Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 lawatan ke kolam mu bukit merah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: lawatan ke kolam mu bukit merah   Sun Dec 12, 2010 11:38 pm


ni dia bro bob@zaini..org kuat mu... Very Happy Very Happy Very Happy ..klu tak nak kena tipu beli aro bawa bro ni..sure selamat..masa ni kt dlm bilik icu mu..bilik ni sentiasa kunci..aku tgk safety dia ok..bos dia pun ok..sentiasa ada kt lokasi..so x adalah kes pekerja tukar ikan... Very Happy Very Happy Very Happy pasal beli ikan semuanya kena bincang dgn bos dia..nk amik ikan pun bos dia ambilkan kasi pada aku..



aro ni kt kolam mu..nampak mcm ada razeki tuan punya kolam ni sbb aro dh mula nk mengawan..taniah..



Last edited by izzydean on Mon Dec 13, 2010 9:27 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Mon Dec 13, 2010 1:57 am

abg bob makin hensem la skrg nie... bob, bila nak dtg KL lagi??? Very Happy

izzydean wrote:

ni dia bro bob@zaini..org kuat mu... Very Happy Very Happy Very Happy ..klu tak nak kena tipu beli aro bawa bro ni..sure selamat..masa ni kt dlm bilik icu mu..bilik ni sentiasa kunci..aku tgk safety dia ok..bos dia pun ok..sentiasa ada kt lokasi..so x adalah kes pekerja tukar ikan... Very Happy Very Happy Very Happy pasal beli ikan semuanya kena bincang dgn bos dia..nk amik ikan pun bos dia ambilkan kasi pada aku..


nnt aku up date pic semua..sory tgh byk kije ni hhehre

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Mon Dec 13, 2010 11:06 pm

haha baik punya puji dean ni, ada ape² ker, ala aku tolong member² jer, kesian gak dengar cerita org kena tipu pasal arowana ni, mcm aku kata ler kalau nk beli anak ikan kat bukit merah ni, kena kenal bos dia, baru le konfiden skit nk beli Very Happy

waaa fazley pun puji aku, ikhlas ke tu hehe
minggu depan Insyaallah aku nk pi KL, nak pi lowyat beli PC hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Tue Dec 14, 2010 6:13 am

Admin wrote:
haha baik punya puji dean ni, ada ape² ker, ala aku tolong member² jer, kesian gak dengar cerita org kena tipu pasal arowana ni, mcm aku kata ler kalau nk beli anak ikan kat bukit merah ni, kena kenal bos dia, baru le konfiden skit nk beli Very Happy

waaa fazley pun puji aku, ikhlas ke tu hehe
minggu depan Insyaallah aku nk pi KL, nak pi lowyat beli PC hehe

wah..nk ikut hehhehe...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Wed Dec 15, 2010 12:20 am

nak ikut kena blanja makan hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Wed Dec 15, 2010 6:48 am

Admin wrote:
nak ikut kena blanja makan hehe
..klu ko nk gi kl helo helo aku..aku pun nk tukar bateri laptop ni..beli x sampai sbln dh kong..hehe
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Wed Dec 15, 2010 8:01 am

ok roger
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
Sponsored content




PostSubject: Re: lawatan ke kolam mu bukit merah   Today at 3:52 am

Back to top Go down
 
lawatan ke kolam mu bukit merah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: