Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Luohan aka flowerhorn for sale

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Luohan aka flowerhorn for sale   Mon Dec 31, 2012 5:30 am

Ada sesiapa germinate boleh pm aku
Harga rm 150 to 200 ikut kualiti nanti aku upload gambaq Kalau ada orang minat ler
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 6:40 am

betui la kodoo cakap ko ni mmg otai flowerhorn la arog...hehehe cheers
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 7:45 am

Aku terlebih bela so nak share dengan member...sebab tak ramai org kita main luohan...aku nak intro baka luohan baik punya dari otai2 asal yang intro ikan ni mula2 dulu....hang tau tak kami luohan society pun ada bro dah organize comp 4 tahun dah Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 8:14 am

dulu aku ader bela .. ikan ni suka susun batu kan. hihih..
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 9:18 am

Yep dia interact dgn tuan dia kadang2 boleh main dengan tangan heheh
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 9:23 am

AroG wrote:
Yep dia interact dgn tuan dia kadang2 boleh main dengan tangan heheh

Tapi aku penah sampai kena gigit masa bg mkn.dia lompat n gigit jari..bahaya woh..luka gak la time tu..hehe.tapi time main kejar2 tu aku suka tgk flowerhorn ni.
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 9:27 am

Biasa la kena gigit tu aku dah banyak kali jugak kalau lalai .... Hehehe....la ni Malaysia punya breed dah lain bro
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 9:33 am

dulu aku nye siap leh urut lg.. haha.. tp umur dia x pnjng lak. hoho...
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Tue Jan 01, 2013 9:44 am

Ikan ni umur pen dek paling tua 5 tahun je tapi bagus sebab turn over cepat ikan hybrid ni setiap series ada baru punya ciri2 dia lain Dari series lama....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Luohan aka flowerhorn for sale   Today at 10:40 am

Back to top Go down
 
Luohan aka flowerhorn for sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: