Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Midnight Collection

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 12:21 am

retro wrote:
boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
Mak ai.. hbis korg tapau...gler...gler..wei, simpanlah skit...

dia ada tinggal sikit..tp yg reject la..haha.. Laughing

Haaa...itulah masalahnye...kalu bli byk, tapaulah sekali yg reject2 tuh....hahaha...

dia nak tapau..tp tk dpt..haha.. Laughing

X pe lah...x de rezeki..
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
abgkembar

avatar

Posts : 228
Join date : 10/10/2012
Age : 30
Location : Puchong

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 1:53 am

btol2 keje giler nie.... klu tahu awl2 bley join skali nie...nak gak tgk2 ikan cikgu....insyallah lain hari ker...
Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 2:44 am

abgkembar wrote:
btol2 keje giler nie.... klu tahu awl2 bley join skali nie...nak gak tgk2 ikan cikgu....insyallah lain hari ker...
Rolling Eyes

Benda x dirancang bro.....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 6:43 am

Boring plak mlm ni...apa nak buat ek.....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
AroG

avatar

Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 7:04 am

kodok wrote:
Boring plak mlm ni...apa nak buat ek.....
Cuba ambik gambaq ikan2 super tu share dgn kami Laughing
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 7:09 am

AroG wrote:
kodok wrote:
Boring plak mlm ni...apa nak buat ek.....
Cuba ambik gambaq ikan2 super tu share dgn kami Laughing

Awal lagi....heheh relex dulu...tgu develope abis dulu....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Thu Oct 11, 2012 9:08 am

kodok wrote:
AroG wrote:
kodok wrote:
Boring plak mlm ni...apa nak buat ek.....
Cuba ambik gambaq ikan2 super tu share dgn kami Laughing

Awal lagi....heheh relex dulu...tgu develope abis dulu....

tunjuk la..malu2 plak.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 12:24 am

retro wrote:
kodok wrote:
AroG wrote:
kodok wrote:
Boring plak mlm ni...apa nak buat ek.....
Cuba ambik gambaq ikan2 super tu share dgn kami Laughing

Awal lagi....heheh relex dulu...tgu develope abis dulu....

tunjuk la..malu2 plak.. Laughing

dah develope ker hehehe bila lg nk tunjuk... nk tgk gak maner tau lepas nie nk serang umah bro retro lak Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 6:49 am

.. huhu kena tunggu 2nd round dari cikgu aka kodok and the geng.. (aku tak termasuk la sedih).. kita beli direct dari cikgu.. huhu aku cita macam aku kenal lak cikgu nie lolx..
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 8:16 am

zerol86 wrote:
.. huhu kena tunggu 2nd round dari cikgu aka kodok and the geng.. (aku tak termasuk la sedih).. kita beli direct dari cikgu.. huhu aku cita macam aku kenal lak cikgu nie lolx..

X de hal..yg x kenal kita boleh kenalkan...tujuan buat kawan kan.....janji ada ikan bwk blk...heheh
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 8:38 am

okok aku dah set aku nyer azam tahun baru..

1) Ikan andak talib hb/mg dari cikgu
2) kalau anak ikan mg jadi.. kelisa emas aqua aku serbu lagi..


Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 8:48 am

zerol86 wrote:
okok aku dah set aku nyer azam tahun baru..

1) Ikan andak talib hb/mg dari cikgu
2) kalau anak ikan mg jadi.. kelisa emas aqua aku serbu lagi..



Awal betul azam ko....hehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Sun Oct 14, 2012 9:27 am

tahun nie dah closed shop.. tgu tahun depan lak mana tau harga murah agi huhu.. ikan nie besar2 nnt aku nak taruk dalam kolam simen insyallah.. ada rezeki lebih aku nak buat kolam simen..
Back to top Go down
View user profile
ebumugo

avatar

Posts : 163
Join date : 04/09/2012
Age : 38
Location : Batang Kali,Selangor-Pasir Mas,Kelantan

PostSubject: Re: Midnight Collection   Mon Oct 15, 2012 9:12 am

zerol86 wrote:
tahun nie dah closed shop.. tgu tahun depan lak mana tau harga murah agi huhu.. ikan nie besar2 nnt aku nak taruk dalam kolam simen insyallah.. ada rezeki lebih aku nak buat kolam simen..

elok..gak tu ..bro...nanti mg aku ngn kodok tumpang sekali dlm kolam tu...
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Mon Oct 15, 2012 9:36 am

tumpang2 mana leh.. bayor beb satu jam satu ringgit hahaha..


masuk jgn tak masuk.. member2 punya pasal takpe..aku tgh cari site.. cousin aku kat kedah tu tak bagi plak aku buat test satu ekor dulu dia takut ikan2 dlm kolam kiok nnt....buat kolam simen kat rumah or nnt ada rezeki beli tanah memane.. hehe aku tak cakap besar tapi tu la wawasan 2020 aku.. kita kena set goal baru kejar cita2 tu.. cita kena letop skit huhu.. apa jadi masa depan allah tentukan..
Back to top Go down
View user profile
Hazri

avatar

Posts : 195
Join date : 02/04/2012
Age : 33
Location : Pontian Johor

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 16, 2012 7:05 am

zerol86 wrote:
tumpang2 mana leh.. bayor beb satu jam satu ringgit hahaha..


masuk jgn tak masuk.. member2 punya pasal takpe..aku tgh cari site.. cousin aku kat kedah tu tak bagi plak aku buat test satu ekor dulu dia takut ikan2 dlm kolam kiok nnt....buat kolam simen kat rumah or nnt ada rezeki beli tanah memane.. hehe aku tak cakap besar tapi tu la wawasan 2020 aku.. kita kena set goal baru kejar cita2 tu.. cita kena letop skit huhu.. apa jadi masa depan allah tentukan..

Semoga berjaya bro..and memang dengan semangat gn effort bro skg leh berjaya nanti..InsyAllah..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Midnight Collection   

Back to top Go down
 
Midnight Collection
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: