Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 RTG Arowana untuk dijual

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hussairis



Posts : 27
Join date : 30/11/2011
Age : 32
Location : Puchong

PostSubject: RTG Arowana untuk dijual   Mon Jan 21, 2013 9:32 pm

Bismillahirahmanirahim....

Assalamualaikum kepada warga Arowana Shopzone & otai2 arowana. Aku ada 1ekor rtg untuk dijual. ikan nie dh 2thn++ aku bela. panjang ikan nie x sempat pulak nak ukur sbb xde pembaris or alat2 pengukur. ikan sihat & aktif. Diet dia SW+MW+Katak+Cengkerik. Anak ikan kap dia xmakan, aku xtau kenape dia xmakan anak ikan kap tp ikan bandaraya dia makan pulak hehehe. Aku nak jual sekali dengan aquarium 4ft + lampu T5 wrna putih saiz 4ft. Dalam aqua tu ade sekali dengan ikan kap 3ekor + 1 oscar (asalnya ade 3 tp dh kene ngap 2ekor dengan dia).

Kat sini aku list kan benda yang aku nak jual:-

- RTG umur lebih kurang 2tahun++
- Aquarium saiz 4ft sunk filter
- Lampu T5 warna putih saiz 4ft (beli kat geng forum nie jugak)
- 3 ekor ikan kap ( ala2 koi ) :p
- 1 ekor oscar

Harga RM 1,700.00 nego

Aku nak jual sbb aku kekeringan duit sbb nak prepair utk wife aku bersalin untuk ank 1st aku & sbb aku nk pindah rumah. Aku nak jual semua skali dalam 1 hrga. Aku xtaw harga yang aku letak tu murah or mahal. Kepada sesiapa yang berminat boleh la call aku untuk tgk ikan. aku duduk kat taman putra perdana puchong.

Call/Whatsup 019 - 3161438 hussairis

Gambar 1
[img][/img]

Gambar 2
[img][/img]

Gambar 3
[img][/img]

Gambar 4
[img][/img]

Gambar 5
[img][/img]

Gambar 6
[img][/img]

nie link untuk video dia

Back to top Go down
View user profile
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: RTG Arowana untuk dijual   Tue Jan 22, 2013 1:57 am

ko bukak harga.pas2 harga nego..bru senang orng nak sediakan budget... insyallah ade pembeli nnti... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hussairis



Posts : 27
Join date : 30/11/2011
Age : 32
Location : Puchong

PostSubject: Re: RTG Arowana untuk dijual   Tue Jan 22, 2013 2:16 am

harga rm1,700.00 boleh nego smpai jadi pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RTG Arowana untuk dijual   Today at 5:21 pm

Back to top Go down
 
RTG Arowana untuk dijual
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: