Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ikan kalau dah pandai

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Ikan kalau dah pandai   Mon Nov 26, 2012 9:26 pm

Ikan MG aku nie pandai betul skg.. aku letak dia dalam partition dgn pump biasa ..

ari tu sekali dia tertanggalkan tube udara ke pump tu.. so buih takde la.. aku pasang balik 2-3 hari lepas tu ikan aku saje langgar lagi .. pasang balik.. esok nyer kena lagi aku pasang balik.. benda nie duk berulang2 nak dekat 3-4 kali dah.. last semalam aku baru balik dari trip tgk tertanggal pasang balik tube.. pagi tadi dia duk saje langgar balik tertanggal lagi .. ikan aku lak leh mcm belagak pusing2 kat pump tu..

aduih cerdik sungguh ikan aku
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Ikan kalau dah pandai   Mon Nov 26, 2012 9:40 pm

moral of the story...
ko da mls nak psg blk getah tuh...
meh tolak MG tu murah2 kt aku... Embarassed
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Ikan kalau dah pandai   Mon Nov 26, 2012 9:43 pm

Heheheheh ikan ko nak buli ko ni....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Ikan kalau dah pandai   Mon Nov 26, 2012 10:27 pm

ikan pun pandai buli aduihhh... ikan tu sayang nak let go hehehe.. dari kecik dgn aku.. simpan aje la =P
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ikan kalau dah pandai   

Back to top Go down
 
Ikan kalau dah pandai
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: