Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pada malam yang sunyi lagi panas

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 6:55 am

Salam rakan-rakan shopzone, aku nak share sikit ikan aku ni, ikan ni baru je aku ambik bro kodok baru-baru ni. Sekali pandang dah terkena poison, ikan ada injury pada bahagian ekor, barbel and sirip bawah. Aku nak share dgn korang sikit demi sikit nak tengok perkembangan ikan ni dari semasa ke semasa.









[center]
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:10 am

Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:11 am

ok bro. Twisted Evil kau permanent marker ekor dia Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:11 am

kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:13 am

ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Aku terkena poison kodok yang takde ubat haha
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:18 am

ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 32

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:18 am

teruk jugak ye ni...salah makan ke ape ni? ke bg mkn ubat gegat? affraid
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 32

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:19 am

kodok wrote:


Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

kl nk bg bleh jgak nk try merasa..haha
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:20 am

kodok wrote:
ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

yang tu lagi sipek tokong :O
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:21 am

pppieee wrote:
teruk jugak ye ni...salah makan ke ape ni? ke bg mkn ubat gegat? affraid

dia makan okay je bro, tak silap aku dia gaduh dalam comm :O
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 32

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:23 am

aliffaiman wrote:


dia makan okay je bro, tak silap aku dia gaduh dalam comm :O

oooo... tgk dari keadaan macam gaduh berebut awek je ni..haha
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:24 am

pppieee wrote:
aliffaiman wrote:


dia makan okay je bro, tak silap aku dia gaduh dalam comm :O

oooo... tgk dari keadaan macam gaduh berebut awek je ni..haha

ataupun berebut tuan lol!
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 7:52 am

kodok wrote:
ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

ha..ha...agak2 ler....woii...F1..tu...tapi kalau nak bagi free kat budak forum ni..ok jer...tapi kau ler yang bayar...he..he..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:04 am

ebumugo wrote:
kodok wrote:
ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

ha..ha...agak2 ler....woii...F1..tu...tapi kalau nak bagi free kat budak forum ni..ok jer...tapi kau ler yang bayar...he..he..

Heheheh tuannya dah bersuara...heheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:19 am

nape hancur abih ekor die???gaduh kawasan ke???
F1 ke???huyooooo....tp ekor rabak...leh pulih ke???
hahah banyak tanya lak....neway ikan color cun...
kalo free...rabak pn xpe...aro lg tu...mana mo dpt free...
yg cacat pn org jual...hahahaha
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:26 am

tomkk wrote:
nape hancur abih ekor die???gaduh kawasan ke???
F1 ke???huyooooo....tp ekor rabak...leh pulih ke???
hahah banyak tanya lak....neway ikan color cun...
kalo free...rabak pn xpe...aro lg tu...mana mo dpt free...
yg cacat pn org jual...hahahaha

ha..ha..ha..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 9:11 am

kodok wrote:
ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

klu nk bg free diam diam sudah la.takkan nak kecoh2 cam cerita sinetron semalam tu Rolling Eyes

jgn tido dulu,jap gi aku dtg amik.hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 9:19 am

xder ke yg nak bgi kat aku ni... sob sob.. :p
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 5:16 pm

Nak boleh....kena jadi admin aro culture la....hehehejeh gurau ja..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:25 pm

hahah...kalo ada yg nk bg free...jgn lupa aku skali...nk merasa gak ikan free ni...
yang cacat pn xpe...kecil tapak tangan, padang bola aku tadahkan....hahahahahhah Twisted Evil Very Happy Laughing
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:47 pm

rohurockstar wrote:
kodok wrote:
ebumugo wrote:
kodok wrote:
Mcm kenal ikan ni....heheheheh jaga leklok...

biasanyer kenapa jadi mcm tu..poison yg caner ekk..

Adiknya dah dibagi kat org....yg abgnya ni bila la plak kan....heheheh kwn2 aku ada seko lagi kolam 7 nak dibagi kat org....owner asal dah x pandang ikan tu....sapa nak..!!!!!

klu nk bg free diam diam sudah la.takkan nak kecoh2 cam cerita sinetron semalam tu Rolling Eyes

jgn tido dulu,jap gi aku dtg amik.hahaha lol!

Hahahahha sinetron lol!
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 8:49 pm

ebumugo wrote:
tomkk wrote:
nape hancur abih ekor die???gaduh kawasan ke???
F1 ke???huyooooo....tp ekor rabak...leh pulih ke???
hahah banyak tanya lak....neway ikan color cun...
kalo free...rabak pn xpe...aro lg tu...mana mo dpt free...
yg cacat pn org jual...hahahaha

ha..ha..ha..

Ikan hg kat rumah Kodok tu cun bro, kenape hg tak ambik lg? afro
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Wed Dec 26, 2012 10:08 pm

ntah kalau tak aku nak je rembat sekor tu haha..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Dec 27, 2012 10:44 am

aliffaiman wrote:
ebumugo wrote:
tomkk wrote:
nape hancur abih ekor die???gaduh kawasan ke???
F1 ke???huyooooo....tp ekor rabak...leh pulih ke???
hahah banyak tanya lak....neway ikan color cun...
kalo free...rabak pn xpe...aro lg tu...mana mo dpt free...
yg cacat pn org jual...hahahaha

ha..ha..ha..

Ikan hg kat rumah Kodok tu cun bro, kenape hg tak ambik lg? afro

takde tempat ..bro...Kodok ngn Rohu takpe ade 8 ft...kat umah dah ade seekor Silver...cukup ler duluu...
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   Thu Dec 27, 2012 10:45 am

zerol86 wrote:
ntah kalau tak aku nak je rembat sekor tu haha..
he..he..he..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pada malam yang sunyi lagi panas   

Back to top Go down
 
Pada malam yang sunyi lagi panas
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: