Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 15, 2010 7:04 pm

Kalau ini mcm bukan setakat untung, tapi untung sgt2 (bagi aku la). Kalau betul mcm gmbr tu, tu dah full helmet golden head lagi. bukan setakat sekor tapi 5 ekor tu.

p/s: bro dean, kalau nak lepas sekor bgtau la aku, kalau sesuai harga berminat... muhahahahahahaa
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 15, 2010 7:23 pm

izzydean wrote:





bro bro yg dekat kawasan umah aku klu nk tgk ikan ni life punya di jemput dtg umah cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

dean bak sekor
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 15, 2010 7:31 pm

Admin wrote:
izzydean wrote:





bro bro yg dekat kawasan umah aku klu nk tgk ikan ni life punya di jemput dtg umah cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

dean bak sekor

ikan ada kt umah..klu nk tgk bolehlah hehehhe..bab lepas ni aku x pk lg..hehhehehe Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 15, 2010 9:00 pm

Tepek la sebarang 2, 3 gmbar kat sini bro dean, gambar dari tepi. Kau letak dalam apa diorang nie bro? Tank, FGT?
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 15, 2010 11:38 pm

zcool wrote:
Tepek la sebarang 2, 3 gmbar kat sini bro dean, gambar dari tepi. Kau letak dalam apa diorang nie bro? Tank, FGT?

aku letak kt fiber tank..fiber tank aku x ada cermin..susah nk amik pic dr tepi...atas aku tutup dgn net je..hehehhe..dtg umah akulah tgk real lg best leh sembang sembang..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Thu Dec 16, 2010 12:36 am

MG GH full helmet tu
mahal tu, jaga dean takut umah hang kena rompak nanti hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Thu Dec 16, 2010 2:09 am

Admin (Thu Dec 16, 2010 7:36 am) wrote:
MG GH full helmet tu
mahal tu, jaga dean takut umah hang kena rompak nanti hehe Very Happy

ish..ni kena pasang cctv ni hehehe clown
Back to top Go down
View user profile
ratumas



Posts : 12
Join date : 13/12/2010
Location : Putrajaya - Semenyih

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Jan 05, 2011 9:52 pm

izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Jan 05, 2011 10:30 pm

Lupa nak tanya bro dean... Aro nie bro dean beli dari farm mana yea? Boleh dapat yg kecik2 dari pond yg sama ke Smile

ratumas wrote:
izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Thu Jan 06, 2011 9:37 am

zcool wrote:
Lupa nak tanya bro dean... Aro nie bro dean beli dari farm mana yea? Boleh dapat yg kecik2 dari pond yg sama ke Smile

ratumas wrote:
izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.

aro ni sy beli dgn org kt penang..dr pond mana x pasti..sbb lupa nk tanya bro yg jual tu..
Back to top Go down
View user profile
ratumas



Posts : 12
Join date : 13/12/2010
Location : Putrajaya - Semenyih

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Thu Jan 06, 2011 7:29 pm

izzydean wrote:
zcool wrote:
Lupa nak tanya bro dean... Aro nie bro dean beli dari farm mana yea? Boleh dapat yg kecik2 dari pond yg sama ke Smile

ratumas wrote:
izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.

aro ni sy beli dgn org kt penang..dr pond mana x pasti..sbb lupa nk tanya bro yg jual tu..

Owh...serius cantik...bape harga tu?
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Jan 12, 2011 8:29 am

ratumas wrote:
izzydean wrote:
zcool wrote:
Lupa nak tanya bro dean... Aro nie bro dean beli dari farm mana yea? Boleh dapat yg kecik2 dari pond yg sama ke Smile

ratumas wrote:
izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.

aro ni sy beli dgn org kt penang..dr pond mana x pasti..sbb lupa nk tanya bro yg jual tu..

Owh...serius cantik...bape harga tu?

berminat ke bro..murah murah je..hehehe..
Back to top Go down
View user profile
senecavkb1



Posts : 154
Join date : 06/04/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Thu Apr 07, 2011 4:12 am

izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang

Salam bro izzydean...

Rasa cam nak nangis je tengok aro blue base bro.....cun la sangat2.... sy mmg minat tul ngan color blue base...tapi apakan daya...tak termampu arr...

Actually...berapa harga blue base tu bro...??? saja je laa nak tau....
Banyak tul bro beli aro yg mahal2....murah sungguh rezeki bro...Alhamdulillah.

THx arr...
Back to top Go down
View user profile
Supik82



Posts : 79
Join date : 30/11/2011

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 21, 2011 7:25 am

Dah lama rasanya bro dean x update pic aro2 tu..teringin jugak nak tgk perkembangan blood red tu.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Dec 21, 2011 9:39 am

betul2x nak gak tngk GH bro Dean.

Supik82 wrote:
Dah lama rasanya bro dean x update pic aro2 tu..teringin jugak nak tgk perkembangan blood red tu.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
BloodRedAro



Posts : 56
Join date : 16/12/2011
Location : Telok Panglima Garang,Klang

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Wed Jan 11, 2012 11:03 pm

wanotz wrote:
betul2x nak gak tngk GH bro Dean.

Supik82 wrote:
Dah lama rasanya bro dean x update pic aro2 tu..teringin jugak nak tgk perkembangan blood red tu.. Very Happy


setuju jgk ngn supik82 n wanotz
camne laa perkembangan BR bro dean setelah setahun dipelihara...dan jugak GH2 beliau tu....
Back to top Go down
View user profile
Supik82



Posts : 79
Join date : 30/11/2011

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Tue Jan 31, 2012 10:52 pm

Lama benor bro izzydean menyepi..kitorg xsabor nk tgk perkembangan BR ngn GH beliau tu..hehe
Back to top Go down
View user profile
mion



Posts : 35
Join date : 04/03/2012

PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   Fri Mar 09, 2012 12:47 pm

ratumas wrote:
izzydean wrote:
xback_aro wrote:
izzydean wrote:
ikan ke 4

blue base..ikan ni dr penang
lawa gler ikan nie...yg kecik lg tu pun power...respek la bro....nti jgn lupa update ikan kecik tu eh

ok nnt aku audate..

ikan tu bkn kojol hehhe..masih dlm plastik lg masa tu br nk letak kt aqua bro..hehhehhe

untung bro ada ikan ni..cantik tul la.

lawanya ikan ekorium pon air jernih... Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe   

Back to top Go down
 
koleksi aro aku..klu bosan leh tgk..hehe
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: