Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> wanna be MG

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 12:58 am

ikan wanna be MG size 3' rm300 sumber dari BM.. ada 2 ekor sahaja..

amaran.. ikan boleh jd MG/SHB/HBQ/HB.. risiko di tangan anda..

reason nk jual.. clear tank masuk ikan baru mcm biasa la...


Last edited by zerol86 on Tue Nov 27, 2012 1:32 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 1:32 am

ada sekor nie nak let go murah je rm250 sape cepat dia dapat.. farm claim as MG..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 1:43 am

siyes murah...mana nak dpt mg harga camni.baik sambor cepat.zasssssss!!!
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 1:55 am

aku tulis wanna be MG.. haha nie once in a life time.. kalau tanak aku simpan dah jadi MG mmg aku jual harga MG la.. =P
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 2:24 am

yg ni bkn yg aku tgk kt umah ko tu ke?
yg aku nk mntk ko jual kt aku...pas2 ko xnk jual tu?
isyyy...murah lak tu nk jual...
MG tuhh...untung larr sapa beli...
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 5:54 am

cepat2..kasi angkat...
kalo area kuala kangsar ni leh aku tgk2 kot bleh ganti tmpt shb de tu...ni jauh sgt nk tgk pn...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 5:56 am

oh sorry bro lupa nak reply keke.. area perlis jauh benor la.. nak hantar takut KO je.. nnt kalau dorang buat bm attack datang la.. mesti ada lubangnyer..
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 6:07 am

tepek la pic skit bro zerol....
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 8:17 am

ntah zerol ni..tepek la gambar bro kasi org teracun baru la cepat jln..
bak kata megan fox kat aku aritu "a picture tells thousands of words"..hehehe
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 8:47 am

hehe dah terjual sekor.. tapi aku rasa aku dah tak jadi jual la.. hurmm ckup la kot 2 ekor nie.. grrr.. pening pale dpt offer mg murah nie..
Back to top Go down
View user profile
nuar



Posts : 39
Join date : 31/10/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Tue Nov 27, 2012 5:44 pm

orait bro zerol86..nnt kita attack bm..hehe
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Thu Nov 29, 2012 11:53 pm

sape nak ikan hb size 3' tapi tak stable.. kalau ada.. murah je aku let go.. kalau pandai jaga insyallah ok la dia.. serius buyer shj kalau gatal saje2 nak tgk or nak nego2 leh cari tmpt lain ahak.. nie aku kasi buang harga nk clear tank aje..

kalau HB biasa takpe la nak tgk ke nego2 etc.. nie dah buang harga tuk ikan tak stable.. khas tuk orang yang ada teloq kekeke

actually ada 2 ekor tapi semalm kerana kelam kabut.. partition jatuh ikan MG baru aku g serbu semua anak aro aku.. sekor hb dah di telan .. seronok tol makan makanan harga beratus ringit..kat dasar tank leh nampak sisik2 aro sadisnyer
Back to top Go down
View user profile
aliffaiman



Posts : 158
Join date : 16/11/2012
Age : 26
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Fri Nov 30, 2012 5:55 am

cepatnya ikan MG hang sambar HB tu, lapar le tuu
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com
Farisyu



Posts : 39
Join date : 29/07/2012

PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Fri Nov 30, 2012 6:00 am

zerol86 wrote:
sape nak ikan hb size 3' tapi tak stable.. kalau ada.. murah je aku let go.. kalau pandai jaga insyallah ok la dia.. serius buyer shj kalau gatal saje2 nak tgk or nak nego2 leh cari tmpt lain ahak.. nie aku kasi buang harga nk clear tank aje..

kalau HB biasa takpe la nak tgk ke nego2 etc.. nie dah buang harga tuk ikan tak stable.. khas tuk orang yang ada teloq kekeke

actually ada 2 ekor tapi semalm kerana kelam kabut.. partition jatuh ikan MG baru aku g serbu semua anak aro aku.. sekor hb dah di telan .. seronok tol makan makanan harga beratus ringit..kat dasar tank leh nampak sisik2 aro sadisnyer
Pm price..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> wanna be MG   Today at 7:24 am

Back to top Go down
 
WTS> wanna be MG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: