Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 menjual anak ikan arowana

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 2:15 am

quest_86 (Thu Dec 16, 2010 8:04 am) wrote:
bro akeem saya duk area kota tinggi.... Very Happy

bro quest..kota tinggi kg apa..kt sana klu green dlm rm160-180..tp klu kt kota masai kedai ikan tu jual dlm rm140..area kota n jb harga seratus keatas..nk murah kena gi perak..
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 2:32 am

ikan_akeem (Thu Dec 16, 2010 5:24 am) wrote:
quest_86 orang mana?kalo dah singgah ke area batu pahat tu, sy suggestkan jgk pi tgk kedai ikan kat depan summit.kat situ pun aro2 nya agak murah jugak.

klu kedai depan summit tu aku slalu gi..bulan lepas aku tgk byk aro jenis blood red..harga dia rm2300..super red rm1200..banjar rm300..klu leh kurang pun rm10 je..bos dia muda lg..yg kurus tukan..tp klu nk murah lg gi je farm aro kt parit sulong..
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 2:51 am

sy kg di batu pahat.terer la bro dean, siap describe lg tokey ikan kat kedai dpn summit tu. Laughing tp mamat tu kira ok gak la.dulu penah tawar ngan dia nk amik blood red, dia bg 1600, tp x jd amik la, takut risiko ikan kecik lg.last2 amik HB je. Razz
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 4:38 am

ikan_akeem (Thu Dec 16, 2010 9:51 am) wrote:
sy kg di batu pahat.terer la bro dean, siap describe lg tokey ikan kat kedai dpn summit tu. Laughing tp mamat tu kira ok gak la.dulu penah tawar ngan dia nk amik blood red, dia bg 1600, tp x jd amik la, takut risiko ikan kecik lg.last2 amik HB je. Razz

HB DIA MAHAL JUGA...bgs klu nk ikan baik jumpa bob kt bukit merah..lg pun ikan dia kualiti terjamin..kite boleh tgk induk dia lg dlm kolam..aku baru je amik anak hb 20 ekor dgn bob.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy setakat ni mmg puas hatilah ikan dia.hehe.harga pun murah..cuma stok je ada atau tidak..klu ada razeki adalah tu.. Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 4:53 am

terima kasih dean sebb tolong promote
tak larat le aku nk belanja ko nanti haha Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 5:00 am

Admin (Thu Dec 16, 2010 11:53 am) wrote:
terima kasih dean sebb tolong promote
tak larat le aku nk belanja ko nanti haha Very Happy

aku promote sbb aku dh pergi tgk sendiri tempat ko tu..klu x aku pun takut hehehhe..
Back to top Go down
View user profile
quest_86



Posts : 20
Join date : 09/12/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Thu Dec 16, 2010 9:18 pm

tq bro deen saye duk kt area bndar kota tinggi.... mmg harga aro mahal kt area2 cinie
Back to top Go down
View user profile
quest_86



Posts : 20
Join date : 09/12/2010

PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Fri Dec 17, 2010 12:06 am

pada otai2 arowana saya nak tau bapa harga anak pearl arowana ,hijau ,yellow tail, silver n banjar red
saye baru je nak berjinak2 dgn arowana nie tq Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: menjual anak ikan arowana   Today at 5:50 pm

Back to top Go down
 
menjual anak ikan arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: