Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Wed Jul 25, 2012 9:02 am

bro ada tak sekor wild green ke pape green la yang size 3-4' nak taruk kat satu tank kosong nie takde aro mcm pelik lak.. fgt aku penuh dgn temeloh beli nak dekat 10 ekor haha skg nie tank aku clean and clear abis algae semua dia kerjakan..
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Wed Jul 25, 2012 9:37 am

zerol86 wrote:
bro ada tak sekor wild green ke pape green la yang size 3-4' nak taruk kat satu tank kosong nie takde aro mcm pelik lak.. fgt aku penuh dgn temeloh beli nak dekat 10 ekor haha skg nie tank aku clean and clear abis algae semua dia kerjakan..

temeloh..or temoleh..?? or temerloh..hehe
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Wed Jul 25, 2012 12:04 pm

bro zcool..dah size berapa ikan2 bro ni?sumer nampak awesome..hehe
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Fri Jul 27, 2012 12:51 am

Ikan nie dalam 12 - 15 inci dah. Ikan bro akeem dulu dah jual ke???

ikan_akeem wrote:
bro zcool..dah size berapa ikan2 bro ni?sumer nampak awesome..hehe



Takde la bro,

Ikan semua dah beso2 belaka...

ikan_akeem wrote:
zerol86 wrote:
bro ada tak sekor wild green ke pape green la yang size 3-4' nak taruk kat satu tank kosong nie takde aro mcm pelik lak.. fgt aku penuh dgn temeloh beli nak dekat 10 ekor haha skg nie tank aku clean and clear abis algae semua dia kerjakan..

temeloh..or temoleh..?? or temerloh..hehe
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Fri Jul 27, 2012 11:24 am

[quote="zcool"]Ikan nie dalam 12 - 15 inci dah. Ikan bro akeem dulu dah jual ke???

ikan_akeem wrote:
bro zcool..dah size berapa ikan2 bro ni?sumer nampak awesome..hehe

tengah nak jual la ni bro..ikan sy dah dlm 13-14inci..nak tolak murah2 je ni..sbb nak kosongkan tank utk next projek..kalo ada orang yg minat roger2 la ye..nak letgo below rm200..

sy dah 3x bela green..yg ni plg superb pd sy..thanks bro jual kat sy dulu..
Back to top Go down
View user profile
Lee_silver



Posts : 237
Join date : 20/05/2012
Age : 32
Location : Bentong stay at KPG Melayu Subang

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Mon Jul 30, 2012 2:43 am

terbaik.....huhuhu..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Wed Oct 03, 2012 7:51 pm

[quote="zcool"]Gambar2 terbaru ikan2 aro green nie...











bro zcool..ada org cari la bro nyer ikan wild green nih...dia offer nak borong semua.
kalo bro berminat nak letgo la..
awat call bro skang dh x dpt??
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Sat Oct 06, 2012 5:15 am

Sape berminat bro? Aku dah PM no baru aku...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Mon Oct 08, 2012 9:31 pm

bro wild green ada tak? kecik2 molek.. pm aku gak
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual   Today at 5:25 am

Back to top Go down
 
Wild Green Aro for Sale / Kelisa Hijau Liar untuk dijual
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: