Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:14 am

zerol86 wrote:
ko masak ikan kerapu tu bro hehehe.. tak pun arowana kepala kari .. sedap tu..hb ko yang dah matang tu kita bedah makan telo dia mentah2.. balik cari bini masing2 hahaa

he..he..he..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:21 am

doc bagi ubat happy kot huhu.. aro g dia bagi ubat lain.. ubat lohan .. huhu... aku duk hospital lama kot 10 hari rasa mcm sehari kat luar perh syukur..

alamak bini aku abis kelas kul 5 ... ok la tu aku ambik dia trus singgah rumah kodok huhu.. tapi tak leh lama la mam besar ada.. nanti panas telinga den..

haih nie la akibatnyer kalau bini keje dgn polis..hari2 bagi syarahan .. panasss..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:29 am

zerol86 wrote:
doc bagi ubat happy kot huhu.. aro g dia bagi ubat lain.. ubat lohan .. huhu... aku duk hospital lama kot 10 hari rasa mcm sehari kat luar perh syukur..

alamak bini aku abis kelas kul 5 ... ok la tu aku ambik dia trus singgah rumah kodok huhu.. tapi tak leh lama la mam besar ada.. nanti panas telinga den..

haih nie la akibatnyer kalau bini keje dgn polis..hari2 bagi syarahan .. panasss..

Ok..sebab kau punyal pasal..aku cancel jual goreng pisang ari tu...jumpa umah Kodok kul 2-3ptg...leh sembang2 panjang cket..caner Oraittt...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 1:57 am

cun tu.. takpe bro kita goreng pisang kat rumah kodok hehehe..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 3:51 am

zerol86 wrote:
cun tu.. takpe bro kita goreng pisang kat rumah kodok hehehe..

Boleh2....heheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 5:44 am

err.. ade makan2 ke? if ade makan2.. aku pun nak join la... ngaaaa ~~~
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 6:01 am

mr_azhar86 wrote:
err.. ade makan2 ke? if ade makan2.. aku pun nak join la... ngaaaa ~~~

Mesti ler..aku klu gi jer umah Kodok mesti dpt makan lah...kekadang tu dia sendiri yg masak...janji jgn dtg ngn awex ngn isteri takpe...he...he...
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 6:17 am

uit... rumah en. kodok kat kinrara ke.. dokat bebenor dgn bukit jalil ni.. kekekek.. itu pun kalo betoi lew.. dok tgk kat profile nun....
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 6:32 am

cdjapex wrote:
uit... rumah en. kodok kat kinrara ke.. dokat bebenor dgn bukit jalil ni.. kekekek.. itu pun kalo betoi lew.. dok tgk kat profile nun....

Jom. .bro join...sabtu ni...he..he..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 6:38 am

Dtg je x de hal...ckp brapa org nak dtg...boleh korang rasa masakkan aku...heheheheh...dtg ja bawak awek pun..boleh je x de hal....dekat la jalil ngan umah aku...aku area tmn kinrara...dekat dah tu....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 6:49 am

sabtu ni insyallah... boleh rase nyew.. tapi ptg la kot mlm den kojo... kekeke.... PM den alamat.. insyallah sampai.. ekkeke....
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 7:00 am

kodok wrote:
Dtg je x de hal...ckp brapa org nak dtg...boleh korang rasa masakkan aku...heheheheh...dtg ja bawak awek pun..boleh je x de hal....dekat la jalil ngan umah aku...aku area tmn kinrara...dekat dah tu....

lepak rumah kodok best, dia suruh buat mcm rumah sendiri hahahah
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 8:53 am

tuan rumah dah on.. kita buat TT kat rumah dia la terus wakakkaa..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:14 am

zerol86 wrote:
tuan rumah dah on.. kita buat TT kat rumah dia la terus wakakkaa..

betul gak...aku rasa dah 5 org kot dah ..confm ni...
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:24 am

Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:27 am

ikan_akeem wrote:
Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing

ha..ha..takde hal tu ..lg ramai lg meriahnyer...
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:31 am

ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing

ha..ha..takde hal tu ..lg ramai lg meriahnyer...

Hehe tuan rumah bg green light aku pun nak join gak unofficial TT ptg sabtu ni nt Smile
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:35 am

ikan_akeem wrote:
ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing

ha..ha..takde hal tu ..lg ramai lg meriahnyer...

Hehe tuan rumah bg green light aku pun nak join gak unofficial TT ptg sabtu ni nt Smile

Aku tukang kijo jer..tuan rumahnyer Kodok...dia yg bagitau ramai mana pun tak kisah janji bgatau awal..senang dia nak masak..ha..ha..ha..
Back to top Go down
View user profile
cdjapex



Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 9:37 am

ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing

ha..ha..takde hal tu ..lg ramai lg meriahnyer...

Hehe tuan rumah bg green light aku pun nak join gak unofficial TT ptg sabtu ni nt Smile

Aku tukang kijo jer..tuan rumahnyer Kodok...dia yg bagitau ramai mana pun tak kisah janji bgatau awal..senang dia nak masak..ha..ha..ha..

mcm biasak... sila bagi contact number... muhehehehe....

p/s: kang den buek mcm apek surat khabar lama.. tilammm.. tilammmm.. kodokkk kodoookkk... satu bandar kinrara aku pusing dgn hailer...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 5:22 pm

cdjapex wrote:
ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
ebumugo wrote:
ikan_akeem wrote:
Muat ke kalo tambah sorg lagi??heehe Laughing

ha..ha..takde hal tu ..lg ramai lg meriahnyer...

Hehe tuan rumah bg green light aku pun nak join gak unofficial TT ptg sabtu ni nt Smile

Aku tukang kijo jer..tuan rumahnyer Kodok...dia yg bagitau ramai mana pun tak kisah janji bgatau awal..senang dia nak masak..ha..ha..ha..

mcm biasak... sila bagi contact number... muhehehehe....

p/s: kang den buek mcm apek surat khabar lama.. tilammm.. tilammmm.. kodokkk kodoookkk... satu bandar kinrara aku pusing dgn hailer...

hahahahah datang je nak datang....PIC ebimugo....call dia ja...aku tgu rumah...hehhehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 8:31 pm

kambing golek sekor..huhu
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Wed Jan 02, 2013 8:32 pm

zerol86 wrote:
kambing golek sekor..huhu

tu melampau...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Thu Jan 03, 2013 8:37 pm

Td tgh belek2 peti ais ada aro yg mati aku bekukan...so esok klu sapa2 teringin nak makan ikan mahal....boleh dtg umah aku kita masak sama2....kita buat chilired masak pedas...mg masak 3 rasa....hb masak kicap....sapa x pernah rasa ikan arowana n nak rasa...esok dtg umah den....tq...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
abgkembar



Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Thu Jan 03, 2013 8:57 pm

peh!!! meleleh air liur nie.... Shocked
Back to top Go down
View user profile
xxherryxx



Posts : 38
Join date : 22/11/2012
Age : 31
Location : Tmn Merdeka, Melaka

PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Thu Jan 03, 2013 9:04 pm

Mmg meleleh..tp tkut2x kene racun je..
Racun lak baru smpai..mmg fresh lg..
Mmg x lalu mkn la jwbnye..
Silap2x bawak balik seko aro idup..








Ps: ape2x pn kwn x dpt dtg la bro kodok.. Kwn niaga sndiri..kije masih byk di bengkel.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..   Today at 4:52 am

Back to top Go down
 
Nak bagi free kepada member Shopzone yang berminat..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: