Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Midnight Collection

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 8:54 pm

No problem bro.. jap aku nak pow bini aku hehe.. tak yah jual la kot HB aku nie..
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:04 pm

zerol86 wrote:
No problem bro.. jap aku nak pow bini aku hehe.. tak yah jual la kot HB aku nie..

lewat2pun x pe...hehehehe...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:05 pm

tabik gila kat bro hahaha.. aku pun tak gila mcm ko.. paling gila kot gerak lepas subuh balik tengahari..
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:09 pm

zerol86 wrote:
tabik gila kat bro hahaha.. aku pun tak gila mcm ko.. paling gila kot gerak lepas subuh balik tengahari..

klu aku sorang pun x jadi gak...nasib baik ada ebimugo ngan rohurockstar skali.....tu yg boleh jadi gilo tu.........
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:10 pm

ikan aku dlm plastik lg tu.xsempat nak salin.jap lg nak blk umah jap uruskan beliau2 tu.
tq so much kpd kodok dan mugo sbb sudi culik aku tanpa sebarang paksaan.nantikan midnite attack V2 pulak.hahahaha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:12 pm

rohurockstar wrote:
ikan aku dlm plastik lg tu.xsempat nak salin.jap lg nak blk umah jap uruskan beliau2 tu.
tq so much kpd kodok dan mugo sbb sudi culik aku tanpa sebarang paksaan.nantikan midnite attack V2 pulak.hahahaha Twisted Evil

ko jgn nak midnight byk2 plak...ni mata aku x larat nak buka ni...x boleh selalu mcm ni bro...x tido lagi ni...ni klu tido sure hanyut terus sampai ptg ni.....ikan mahal dia bawak blk....ika murah main tinggal ja kat aku ek....hehehhehehehe
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:20 pm

korang punya telinga apa macam ok tak ke panas lagi hahaha..
Back to top Go down
View user profile
rohurockstar

avatar

Posts : 454
Join date : 06/06/2012
Age : 36
Location : klang.selangor.malaysia

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 9:34 pm

kodok wrote:
rohurockstar wrote:
ikan aku dlm plastik lg tu.xsempat nak salin.jap lg nak blk umah jap uruskan beliau2 tu.
tq so much kpd kodok dan mugo sbb sudi culik aku tanpa sebarang paksaan.nantikan midnite attack V2 pulak.hahahaha Twisted Evil

ko jgn nak midnight byk2 plak...ni mata aku x larat nak buka ni...x boleh selalu mcm ni bro...x tido lagi ni...ni klu tido sure hanyut terus sampai ptg ni.....ikan mahal dia bawak blk....ika murah main tinggal ja kat aku ek....hehehhehehehe

aku xnak susahkan ko bro.nnt apa2 jd,gaduh ke pitam ke aro tu,kang ko panik trs panggil ambulans.hahaha..

mlm ni trs pegi kolam andak la pulak.kita camping tepi kolam 7.kekeke lol!
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 10:22 pm

rohurockstar wrote:
kodok wrote:
rohurockstar wrote:
ikan aku dlm plastik lg tu.xsempat nak salin.jap lg nak blk umah jap uruskan beliau2 tu.
tq so much kpd kodok dan mugo sbb sudi culik aku tanpa sebarang paksaan.nantikan midnite attack V2 pulak.hahahaha Twisted Evil

ko jgn nak midnight byk2 plak...ni mata aku x larat nak buka ni...x boleh selalu mcm ni bro...x tido lagi ni...ni klu tido sure hanyut terus sampai ptg ni.....ikan mahal dia bawak blk....ika murah main tinggal ja kat aku ek....hehehhehehehe

aku xnak susahkan ko bro.nnt apa2 jd,gaduh ke pitam ke aro tu,kang ko panik trs panggil ambulans.hahaha..

mlm ni trs pegi kolam andak la pulak.kita camping tepi kolam 7.kekeke lol!

tau ke kolam kat mane..? hahaha.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 11:01 pm

perhhh korang memeng wat kerja gila lahh janji ati puas terbaikkkkk bro
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Tue Oct 09, 2012 11:52 pm

aromuda wrote:
perhhh korang memeng wat kerja gila lahh janji ati puas terbaikkkkk bro
Tu lah yg dinamakan hendak seribu daya....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 12:09 am

aku gak yg blum layan mg lg bila lah agak nya
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 12:18 am

aromuda wrote:
aku gak yg blum layan mg lg bila lah agak nya
Time ni la nak attack...harga murah...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
aromuda



Posts : 93
Join date : 15/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 1:01 am

tu lah pasal tp nk wat camner layan hback jer ler dulu
ujung tahun kot bru bleh
Back to top Go down
View user profile
AroG

avatar

Posts : 131
Join date : 27/09/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 1:09 am

kodok wrote:
aromuda wrote:
aku gak yg blum layan mg lg bila lah agak nya
Time ni la nak attack...harga murah...
Champion bro....baguih 2 rasa hati nak jugak tapi tangan tak sampai
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 5:27 am

Ui...x tido lagi ni.....keje lagi....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
huNtEr

avatar

Posts : 61
Join date : 27/09/2012
Location : bandar tenggara, johor

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 6:28 am

pehhh..mantap ar..
habis kena tapau semua.
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 6:41 am

ahaha kodok camne kalau aku nak sergah rumah ko nnt.. mata merah je haha.. kalah ikan aro =P
Back to top Go down
View user profile
kodok

avatar

Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 7:17 am

zerol86 wrote:
ahaha kodok camne kalau aku nak sergah rumah ko nnt.. mata merah je haha.. kalah ikan aro =P

Aku sampai umah pun belum....
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
SyafiqM

avatar

Posts : 47
Join date : 10/09/2012
Age : 25
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 7:29 am

Wahh.. Hebat otai-otai sini .. Mencari kepuasan PURE BREED tuh.. ikan dah stable boleh lahh tepek gambar dekat sini ..
Back to top Go down
View user profile
boojoy



Posts : 91
Join date : 16/03/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 7:46 am

Mak ai.. hbis korg tapau...gler...gler..wei, simpanlah skit...
Back to top Go down
View user profile
huNtEr

avatar

Posts : 61
Join date : 27/09/2012
Location : bandar tenggara, johor

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 8:36 am

2 la pasal....adooiii...
stress gnie wei..
hahaha.... Shocked cheers
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 10:20 am

boojoy wrote:
Mak ai.. hbis korg tapau...gler...gler..wei, simpanlah skit...

dia ada tinggal sikit..tp yg reject la..haha.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
boojoy



Posts : 91
Join date : 16/03/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 10:23 am

retro wrote:
boojoy wrote:
Mak ai.. hbis korg tapau...gler...gler..wei, simpanlah skit...

dia ada tinggal sikit..tp yg reject la..haha.. Laughing

Haaa...itulah masalahnye...kalu bli byk, tapaulah sekali yg reject2 tuh....hahaha...
Back to top Go down
View user profile
retro



Posts : 238
Join date : 26/06/2011

PostSubject: Re: Midnight Collection   Wed Oct 10, 2012 10:28 am

boojoy wrote:
retro wrote:
boojoy wrote:
Mak ai.. hbis korg tapau...gler...gler..wei, simpanlah skit...

dia ada tinggal sikit..tp yg reject la..haha.. Laughing

Haaa...itulah masalahnye...kalu bli byk, tapaulah sekali yg reject2 tuh....hahaha...

dia nak tapau..tp tk dpt..haha.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Midnight Collection   

Back to top Go down
 
Midnight Collection
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: