Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 MG package

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: MG package   Wed Dec 26, 2012 6:29 am

4 ekor mg tuk di jual secara package termasuk 2 bijik tank..

1) MG size 10" ke atas sekor (dari farm singapore)
2) size 5-7' ke atas 3 ekor (2 ekor andak talib sekor MU)
3) 2 bijik tank

RM4000 nego .. free gift sekor anak hb (andak talib) dan anak mg wannabe (Kelisaemas aqua) haha rare tu kawan2..

ambik semua tak jual sekor2..

nk bela sekor je malas dah nak bela byk2..
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: MG package   Wed Dec 26, 2012 7:15 am

Oic ingat dah nak give up hobby.... tongue
Back to top Go down
View user profile
pppieee



Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 31

PostSubject: Re: MG package   Wed Dec 26, 2012 7:16 am

x jual asing ke? ltak gmbr skit confirm ade yg berminat tuu
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: MG package   Wed Dec 26, 2012 7:37 am

nak jual asing tu boleh tp kalau ada taker nak ambik semua aku lagi suka.. hoby tak kan ilang hehe.. cuma nk simpan sekor buat koleksi sendiri tak desperate selling pun tak de orang nak aku simpan smpai besar je then campak lonbgkang memane.. pix tu dlm forum aku rasa dah berlambak letak.. huhu.. ramai nak tapi keadaan kekadang tak izinkan ..kalau berkenan gtau nak pix mana nnt aku gtau
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: MG package   Wed Dec 26, 2012 10:44 pm

ok memandangkan tak de sambutan aku jual asing..

MG dari MU size 6-7' rm500
MG dr singapore farm 10" rm800
MG andak talib size 6-7' rm800
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: MG package   Wed Dec 26, 2012 10:57 pm

Projek besar lagi ni pas ni...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: MG package   Thu Dec 27, 2012 7:40 am

sape ambik semua aku bagi banyak free gift.. mmg puas ati punya.

Back to top Go down
View user profile
silvershark12



Posts : 28
Join date : 13/12/2012
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: MG package   Fri Dec 28, 2012 4:53 am

Bro yang tu MG ke mgbb...?
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: MG package   Fri Dec 28, 2012 8:48 am

Semua mgbb
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: MG package   Today at 1:11 am

Back to top Go down
 
MG package
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: