Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Selangkah Kehadapan...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 6:14 pm

Kepada semua shopzone member yang selama ini telah support saya..so skarang ni dengan bantuan pakar it en Aliff Aiman...maka blog untuk trading arowana telah dilancarkan...masih dlm peringkat penambahbaikkan..diharap agar rakan2 dapat memberikan komen untuk mencantikkan lagi blog ini...thanks to all family member shopzone...alot of kredit to Aliff Aiman...thanks bro....

the link
http://aro-culture.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
SyafiqM



Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 6:49 pm

kodok wrote:
Kepada semua shopzone member yang selama ini telah support saya..so skarang ni dengan bantuan pakar it en Aliff Aiman...maka blog untuk trading arowana telah dilancarkan...masih dlm peringkat penambahbaikkan..diharap agar rakan2 dapat memberikan komen untuk mencantikkan lagi blog ini...thanks to all family member shopzone...alot of kredit to Aliff Aiman...thanks bro....

the link
http://aro-culture.blogspot.com/

Congrat bro dah masuk dekat blog bro kodok tapi saya percaya blog tak siap 100%. Saya harap bro kodok bolehh attachkan sekali tips penjagaan dan rawatan terhadap aro ni. Mungkin lepas ni bro kodok boleh buat e-book secara percuma kepada newbie yang ingin cebur diri hobi ni. Cadangan saya yang terakhir mungkin bro kodok boleh bagi special price kepada follower blog kodok yang bertuahh.. Selain itu boleh tingkatkan trafik ke blog bro kodok .. Sekian..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 6:53 pm

SyafiqM wrote:
kodok wrote:
Kepada semua shopzone member yang selama ini telah support saya..so skarang ni dengan bantuan pakar it en Aliff Aiman...maka blog untuk trading arowana telah dilancarkan...masih dlm peringkat penambahbaikkan..diharap agar rakan2 dapat memberikan komen untuk mencantikkan lagi blog ini...thanks to all family member shopzone...alot of kredit to Aliff Aiman...thanks bro....

the link
http://aro-culture.blogspot.com/

Congrat bro dah masuk dekat blog bro kodok tapi saya percaya blog tak siap 100%. Saya harap bro kodok bolehh attachkan sekali tips penjagaan dan rawatan terhadap aro ni. Mungkin lepas ni bro kodok boleh buat e-book secara percuma kepada newbie yang ingin cebur diri hobi ni. Cadangan saya yang terakhir mungkin bro kodok boleh bagi special price kepada follower blog kodok yang bertuahh.. Selain itu boleh tingkatkan trafik ke blog bro kodok .. Sekian..

orait bro tq...komen yang diperlukan sebenarnya dari kwn2..ok nanti aku update kat aliffaiman..aku bab blog ni x pandai..dia yg tolong buatkan..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 7:32 pm

terbaik huhu moga sukses selalu.. huhu dah berjaya jgn lupa kawan yer ahak
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 7:33 pm

zerol86 wrote:
terbaik huhu moga sukses selalu.. huhu dah berjaya jgn lupa kawan yer ahak

kwn2 mana boleh lupa....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 8:01 pm

wah sudah ader blog... terbaik ar. good job.
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 8:12 pm

wanotz wrote:
wah sudah ader blog... terbaik ar. good job.

tq...tq..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 8:19 pm

kodok wrote:
Kepada semua shopzone member yang selama ini telah support saya..so skarang ni dengan bantuan pakar it en Aliff Aiman...maka blog untuk trading arowana telah dilancarkan...masih dlm peringkat penambahbaikkan..diharap agar rakan2 dapat memberikan komen untuk mencantikkan lagi blog ini...thanks to all family member shopzone...alot of kredit to Aliff Aiman...thanks bro....

the link
http://aro-culture.blogspot.com/

Tahniah..Bro,...ni namanyer Kodok Cyber ...semoga sentiasa maju kehadapan.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 8:27 pm

ebumugo wrote:
kodok wrote:
Kepada semua shopzone member yang selama ini telah support saya..so skarang ni dengan bantuan pakar it en Aliff Aiman...maka blog untuk trading arowana telah dilancarkan...masih dlm peringkat penambahbaikkan..diharap agar rakan2 dapat memberikan komen untuk mencantikkan lagi blog ini...thanks to all family member shopzone...alot of kredit to Aliff Aiman...thanks bro....

the link
http://aro-culture.blogspot.com/

Tahniah..Bro,...ni namanyer Kodok Cyber ...semoga sentiasa maju kehadapan.... Very Happy

Aminnn....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 9:03 pm

Taniah bro
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 9:07 pm

AroG wrote:
Taniah bro

tq bro...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 10:29 pm

bravo!

Tahniah kodok. Semoga bisnes makin maju kehadapan. Amin..
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Mon Dec 17, 2012 10:37 pm

Tahniah kodok, nak F1 comm
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
SyafiqM



Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 2:14 am

aliffaiman wrote:
Tahniah kodok, nak F1 comm



[img] [/img]

Nih banner untuk blog bro kodok tuhh.. Sesaje ilangkan bosan buat ni ntok bro kodok 100% picture bro kodok punyer yang arowana berkilat tuhh edit dari picture yang real aro dah di cartoonise bukan ciplak sesape punyer logo.. Sekian Wink
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 2:27 am

SyafiqM wrote:
aliffaiman wrote:
Tahniah kodok, nak F1 comm



[img] [/img]

Nih banner untuk blog bro kodok tuhh.. Sesaje ilangkan bosan buat ni ntok bro kodok 100% picture bro kodok punyer yang arowana berkilat tuhh edit dari picture yang real aro dah di cartoonise bukan ciplak sesape punyer logo.. Sekian Wink

Hahahhaa...thanks bro...ko ngan aliffaiman leh join vanture jadi pakar it aku ni...hehehje
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
SyafiqM



Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 2:33 am

Hahaha, cukuplah dengan aliff seorang jehh kodd.. Aku suke-suke jehh tu ..
Back to top Go down
View user profile
Arojaz



Posts : 53
Join date : 15/11/2012

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 4:44 am

tahniah bro kodok.. baru semalam sembang2 dgn cikgu betapa majunye bro kodok ni, tup tup dah ade blog jual beli.. cayalah..

#sedih blum ilang lg Sad
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 5:14 am

Arojaz wrote:
tahniah bro kodok.. baru semalam sembang2 dgn cikgu betapa majunye bro kodok ni, tup tup dah ade blog jual beli.. cayalah..

#sedih blum ilang lg Sad

Sembang kutuk aku pa....heheheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
Arojaz



Posts : 53
Join date : 15/11/2012

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 5:16 am

hahaha..ade la ckit2:p
Back to top Go down
View user profile
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 6:10 am

gile ar sifu aku.. maju, maju dan terus maju!! gud luck bro ~!!!
Back to top Go down
View user profile
ebumugo



Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 37
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 6:13 am

mr_azhar86 wrote:
gile ar sifu aku.. maju, maju dan terus maju!! gud luck bro ~!!!

Dah...jadi sifu rupanyer..Kodok ni..yer...hebat gak pengikut2 nii...he..he..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 6:18 am

ebumugo wrote:
mr_azhar86 wrote:
gile ar sifu aku.. maju, maju dan terus maju!! gud luck bro ~!!!

Dah...jadi sifu rupanyer..Kodok ni..yer...hebat gak pengikut2 nii...he..he..

Byk ko punya sifu...poyo lah...geli org panggil aku mcm tu...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
mr_azhar86



Posts : 201
Join date : 19/09/2012
Age : 30
Location : Selayang Baru

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 6:28 am

kodok wrote:
ebumugo wrote:
mr_azhar86 wrote:
gile ar sifu aku.. maju, maju dan terus maju!! gud luck bro ~!!!

Dah...jadi sifu rupanyer..Kodok ni..yer...hebat gak pengikut2 nii...he..he..

Byk ko punya sifu...poyo lah...geli org panggil aku mcm tu...

ahh... x kire~!!!! tlg la tilik cpat ikan aku tu.. aku da susah ati da ni.. arghhhh...
Back to top Go down
View user profile
cekodok



Posts : 77
Join date : 01/05/2011

PostSubject: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 9:32 am

tahniah bro kodok... Very Happy Very Happy bila la dpt nak g rumah bro tgk aro2 y cun melecun tu...duduk BK brp?
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Tue Dec 18, 2012 4:59 pm

cekodok wrote:
tahniah bro kodok... Very Happy Very Happy bila la dpt nak g rumah bro tgk aro2 y cun melecun tu...duduk BK brp?

Bkn bk..sek 3 taman kinrara..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Selangkah Kehadapan...   Today at 5:27 am

Back to top Go down
 
Selangkah Kehadapan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: