Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Chili Red For Sale

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Nov 26, 2012 4:18 am

wan_dosh wrote:
Kalu lah buleh letak berdua aro tu satu aqua kan senang..
bole bro..tp partition larr
Back to top Go down
View user profile
AroG



Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Nov 26, 2012 4:38 am

Cun ikan... Laughing Boleh pi tengok ni hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Thu Nov 29, 2012 5:30 pm

Stock ikan baru sampai semalam...sapa cpt dia dpt...stock limited ..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Thu Nov 29, 2012 7:04 pm

Huhu.. Klo stok tu lebh jgn lupa bg sekor kat sy. Kehkeh.
Back to top Go down
View user profile
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Fri Nov 30, 2012 12:35 am

kodok wrote:
Stock ikan baru sampai semalam...sapa cpt dia dpt...stock limited ..

Kalau berkesempatan letak sekali video @ pic..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 2:15 am

Sapa lagi nak...stock dah x byk...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 9:12 am

kodok wrote:
Sapa lagi nak...stock dah x byk...

laju giler stok jalan.cam naik r1.hehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 9:14 am

rohurockstar wrote:
kodok wrote:
Sapa lagi nak...stock dah x byk...

laju giler stok jalan.cam naik r1.hehehe lol!

R1 mana laju....slow je lah...bawak 80kmj je...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 9:29 am

kodok wrote:
rohurockstar wrote:
kodok wrote:
Sapa lagi nak...stock dah x byk...

laju giler stok jalan.cam naik r1.hehehe lol!

R1 mana laju....slow je lah...bawak 80kmj je...

ko lalu kat pj oldtown je kot.memey le takleh laju2.
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 5:32 pm

kodok wrote:
rohurockstar wrote:
kodok wrote:
Sapa lagi nak...stock dah x byk...

laju giler stok jalan.cam naik r1.hehehe lol!

R1 mana laju....slow je lah...bawak 80kmj je...
mmg arrr R1 tu x laju....
sebab nak try naik jambatan motor lintas NPE... Laughing
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 6:02 pm

yg nek kete lalu NPE lagi sangkut jam Very Happy
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 6:48 pm

ikan_akeem wrote:
yg nek kete lalu NPE lagi sangkut jam Very Happy
cuti skolah kurang jem...hahaha
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 7:51 pm

aku dpt satu lagi farm...ni bkn kat bukit merah...ni kat kuala....merah lagi power..boleh tgk dari anak saiz 3 inch lagi warna merah tu...tp harga mahal sket...korang rasa ok tak?
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 7:53 pm

Ni picture...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:00 pm

kodok wrote:
Ni picture...
chilli red ker bro??
pada aku ok jek kaler camtu...
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:03 pm

yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:19 pm

kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:22 pm

fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:23 pm

kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....

Kalau boleh yang senang upload kat you tube pastu paste link kat sini..nak ngk jugak kemerahan nya camne..sy sedang dalam proses belajar ni..huhu..
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:32 pm

fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....

Kalau boleh yang senang upload kat you tube pastu paste link kat sini..nak ngk jugak kemerahan nya camne..sy sedang dalam proses belajar ni..huhu..

jap aku explore mcm mn nak upload dlm your tube jap..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
fizaro



Posts : 407
Join date : 11/04/2012
Age : 33

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:33 pm

kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....

Kalau boleh yang senang upload kat you tube pastu paste link kat sini..nak ngk jugak kemerahan nya camne..sy sedang dalam proses belajar ni..huhu..

jap aku explore mcm mn nak upload dlm your tube jap..

Ok beres xpa pelan2..ada masa boleh buat..
Kalau boleh share bro cara penjagaan dan cara menaikkan warna jenis RED ni..yang simple2 je..heh.. Smile
Back to top Go down
View user profile
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:49 pm

kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....

Kalau boleh yang senang upload kat you tube pastu paste link kat sini..nak ngk jugak kemerahan nya camne..sy sedang dalam proses belajar ni..huhu..

jap aku explore mcm mn nak upload dlm your tube jap..
meh lepak opis aku...aku ajor...sebelah2 je kan...ekeke
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:50 pm

asheed wrote:
kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
fazrulnizam82 wrote:
kodok wrote:
yup chili red...kolam kt kuala..aku x jual yg ni...ni saja aku nak tgk kualiti..lagipun ni mahal sket...

Wow..gambar induknya xda ke?
Kalau ada leh juga cuci2 mata.. Smile

aku ada video bro..x tau nak share mcm mn....

Kalau boleh yang senang upload kat you tube pastu paste link kat sini..nak ngk jugak kemerahan nya camne..sy sedang dalam proses belajar ni..huhu..

jap aku explore mcm mn nak upload dlm your tube jap..
meh lepak opis aku...aku ajor...sebelah2 je kan...ekeke

heheh br nak registeryour tube...hehehe..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
asheed



Posts : 929
Join date : 27/08/2012

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 8:54 pm

uishhhh...kt FB aku ari ni besday kodok larrrr....
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 35
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Mon Dec 03, 2012 9:02 pm

dah register tp x leh log in plak...kn byk belajar ni.....adusss....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Chili Red For Sale   Today at 10:41 am

Back to top Go down
 
Chili Red For Sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: