Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Collections akhir tahun ku....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cdjapex

avatar

Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Collections akhir tahun ku....   Tue Jan 01, 2013 6:56 am

disobabkan den ni newbie lagi.. mohon jasa baik dari forumers suma bagi pendapat pada koleksi2 den...

imageshack.us/g/1/9943403/
(den terpakso bagi link yg tak hyperlink coz den tak cukup seminggu lagi.. huhu.. sadis... pepandai lew copypaste... )

den bagi galeri jew... coz gambar besau2 punya saiz... huhu...

p/s: segala kesulitan amat dikesali... sekian terima kasih..
Back to top Go down
View user profile
wanotz

avatar

Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Tue Jan 01, 2013 8:12 am

cdjapex wrote:
disobabkan den ni newbie lagi.. mohon jasa baik dari forumers suma bagi pendapat pada koleksi2 den...

imageshack.us/g/1/9943403/
(den terpakso bagi link yg tak hyperlink coz den tak cukup seminggu lagi.. huhu.. sadis... pepandai lew copypaste... )

den bagi galeri jew... coz gambar besau2 punya saiz... huhu...

p/s: segala kesulitan amat dikesali... sekian terima kasih..

wow bnyk dah koleksi... ikan cun.
Back to top Go down
View user profile
cdjapex

avatar

Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Tue Jan 01, 2013 8:17 am

wanotz wrote:
cdjapex wrote:
disobabkan den ni newbie lagi.. mohon jasa baik dari forumers suma bagi pendapat pada koleksi2 den...

imageshack.us/g/1/9943403/
(den terpakso bagi link yg tak hyperlink coz den tak cukup seminggu lagi.. huhu.. sadis... pepandai lew copypaste... )

den bagi galeri jew... coz gambar besau2 punya saiz... huhu...

p/s: segala kesulitan amat dikesali... sekian terima kasih..

wow bnyk dah koleksi... ikan cun.

huhu... sikit je bro.. tu pun ado yg nak di jual dan ada yg buat koleksi... ekekke....

pape pun terima kasih kerana sudi lihat den punya koleksi... for this year i think nak beli lagi wat koleksi.... setiap jenis arowana ado kat rumah satu... hohoho.... 1 arowana 1 rumah... huhuhu....
Back to top Go down
View user profile
tomkk

avatar

Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Wed Jan 02, 2013 12:50 am

byknya gambar...berapa ekor ikaan ni sebnarnya bro...ikan cun...
Back to top Go down
View user profile
geruwo

avatar

Posts : 143
Join date : 29/01/2011
Location : Dalam Aquarium

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Wed Jan 02, 2013 12:59 am

banyak broo.bak sini sekorrr..hehhe
Back to top Go down
View user profile
cdjapex

avatar

Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Wed Jan 02, 2013 6:12 am

Alhamdulillah... buat masa skrg ado Banjar Red 2ekor, Highback Golden 2ekor, dan Malaysian Golden sekor....

tu pun rase mcm nak let go je... huhu... cam takde masa dah..... adehhh...
Back to top Go down
View user profile
cdjapex

avatar

Posts : 67
Join date : 28/12/2012
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   Mon Jan 07, 2013 10:25 am




gambar diatas angel dari atas...




gambar diatas angel dari tepi...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Collections akhir tahun ku....   

Back to top Go down
 
Collections akhir tahun ku....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: