Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alonghafidz



Posts : 71
Join date : 05/10/2012
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Mon Oct 29, 2012 8:36 pm

Salam semua.. weekend ni aku nak g BM.. kalau ada yang nak pesan MG leh la aku angkut sekali.. tapi utk makluman, aku dari penang.. so balik nanti collect kat penang la ye.. just inform jer nanti kata sombong lak g BM x bgtaw.. Kepada otai2 hamba mintak lalu ye..thanks..

kalau ada yg nak order MG ni harganya..
4" = RM 600
6" = RM 700

Back to top Go down
View user profile
rohurockstar



Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 35
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Mon Oct 29, 2012 11:32 pm

Ni la yg dikatakan kemajuan dude!bangga aku tgk ko tlg kwn2.aku sendiri pun tak mampu nak ulang alik ke bm.hehehe..

Nnt update dan tepek gambar kat sini yea Surprised
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Mon Oct 29, 2012 11:49 pm

alamak ramai member dari kl kot bro.. terbaik sementara ko ada kat situ .. ko usha2 tiap2 farm tapi make sure ko call dorang dulu jgn main sergah je tak pasal2 kena sound nanti hehe..
Back to top Go down
View user profile
ayen



Posts : 82
Join date : 24/09/2012
Age : 32
Location : Pulau Pinang

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 12:50 am

alonghafidz ko nk p ari apa..sabtu @ ahad..?klau xda apa2 hal aku nk join jugak...saja nk jamu2 mata...hehe...
farm mana yg nk di tuju..?
Back to top Go down
View user profile
alonghafidz



Posts : 71
Join date : 05/10/2012
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 12:58 am

Rohu,ceritanya nak bawak famiily g mandi kat BM.. alang2 dah g singgah sekali la tgk aro..tolong kawan2.. lagipun mana kenal ramai sgt org2 farm sana.. 1 farm je yg kenal huhu...zerol, anyway thanks atas nasihat xdelah main redah je nanti.. kiranya kalau nak masuk ke showroom kena call dorang dulu ek? xleh g trus la ye.. ok2 faham..

tulah geng2 forumer semua dari arah KL JB.. tapi xpelah kalau2 ada yg belah utara ni baca kalau nak pesan bgtau la.. aku tolong je alang2 dah nak g melencong ke sana..hehe.. Arrow
Back to top Go down
View user profile
alonghafidz



Posts : 71
Join date : 05/10/2012
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 1:00 am

ayen wrote:
alonghafidz ko nk p ari apa..sabtu @ ahad..?klau xda apa2 hal aku nk join jugak...saja nk jamu2 mata...hehe...
farm mana yg nk di tuju..?

pi sabtu... tidoq sana 1 malam.. ahad baru nak pi tgk ikan.. farm yg hujung skali..hehe..
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 1:06 am

MAU? Smile

alonghafidz wrote:
ayen wrote:
alonghafidz ko nk p ari apa..sabtu @ ahad..?klau xda apa2 hal aku nk join jugak...saja nk jamu2 mata...hehe...
farm mana yg nk di tuju..?

pi sabtu... tidoq sana 1 malam.. ahad baru nak pi tgk ikan.. farm yg hujung skali..hehe..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 1:25 am

hehe kalau member2 punya main redah je takpe .. sesetengah tempat tu tak suka orang datang camtu je..(dorang tgh project dlam tu mana kita tau ) ala adat melawat orang inform la dulu hehe..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 2:43 am

bro suggest pergi usha2 kolam member2 kita.. MAU / ABM .. pastuh usha la BMA .. farm org kita la senang..

bro rajin tak pos ikan pakai bas ke KL..

Back to top Go down
View user profile
alonghafidz



Posts : 71
Join date : 05/10/2012
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 3:09 am

zerol86 wrote:
bro suggest pergi usha2 kolam member2 kita.. MAU / ABM .. pastuh usha la BMA .. farm org kita la senang..

bro rajin tak pos ikan pakai bas ke KL..


Tu la bro.. ingat nak g MAU.. tapi BMA saya x penah masuk so x kenal sesape tu yg susah tu.. bleh ke pos pakai bas? nanti saya try tanya kaunter bas.. kalau dorang kasi saya on jer.. ke bro pernah pos dgn bas?
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Tue Oct 30, 2012 6:27 am

wow pos pakai bus... hihih nak letak ikan tu kat mana kat tempat beg ker.. mau jd masak stim aro tu nnti.. Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..    Today at 5:26 am

Back to top Go down
 
Sapa nak pesan MG ... weekend ni aku nak g BM..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: