Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pada malam yang sunyi lagi panas

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Dec 27, 2012 7:16 pm

ebumugo wrote:
aliffaiman wrote:
ebumugo wrote:
tomkk wrote:
nape hancur abih ekor die???gaduh kawasan ke???
F1 ke???huyooooo....tp ekor rabak...leh pulih ke???
hahah banyak tanya lak....neway ikan color cun...
kalo free...rabak pn xpe...aro lg tu...mana mo dpt free...
yg cacat pn org jual...hahahaha

ha..ha..ha..

Ikan hg kat rumah Kodok tu cun bro, kenape hg tak ambik lg? afro

takde tempat ..bro...Kodok ngn Rohu takpe ade 8 ft...kat umah dah ade seekor Silver...cukup ler duluu...

Oh yeke , betul jugak. Agak agak bile la kite dapat nak merasa tank 8 jugak ye :/
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
madi_kuale



Posts : 191
Join date : 24/03/2012
Age : 36
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Mon Dec 31, 2012 1:59 am

aliffaiman wrote:
Salam rakan-rakan shopzone, aku nak share sikit ikan aku ni, ikan ni baru je aku ambik bro kodok baru-baru ni. Sekali pandang dah terkena poison, ikan ada injury pada bahagian ekor, barbel and sirip bawah. Aku nak share dgn korang sikit demi sikit nak tengok perkembangan ikan ni dari semasa ke semasa.









[center]



aro ni berenang stabil tak bro? atau dia berenang nampak mcm wikang sikit. ekor lagi tinggi pada kepala biola berenang
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Mon Dec 31, 2012 3:28 am

madi_kuale wrote:
aliffaiman wrote:
Salam rakan-rakan shopzone, aku nak share sikit ikan aku ni, ikan ni baru je aku ambik bro kodok baru-baru ni. Sekali pandang dah terkena poison, ikan ada injury pada bahagian ekor, barbel and sirip bawah. Aku nak share dgn korang sikit demi sikit nak tengok perkembangan ikan ni dari semasa ke semasa.









[center]



aro ni berenang stabil tak bro? atau dia berenang nampak mcm wikang sikit. ekor lagi tinggi pada kepala biola berenang

aro ni berenang ok je bro, alhamdulillah setakat ni takde masalah mcm tu lagi ...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Apr 10, 2013 8:58 am

Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.





Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Apr 10, 2013 5:24 pm

aliffaiman wrote:
Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.





pehhhh....mana button like??
xde plak...jd xyah like larrr...
Back to top Go down
View user profile
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Apr 11, 2013 1:42 am

aliffaiman wrote:
Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.






Shocked Shocked Shocked
ko doktor upenye aiman...
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Apr 11, 2013 11:10 am

asheed wrote:
aliffaiman wrote:
Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.





pehhhh....mana button like??
xde plak...jd xyah like larrr...

haha kau nya pun aku kalau boleh nak like banyak banyak bro. tunggu aku datang 'melawat' hahaha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
ir_syeddanial89

avatar

Posts : 95
Join date : 22/01/2013
Age : 28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Apr 11, 2013 12:25 pm

indaHNyer ciptaan tuhan... tahniah bro.. aro mmg cun melecun..
Back to top Go down
View user profile
asheed

avatar

Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Apr 11, 2013 5:27 pm

aliffaiman wrote:
asheed wrote:
aliffaiman wrote:
Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.





pehhhh....mana button like??
xde plak...jd xyah like larrr...

haha kau nya pun aku kalau boleh nak like banyak banyak bro. tunggu aku datang 'melawat' hahaha Twisted Evil
da 2 tahun aku dgr aya nak dtg melawat tuh...
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Fri Apr 12, 2013 8:48 am

aro2011 wrote:
aliffaiman wrote:
Update 4.10.2013

Salam geng, saje nak update ikan aku lepas dah beberapa bulan. Fin belakang and bawah yang koyak dah heal sepenuhnya Alhamdulillah. Saja nak share gambar dengan rakan-rakan sekali.






Shocked Shocked Shocked
ko doktor upenye aiman...

eh bukan doktor la bro, ikan aro ni tak silap aku memang senang heal kalau injured. haha tapi kalau tgk betul2 dia tumbuh pun tak sempurna sangat, aku banyak mintak nasihat dari sifu sifu untuk sembuhkan dia balik haha bounce
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
pppieee

avatar

Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 32

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Fri Apr 12, 2013 9:47 pm

man. kl nk bg sama ekor dia tu buat cmni...

Back to top Go down
View user profile
aliffaiman

avatar

Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 27
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Fri Apr 12, 2013 9:49 pm

pppieee wrote:
man. kl nk bg sama ekor dia tu buat cmni...


dah usha dah piee thanks, aku dulu mmg nak potong, kalau ikutkan barbel pun nak potong so nanti dia tumbuh sekata, tapi aku kesiankan ikan aku takut sakit, sampai sekarang aku biar Sad
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
gambitx69

avatar

Posts : 24
Join date : 05/04/2013
Location : Ampang

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Sat Apr 13, 2013 12:10 am

aliffaiman wrote:
pppieee wrote:
man. kl nk bg sama ekor dia tu buat cmni...


dah usha dah piee thanks, aku dulu mmg nak potong, kalau ikutkan barbel pun nak potong so nanti dia tumbuh sekata, tapi aku kesiankan ikan aku takut sakit, sampai sekarang aku biar Sad

syg btul owner pada ikannya.... beruntung betul jadi ikan ko bro...

bounce
Back to top Go down
View user profile
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Tue May 07, 2013 3:32 am

gambitx69 wrote:
aliffaiman wrote:
pppieee wrote:
man. kl nk bg sama ekor dia tu buat cmni...


dah usha dah piee thanks, aku dulu mmg nak potong, kalau ikutkan barbel pun nak potong so nanti dia tumbuh sekata, tapi aku kesiankan ikan aku takut sakit, sampai sekarang aku biar Sad

syg btul owner pada ikannya.... beruntung betul jadi ikan ko bro...

bounce

bertuah dia...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   

Back to top Go down
 
Pada malam yang sunyi lagi panas
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: