Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 6:47 am

Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).
Back to top Go down
View user profile
Hazri



Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 32
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 6:54 am

mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

bro tanning dah bpe lsma..mesti cun melecun..ikan ape bro..
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 7:30 am

Hazri wrote:
mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

bro tanning dah bpe lsma..mesti cun melecun..ikan ape bro..

xde cun melecun nyer.. ikan hbq beli kat farm (suggested by bro kyo82).. bole la bro.. tp still level hb je.. hehe.. mg x mampu lagi
Back to top Go down
View user profile
din_waklu90



Posts : 151
Join date : 30/11/2012
Age : 26
Location : Bukit Mertajam, Penang

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 8:04 am

mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

Aku dok penang bro. Kalau aku nak angkat boleh setel shipping?
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 8:10 am

din_waklu90 wrote:
mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

Aku dok penang bro. Kalau aku nak angkat boleh setel shipping?

erm.. aku x bape reti pos2 bende besar2 ni.. and by da way, aku rase kat penang ade tempat proses bende ni la bro.. aku rase ko bole dpt lagi murah kot.. terpulang la kat ko.. if nak angkat dari aku, terpulang la.. siyes nak?
Back to top Go down
View user profile
din_waklu90



Posts : 151
Join date : 30/11/2012
Age : 26
Location : Bukit Mertajam, Penang

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 8:22 am

mr_azhar86 wrote:
din_waklu90 wrote:
mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

Aku dok penang bro. Kalau aku nak angkat boleh setel shipping?

erm.. aku x bape reti pos2 bende besar2 ni.. and by da way, aku rase kat penang ade tempat proses bende ni la bro.. aku rase ko bole dpt lagi murah kot.. terpulang la kat ko.. if nak angkat dari aku, terpulang la.. siyes nak?

Memang ada. tp paham2 la harga. Lagipon aku main comm x penah guna tank baru. Suma 2nd hand.
Aku bajet ada tp kena check stok aro dulu. Pape aku confirm by phone. Contact dah amek. Doa2 la aku jadi amek. Smile
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Mon Jan 14, 2013 8:53 am

din_waklu90 wrote:
mr_azhar86 wrote:
din_waklu90 wrote:
mr_azhar86 wrote:
Salam warga forum..

Di sini sy ingin menjual White Fiber tank (org panggil FGT, tapi ni xde kaca) set. Set termasuk:

1) White FGT 3f x 2f (skali dgn filter and top cover net)
2) Pump / Power hose pump
3) UV light
4) Lampu tanning t5 kinston (54 watt)

** smuer item masih berfungsi dengan baik tanpa sebarang kegagalan.

Harga bukak rm400.. Bole nego (^_^)

Cara pembayaran : Cash on Delivery
Lokasi : Taman Putra Prima, Puchong

Anything, bole sms/call sy di talian 013-2778424 (^_^)

Reason jual : Jgn risau, no electricity leaking or ape2 sbb yg pelik. Cuma, ikan ditanning telah masuk dlm aquarium.. Kesahihan bole diminta oleh bro kodok (aisey, tak mintak permission bro kodok pun, jgn mara bro).

Aku dok penang bro. Kalau aku nak angkat boleh setel shipping?

erm.. aku x bape reti pos2 bende besar2 ni.. and by da way, aku rase kat penang ade tempat proses bende ni la bro.. aku rase ko bole dpt lagi murah kot.. terpulang la kat ko.. if nak angkat dari aku, terpulang la.. siyes nak?

Memang ada. tp paham2 la harga. Lagipon aku main comm x penah guna tank baru. Suma 2nd hand.
Aku bajet ada tp kena check stok aro dulu. Pape aku confirm by phone. Contact dah amek. Doa2 la aku jadi amek. Smile

orite.. bereh bro
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Tue Jan 15, 2013 5:26 am

takde sape yg berkenan ke? erm.. bole pm utk offer price korg (sape2 yg berhajat pada fgt ni)..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)   Today at 11:19 am

Back to top Go down
 
WTS> White Fiber Tank 3f x 2f (set) RM400 (nego)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: