Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Fri Sep 03, 2010 3:13 am

SYARIKAT M U AROWANA (Maya Unggul)
KOLAM 26 (BANGUNAN BARU - BARU MASUK ELEKTRIK)
KELISA HIGHBACK MATANG - 16 EKOR
USIA DALAM KOLAM - HAMPIR SETAHUN (beli bulan 11/2009)
TAK PERNAH BAGI HASIL

NAK JUAL 15% = RM19000

ATAU

NAK JUAL 20% = RM24000

SILA TELEPON - HAFIIZD 0164458272 / 0194462564
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Sun Sep 26, 2010 7:06 pm

huh..harga turun le.. 20% = rm22000

sapa mau??? call atau mesej ya...
Back to top Go down
View user profile
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Mon Sep 27, 2010 8:53 am

depa tgu ikan hg branak dulu baru nak beli...
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Mon Sep 27, 2010 9:12 pm

aku dok tunggu ikan aku beranak dah dekat setahun tak beranak2 lagi. kakak aku pulak yang beranak, ni nak dah mengandung pulak... haih...

dengar ceritanya, selalu lepas tunggu setahun setengah baru nak beranak..aku pun taktau la ni..kalau betui la, kena tunggu lagi 7-8 bulan la... haih...
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Mon Sep 27, 2010 10:24 pm

hafiizd wrote:
aku dok tunggu ikan aku beranak dah dekat setahun tak beranak2 lagi. kakak aku pulak yang beranak, ni nak dah mengandung pulak... haih...

dengar ceritanya, selalu lepas tunggu setahun setengah baru nak beranak..aku pun taktau la ni..kalau betui la, kena tunggu lagi 7-8 bulan la... haih...
sabaq dulu bro..tggu next harvest tgk mcm mana dulu
Back to top Go down
View user profile
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Tue Sep 28, 2010 12:48 am

7-8bln lg bknnya lama pon...relaks la, pasni hasil byk tu...nnt kalo dah bg hasil pon ko nak jual jgk ke share tu
Back to top Go down
View user profile
xback_aro



Posts : 493
Join date : 17/01/2010
Age : 34
Location : putrajaya / bukit merah / danok

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Tue Sep 28, 2010 2:28 am

azzam2u@yahoo.com wrote:
7-8bln lg bknnya lama pon...relaks la, pasni hasil byk tu...nnt kalo dah bg hasil pon ko nak jual jgk ke share tu
kl nk jual aku nak bro...hahahah
Back to top Go down
View user profile
azzam2u@yahoo.com



Posts : 141
Join date : 26/01/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Tue Sep 28, 2010 5:09 am

kalo dah ada hasil aku pon nak...kah3
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Wed Oct 13, 2010 8:33 pm

iklan ditutup....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Thu Oct 14, 2010 2:40 am

korang lambat ler
dia dah jual ler hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Thu Oct 14, 2010 3:33 am

Ooo... kalau mcm tu dah boleh kawin la... Very Happy

Admin wrote:
korang lambat ler
dia dah jual ler hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Thu Oct 14, 2010 6:28 pm

ada duit boleh la aku beli barang2 sket.. ritu tak cukup duit, nak sembang pun takleh.. walaupun nak kawen lambat lagi.. tapi senang hati bila sembang nak beli barang2... hehehe
Back to top Go down
View user profile
zcool



Posts : 295
Join date : 28/02/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Thu Oct 14, 2010 8:40 pm

takpe hafidz, mgkin rezeki kau lambat sikit kat aro nie... kalau dah smpai seruan tu, kawin tu lebih utama lagi Smile Nanti dah stabil hidup rumah tangga, boleh labur semula kat aro kalau ada rezeki... Selamat berkahwin Very Happy


hafiizd wrote:
ada duit boleh la aku beli barang2 sket.. ritu tak cukup duit, nak sembang pun takleh.. walaupun nak kawen lambat lagi.. tapi senang hati bila sembang nak beli barang2... hehehe
Back to top Go down
View user profile
nam3701



Posts : 135
Join date : 15/08/2009

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Fri Oct 15, 2010 9:33 pm

yahoooo.. x lama lagi leh makan nasik minyak.... cheers
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 718
Join date : 07/08/2009
Age : 34
Location : Bukit Merah

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Fri Oct 15, 2010 9:39 pm

waaa seronok betui hang
dah bape lama tak makan nasik minyak ni hehe
Back to top Go down
View user profile http://arowana.yolasite.com
hafiizd



Posts : 182
Join date : 07/10/2009
Age : 32
Location : penang

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Sun Oct 17, 2010 9:07 pm

lambat lagi la.. tahun depan nun..aku saja jual awal sket bagi ada cash dalam tangan, nak beli apa2 senang...

kena dahulukan mana yang penting.. ikan pun penting, tapi ada yang lebih penting..hehehe
Back to top Go down
View user profile
izzydean



Posts : 148
Join date : 06/11/2010

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Fri Dec 03, 2010 3:44 am

hafiizd wrote:
lambat lagi la.. tahun depan nun..aku saja jual awal sket bagi ada cash dalam tangan, nak beli apa2 senang...

kena dahulukan mana yang penting.. ikan pun penting, tapi ada yang lebih penting..hehehe

bagus tu...nnt klu kawen jgn lupa jemput aku..hehehe...aku hadiahkan green aro utk ko..hehheeh.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nam3701



Posts : 135
Join date : 15/08/2009

PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Fri Dec 03, 2010 4:57 pm

izzydean wrote:
hafiizd wrote:
lambat lagi la.. tahun depan nun..aku saja jual awal sket bagi ada cash dalam tangan, nak beli apa2 senang...

kena dahulukan mana yang penting.. ikan pun penting, tapi ada yang lebih penting..hehehe

bagus tu...nnt klu kawen jgn lupa jemput aku..hehehe...aku hadiahkan green aro utk ko..hehheeh.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kalu aku nak kawin sekali lagi, leh dpt jgk x?? Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%    Today at 1:05 am

Back to top Go down
 
kolam 26 M U arowana - want to sell 15% @ 20%
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: