ni.
ingat nak guna top filter je. Lepas habis tanning boleh buat simpan brg.

Salam..tong putih ni memang susah nak jumpa..saya jumpa pun kebetulan ada di carefour..sebelum2 ni memang tak pernah nampak box warna putih yang besar..kalau lepas tanning nak simpan barang saya pun tak pastilah kesesuaiannya sebab box yang saya buat dah ditebuk2..tapi kalau boleh digayakan jadi top filter pun leh jadik cuma nampak pelik sikitlah Smile
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   Fri Feb 15, 2013 12:23 am

Ok bro thx, nanti saya cuba cari kat pasaraya kalau ada.
Bila dah jumpa nanti saya update pic project tu Smile
Back to top Go down
fizaro

avatar

Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 34

PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   Fri Feb 15, 2013 4:55 am

syed5225 wrote:
Ok bro thx, nanti saya cuba cari kat pasaraya kalau ada.
Bila dah jumpa nanti saya update pic project tu Smile

Ok cun..ada masalah boleh kongsi kat sini..kita share ilmu sama2.. Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cheap WTT Lab Project   

Back to top Go down
 
Cheap WTT Lab Project
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: